perjantai 18. maaliskuuta 2016

Välttelijä

Olipa kerran päivä. Se päivä oli tarkoitus viettää pohjoismaiden rikollisuustilastojen kanssa.

idkuvameikkipöytä

Aikainen aamuherätys venähti parilla tunnilla myöhemmäksi. Aamupalan jälkeen innostuin järjestelemään huonetta joka toimii työ-ja vaatehuoneena. Pian huoneessa oli myllännyt vuorotellen pölyrätti, imuri ja luuttu. Vaate-ja liinakaapin järjestys meni kokonaan uusiksi. Nyt keskittymiseni on ihan uudella tasolla kun sain tämän tehtyä, hurraa!... Vaan hetkinen hetkinen. Olisi sääli jättää hyödyntämättä tuo mieletön auringonpaiste! Kaivoin järkkärin esiin ja paukutin menemään sekä sillä että kännykän kameralla.

Jos sitä nyt läväyttäisi sen läppärikannen auki.


Istahdan tuolille ja katsoin kuinka ohi kävelevältä Sofialta pöllyää karvoja. Kevät on täällä ja talviturkki putoaa pois.

FURminator on teillä tietämättömillä, mutta karva irtoaa jo pelkästään sormilla "vetämällä". Karva ei ole missään enää kiinni eli ei hätää täällä ei kynitä eläviä hillereitä. :D Sofia oli tarvitukissaan ihanan pullea ja pehmoinen, nyt neiti näyttää lähinnä rispaantuneelta pulkannarulta. -___-

Havahdun tässä vaiheessa täyteen pyykkikoriin ja aloitan pyykkisirkuksen. Ja tuskastun tähän irtokarvan määrään...


Hei ulkona paistaa yhä aurinko, päätän lähteä virkistävälle kävelylle. Fredalla maha alkaa kurnia, suuntaan ruokakauppaan ja ostan itselleni neilikoita ja tulppaaneja palkkioksi ahkerasta siivoamisesta. ^___^


Kävelyreissu venähti, mutta nyt olen vihdoin kotona. En ehdi aloittamaan ruuantekoa, sillä ihan pian alkaa saunavuoro.


Saunan jälkeen sain ruuan valmiiksi, menin sohvalle makaamaan mahani viereen ja jäin television vangiksi tunniksi jos toiseksi. Vuorokausi vaihtuu, ja vilkaisen pöydällä olevaa läppäriä. 

Ei tänään enää ehdi. Otan mukavamman asennon sohvalta ja pistän Greyn anatomian pyörimään. 

Kuulostaako tutulta?

6 kommenttia: