tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kovettuneet jalat kesäkuntoon


Aurinkoiset päivät, kesäiset vaatteet ja kevenevät kengät. Varmoja merkkejä kevään kääntymisestä kesään ja kovettuneiden talvijalkojen huollon tarpeesta. Myös jalkapohjien tarttuminen pörrömattoon kiinni vihjailee jalkojen uinuneen aivan liian pitkään talviunilla. ^__^’

Miten siis jalat kesäkuntoon? Omasta kokemuksestani suosittelen käymään ammattilaisella kunnon hoidossa, ja sen jälkeen jatkamaan jalkojen hyvän kunnon ylläpitoa itse kotona. Näin jalat pysyvät kauniina koko kesän, ellei jopa pidempäänkin. Tässä postauksessa esittelen oman valintani jalkahoitopaikaksi, ja myöhemmin kerron jalkojen kotihoidosta.

Käyn jalkahoidossa samassa tutussa paikassa. Kauneushoitola sijaitsee Katajanokalla ja kantaa nimeä Glow Beauty Salon. Se sijaitsee rauhaisassa paikassa Scandic Grand Marinan alakerrassa. Paikan omistaja Pauliina on valloittava persoona (ja aina yhtä kaunis ilmestys) jonka kanssa höpötellessä aika menee kuin siivillä ja samalla reissulla tulee jalkojen lisäksi huollettua myös vatsan naurulihakset. :D

Kävin viimeksi huoltamassa jalat kevätkuntoon ennen lähtöä Lontooseen huhtikuussa, ja se tuli tarpeeseen. Päivät olivat +20 ja sain tepastella kengissä jotka paljastivat kauniit jalat.

Mikäli kovettuneet jalkasi kaipaavat kesäpäivitystä, rullaa blogipostaus loppuun ja hyödynnä Glow Beauty Salonin kesätarjous! :)


Ensin jalkani kylvetettiin ja Pauliina katsoi niiden kunnon. Mitään jalkaongelmia ei löytynyt, jalat olivat vain kuivat ja lisäksi kovettuneet muutamasta kohdasta. Olo oli kuin kirurgin leukkauspöydällä. Kovettumia poistettiin poralla, veitsellä rapsuttamalla ja ties millä muulla instrumentilla. :D

Jalat tuntuivat toimenpiteen jälkeen kaksi kiloa kevyemmiltä ja hengittävimmiltä, ja niitä hellittiin kosteuttavalla naamiolla. Kynsinauhat siistittiin, jalat hierottiin kosteuttavalla voiteella (voi pojat voisin maksaa pelkästään jo tästä..) ja kynnet lakattiin näteiksi. Jaloista tuli niiin pehmeät ja nätit! Kävellessä jalat tuntuivat joka puolelta kutistuneen pieneen kokoon. Kyllä näitä kelpaa kylillä nyt esitellä. :D


Kysyin Pauliinalta että onko liian outoa (tai jopa epäkohteliasta) ottaa omat kynsilakat mukaan jos toivoo kynsilleen tiettyä lakkausta. Ei kuulemma tietenkään ollut joten varpaille pääsivät nämä:


China Glaze – You Drive Me Coconuts

China Glaze Sunsational Summer 2013 – cocoelman yksi helmistä. Kokoelman teema on kesäinen hiekkaranta ja meri (kuvassa taustalla Säkylän Pyhäjärvi). Sävy on kylmä neonpinkki ja niin nätti ja kirkas! Jellylakaksi se peittää mukavasti 2-3 kerroksella ja on helppo levittää. Tämä jättää mattapinnan, mutta tykkään kiiltävistä kynsistä eli vedän aina päällyslakan lopuksi päälle.


Zoya – Harper

Zoya Bubbly Summer 2014 -kokoelman syötävän herkullinen karkkihattara. Pinkki glitterlakka jossa mm. kultaista shimmeriä, ja jättää kynsille jellymäisen pinnan.

Kynsilakka saatu NailCitystäNäistä kahdesta överipinkista lakasta tuli kyllä semmoiset barbie-kynnet että oksat pois. Ihanan raikkaat, keväiset ja ennen kaikkea kirkkaat. Kuvat eivät kunnolla edes kerro kuinka kirkkaat ne oikeasti olivat :DMikäli sinun jalkasi kaipaavat herättelyä talvihorroksesta ja tuntuu että niihin eivät kotihoidot tehoa, niin suosittelen käymään ammattilaisella jalkahoidossa. Näin pääset kunnolla eroon kovettumista ja ammattilaisen jalkahoidon jälkeen on helppo jatkaa jalkojen ylläpitoa kotona.

Seuraavassa osassa kerron miten olen pitänyt räpylöiden kuntoa yllä kotona! :)

Glow Beauty Salon -Tassutarjous!
Perusjalkahoito nyt 50€ sis. kynsienlakkauksen (norm 65€)

Glow Beauty Salon kotisivut

1 kommentti:

 1. Kopioidut kommentit:

  JonnaH.
  tiistai 2. kesäkuu 2015 at 20:42 (4 viikkoa ago)
  Aivan ihana combo tuo CG & Zoya! <3

  Vastaa

  Panda
  sunnuntai 14. kesäkuu 2015 at 16:04 (2 viikkoa ago)
  Niiinon! Barbiiii!

  Vastaa

  hellin
  keskiviikko 3. kesäkuu 2015 at 17:26 (4 viikkoa ago)
  Huh tää postaus ei ollut kuorintasukista, ne kuvat ovat olleet hieman vatsaakääntäviä :D.
  Kuulostaa ihanalta jalkahoidolta, voisi itsekin kesällä taas mennä! Kävin viimeksi ihan jalkahoitolassa, jossa ei ollut kovin ylellinen sisustus, mutta hoitaja oli kyllä tosi mukava.

  Vastaa

  Panda
  sunnuntai 14. kesäkuu 2015 at 16:03 (2 viikkoa ago)
  Hoitaja tekee kyllä paljon!

  Mä en oo uskaltanu kokeilla omia kuorintasukkia vieläkään…. hrrrr :DD

  Vastaa

  Mizz Annie
  keskiviikko 3. kesäkuu 2015 at 23:55 (4 viikkoa ago)
  Tekisi mieli kyllä hoidattaa jalat, mutta nää on niin karseassa kunnossa, että pitäis ensin aloittaa kotona, että viitsisi näyttää niitä muille. :P

  Vastaa

  Panda
  sunnuntai 14. kesäkuu 2015 at 16:03 (2 viikkoa ago)
  Höpööhöpööö, ei Pauski välitä! :D

  VastaaPoista