sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Antti Tuisku, formulat ja hilse

Käytiin kavereiden kanssa eilen Linnanmäen Valokarnevaalissa katsomassa Antti Tuiskua! :D Olin siellä viimeksi kolme vuotta sitten ja Valokarnevaalin päätöspäivän ilotulituskuvat löytyvät tästä postauksesta. Tuiskun Anttia taisi olla katsomassa koko Helsinki, sillä Lintsi oli aaaaivan tukkeessa.
Minulla oli laitteisiin ilmaislippuja ja päätimme samalla reissulla käydä maailmanpyö- eikun siis Rinkelissä. Jos vaikka seuraavalla kerralla korkkaisi puuvuoristoradan? :)
Uudessa kodissa taas tavarat alkavat löytämään omille paikoilleen, ah tätä sisustamisen riemua!
Nääpät ovat hoidossa (ja mammalla on kauhee ikävä, nyyh) ja otetaan ne uudelle kämpälle vasta kun kaikki asiat ovat oikeilla paikoillaan ja kämppä on näätäkunnossa - eli petejä ripoteltu kaikkialle ympäri asuntoa. :D
idhilse
Nautin vapaasta sunnuntaista, mutta oli minulle täksi sunnuntaipäiväksi varattu yksi ihan oikea ohjelma. Sitä ennen piti katsoa Formula ykkösten MM-kisajakso ja vasta Räikkösen ja Bottaksen haastatteluiden jälkeen maltoin poistua Räikkösgaten ääreltä ja suunnata muutaman metrin päässä olevaan Hairlekiiniin.

Päänahan kuivuus on vaivanut minua ainoastaan kerran aikaisemmin. Edellisellä kerralla pari kuukautta sitten ratkaisin ongelmin rypsiöljyllä ja vodkalla (kyllä) ja sitä ennen (vuosia sitten) Herbinan hoitosuihkeella. Nyt huomasin pienten valkoisten lastujen palanneen ohimon yläpuolelle yhteen tiettyyn kohtaan ja DIY-hommat saivat tällä kertaa jäädä.
Ostin paljon kehuna saaneen Sim Sensitive System 4 Oil Cure Hair Maskin. Kehujen ja kaikkien kuulemieni ylistyssanojen perusteella odotan tämän ratkaisevan hilseilyn lisäksi myös nälänhädän ja  Euroopan pakolaiskriisin.

Maski toimii haudehoitona. Se kuorii hiuspohjan kuollutta solukkoa ja kosteuttaa sekä rakennepaikkaa vaurioituneita hiuksia. Hiuksista luvataan tulevan elastiset, kiiltävät ja sähköttömät.  Hilseilyn, kutinan ja punoituksen tulisi olla historiaa melko pian pian käytön aloittamisen jälkeen. Tuotteen kehuttiin sopivan myös parraajoon ja eiköhän sekin tule kanssaeläjän osalta testattua. ^____^
Telkkarissa pyörii nyt Titanic 2 (kyllä :D) ja myöhemmin illasta pääsen Vain Elämään ja Anssi Kelan jaksoon kiinni!

Leppoisaa sunnuntaita ja reipasta alkavaa viikkoa myös ruudun toiselle puolelle! :)

9 kommenttia:

 1. Mun tarvii ostaa tuo kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Hei minunki pitää varmaan ostaa toi testiin, tää ilman kylmeneminen ja kuivuminen ärsyttää päänahkaa täälläkin päässä, hehhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eheeh ehehee ;D

   Kannattaa, mulla oli lähteny lumisade matkoihin jo seuraavana päivänä! Muistaa vaan käyttää kerran viikossa, ja saunaan tämän voi nakata päähän vaikka vartiksi :)

   Poista
 3. Titanic 2, onko sellainen muka tehty? :D :D :D Uppoaako se purkki toisen kerran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ON :D :D Ja se on sen verran eeppinen että suosittelen kattomaan - sen enempää spoilaamatta :'DD Ei ihan heti uskoisi 2000-luvun elokuvaksi "upeiden" tehosteiden yms takia. Fysiikan lait ovat myös jotain ihan omaa luokkaansa ;D

   Ainiin, ihan oikea Titanic 2 -laiva on rakentumassa 2016 vuoden puolella. Miten ois kosmebloggaajien risteilymiitti ;D?

   Poista
 4. Linnanmäellä pitää ehdottomasti käydä, kun tällä viikolla suuntaan Helsinkiin. Valaistus näyttää varmasti mahtavalta pimeällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää nätilti ja ilmainen sisäänpääsy alueelle eli kannattaa ainakin käydä fiilistelemässä :) JA pimeässä hehkuvat hattarat >:D

   Poista
 5. Hei! Mieleni tekisi tilata ulkomailta kosmetiikkatuotteita, mutta en oikein tiedä mitkä sivustot olisivat luotettavia. Olisiko sulla jotakin ehdotuksia? :)

  VastaaPoista