maanantai 26. lokakuuta 2015

Parhaat kynsituotteet


Kun lakkaan kynsiäni, käytän aina alus- ja päällyslakkaa sekä toisinaan kynsiöljyä. Käyttämäni merkit ovat vaihdelleet, mutta nyt olen löytänyt unelmatiimin jonka kanssa kynsihommat onnistuvat joka kerta. Tässä blogipostauksessa esittelin lakkauspussini ja kynsituotteiden silloisen säilytysmuodon. Samassa blogipostauksessa vilahti myös silloisen unelmatiimin jäsenet.


OPI Original Nail Envy

Suosikkialuslakkani jo vuodesta 2009 :) Nail Envy kuivuu nopeasti ja sen sopivasti paksu koostumus tekee kynsille kauniin tasaisen pinnan.

Kyseisenä vuonna ostettu Envy kului vihdoin loppuun tämän vuoden alussa ja syntymäpäivälahjaksi saatu uusi pullo pääsi korkattavaksi. En ole käyttänyt tätä koskaan kuuriluonteisesti vaan ihan tavallisen aluslakan tavoin.


Glisten&Glow - Ctrl + Alt + Del

Pinkki nestemäinen lateksi, voiko olla prinsessamaisempaa? :D Mikäli teen kynsille liukuvärjäystä voin tämän tuotteen ansiosta maalata kynsiä aiheuttamatta sotkua. Itsensä kynsilakkatumpeloiksi mieltämät kaverini ovat tehneet ristinmerkkejä tämän pullon ääressä.

Kun aluslakka on kuivunut, levitän pinkkiä litkua kynttä ympäröivälle iholle ja odotan pienen hetken sen kuivumista. Sen jälkeen liukuvärjään kynnet kostealla meikkisienellä ja töpötän menemään varomatta kynnen ympärillä olevaa ihoa yhtään. Lopuksi irroitan lateksin ihan vain vetämällä sen irti. Kaikki lateksin päälle menneet hutilakkaukset irtoavat näppärästi lateksin mukana! :)

Ctrl + Alt + Del tuoksuu... öööh kumiselle persikalle? :D Huomattavasti miellyttävämpi tuoksu kuin ihan tavallisessa lateksissa.

Sain tuotteen blogiini testattavaksi CesarsShopista


Glisten&Glow - HK Girl Top Coat

Aikaisemmat suosikit Seche Vite ja Nail Tekk II ovat saaneet väistyä tämän alta. Tavaraa tulee siveltimeen kerralla paljon, mutta ohuen koostumuksen ansiosta se on kuitenkin helposti levittyvää eikä aiheuta levitysvaiheessa ongelmia. En ole saanut tällä värilakan pinnalle kertaakaan kuplia. Parasta HK:ssä on myös sen jättämä kaunis kiilto.

HK Girl on ostettu CesarsShopista


OPI Avoplex Cuticle Oil To Go

Kauneudenkauppa sponssasi tämän kynsiöljyn Jyväskylän maakuntamiittiin ja tämä on ihan huippu! Öljy on pakattu tuubiin ja levityssudin avulla sen käyttö on paksuudesta huolimatta vaivatonta ja hallitumpaa käyttää kuin esimerkiksi lakkapullossa olevat siveltimellä levitettävät kynsiöljyt.


6 kommenttia:

 1. Tuttuja loistavia tuoteita ja kaikki muut täälläkin käytössä paitsi tuo orginal Nail Envy.
  Itse käytään kuurina sitä kuiville kynsille tarkoitettua Nail Envyä aluslakan alla. Noissa on muuten formaldehydiä mutta kylläkin todella pieni määrä.

  VastaaPoista
 2. Voiii eeeii toi eka kuva! En kestä miten söpö voi olla :D

  VastaaPoista
 3. OPIn Cuticle Oil To Go on ihanaa. <3

  VastaaPoista
 4. Kynsituotteet meni vähän ohi kun ihastelin supersöpöjä kuvia ❤️ Ei mutta tuotteet on tuttuja itsekin havaitsin nämä hyviksi. Nail envyä tekisi mieli ostaa pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Ooh, nuo pelkät kuvat on niin ihania. <3 Varsinkin tuo ensimmäinen on niin hellyyttävä!

  VastaaPoista
 6. a) Mahdollisesti parhaat kuvat ikinä. Viittaan tietty ekaan ja vikaan kuvaan!
  b) oon jo tuon nettiputiikin sivuilla tilaamassa lateksilakkaa... Kiitos, en tiennyt että moista tuotetta on edes olemassa!

  VastaaPoista