torstai 7. toukokuuta 2015

Kevyt meikkivoide vaalealle iholle - SEVENTEEN BB


Kävin hiljattain taas Lontoossa ja sää oli koko matkan ajan täydellinen. Aurinko paistoi joka päivä pilvettömältä taivaalta ja ulkona kelpasi tepastella hameessa (ilman sukkahousuja), topissa ja varpaat paljastavissa kesäkengissä. Vaatekaupat olivat täynnä kesävaatteita ja puistot täyttyivät ihmisistä – osalla jopa pelkät bikinit päällä :D.

Kosmetiikan saralla kesän lähestyminen merkitsee minulle ennen kaikkea BB-voiteiden ilmestymistä kauppojen hyllylle. Lontoossa aakkosmetsästys oli erityisen hauskaa, sillä erilaisia Suomesta puuttuvia merkkejä oli usealla hyllyllä ja etenkin Boots ja Drugstore ovat mainioita putiikkeja aakkosten metsästykseen. ^___^.Ostin Bootsista SEVENTEEN -merkiltä minua kiinnostaneen BB:n jota £6.99:n hinta ei todellakaan pilannut. Mikäli osti kaksi saman merkin tuotetta, sai toisen puoleen hintaan, joten hihaan tarttui samalla myös postauksen loppupäästä löytyvä huulipuna.

Boots selkeästi tietää miten nämä hommat hoidetaan :D.

Pssst. Eikö ole ihana tuo hohkaava China Glaze Red-y to Rave minkä esittelin edellisessä postauksessa? No on ^__^


For the ultimate all in one for skin, look no further than SEVENTEEN BB Blemish Balm
* Improves skin – ingredients that help prevent break outs, minimise pores and control oil
* Enhances skin – gives the skin an even and smooth flawless finish
* Covers – conceals imperfections with its full coverage formulation
* Protects – with SPF 25 Reveal the magic of flawless skin with SEVENTEEN BB Blemish Balm”

Sävyvaihtoehtoja oli kaksi, Light ja Medium. Jännitti olisiko jopa vaalein sävy liian tumma iholleni, mutta testeri osoitti epäilyksen vääräksi.
Sävy on juuri täydellinen häivyttämisen jälkeen, saan sopivan vaalean lopputuloksen myös pelkästään sormilla levittäen. Esimerkiksi L’Orealin meikkivoidetta en voi levittää kuin ainoastaan meikkisienellä mikä verottaa sen käyttönäppäryyttä.

SEVENTEEN BB jättää iholle raikkaan lopputuloksen sekä kevyen hehkun. Kasvot jäävät myös miellyttävän pehmeiksi.

Tykkään!

Valitsin toiseksi tuotteeksi kesäisen SEVENTEEN Supreme Shine Lipstick -punan. Pigmenttinen ja kevyt koostumus oli iloinen yllätys! Huulipuna maksoi alennusdiilin jälkeen £2.49.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti