sunnuntai 16. elokuuta 2015

Vapaa sunnuntai(?)


Aurinkoista sunnuntaita!

Ehdin jo nauttia ajatuksesta täysin vapaasta sunnuntaista jolloin ei tarvitsisi tehdä yhtään mitään. Mutta jo pian tajusin, ettei tästäkään päivästä tule puuttumaan tekemistä! ^__^ 

Aamu alkoi marjaisalla smoothiella nautittuna erittäin trendikkäästä (:D) ja Instagram-sopivasta mason jar -purkista (mukista? lasista?)


En ole oikein vieläkään löytänyt tarpeeksi hyvää jääkahvireseptiä, mutta etsintä jatkuu! Tässä muutaman viikon takainen versio, jonka maukkain osa oli kermavaahto ja nomparellit... :P


Tänään on myös ravintolapäivä! Ei muuten, mutta vaikka tuntuu että ravintolapäivä on aina, olen joka_ikinen_kerta ollut töissä silloin. Joten odotan innolla jos vastaan tulisi jotain maukasta ja mielenkiintoista.

Mutta nyt on maailmankirjat sekaisin ja helvetti on jäätynyt sillä mies ehdotti reissua Ikeaan! Tyytyväisenä luulin sen viimeinkin kiinnostuneen tulevan kämppämme sisustamisesta, mutta mitä vielä. Kuten miehillä yleensä, paneminen sillä on mielessä -___- nimittäin oluen paneminen, jota tässäkin huushollissa näköjään aletaan kohta harrastamaan. Joku tiesi kertoa että Ikeasta löytyisi tarpeeksi suuria kattiloita, joten päivä tulee kulumaan myös siellä.

Ainiin, ja onhan illalla vielä Jari Sillanpään 50 -vuotisjuhlakonsertti Olympiastadionilla! :D

2 kommenttia:

  1. Mistä löytyy ekan kuvan pillejä?! Ja mullakin alkoi aamu smoothiella, tosin lasina oli sellanen diner tyylinen milkshake-lasi.
    Oon kuolannut kaikkia jääkahvireseptejä, mutta en ole saanut aikaseks kokeilla, oon aina vaan (tylsästi) ostanut kaupasta.

    VastaaPoista