keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Baby Lips Electro – nää on ihania!


Maybelline Baby Lips -huuma

Baby Lipsit taitavat olla nykyisin kosmetiikkamaailman omia pieniä pokémoneja, niitä tulee tasaisin väliajoin lisää ja tiedän monta ketkä suhtautuvat kyseisiin huulivoiteisiin Gotta catch ’em all -meiningillä :D. Kuten pokémon-peleissä, minua ei kiinnosta hamstrata kaikkia mahdollisia eteen tupsahtavia poksuja, vaan haalia tiimiini kaikista kiinnostavimmat yksilöt.

Toisin kuin pokémoneissa, alkuperäiset Baby Lipsit eivät herättäneet minussa juuri mitään kiinnostusta. Koko poppoosta ainoa käyttööni jäänyt oli huulet punertavaksi jättävä Cherry Me. Baby Lips Dr Rescue -kokoelma ei kiinnostanut minua yhtään.

Lontoon Drugstore

Twitterissä viserrettiin että Baby Lipsejä myydään joka 15 sekunti. Baby Lipsit ovat myös olleet Kymppiuutisten loppukevennyksen päätähtinä, kevennyksessä haastateltiin tyttöjä jotka kertoivat kyseisten huulivoiteiden olevan monen heidän ikäisten tyttöjen keräilykohde. Suosiolle tulee tuskin ihan äkkiä loppua. :)

Maybelline, saanko esittää pienen toiveen? Saisimmeko me myös tänne Suomeen Baby Lips Loves Color -kokoelman, jooohan? Kokoelman sävyt ovat kesäisen herkullisia, niissä on kevyt hedelmäinen tuoksu ja mikä parasta SPF 20! JOOOO pliis pliis pliiis ^_____^?

… Eikä se nyt haittaisi vaikka Suomeen tupsahtaisi myös Baby Lips Crystal ^____^’Ostin ensimmäiset Neon -huulivoiteeni lokakuiselta Lontoon matkalta viime vuonna ja olenkin käyttänyt niitä siitä lähtien melko tehokkaasti.

Nyt vihdoin ja viimein ne ovat rantautuneet myös tänne Suomeen, JEEEE!Neon -kokoelman pakkaukset ovat kuin karkkia silmille. Musta pakkaus ja puikkojen neonpigmenttiset sävy muodostavat yhdessä upean kontrastin.

Koostumus on pehmeä ja tahmaamaton, voiteet jäävät huulille kevyesti tuoksumaan. En tunnusta, että näitä tekisi mieli huulilta aina välillä vähän syödä…Vaikka huulivoiteet näyttävät superkirkkailta, on kyseessä kuitenkin huulivoide eli lopputulos huulilla ei ole läheskään näin voimakas. Kokoelmaa kuuluu yhteensä kuusi sävyä, Suomessa kuudetta neonvihreää sävyä Minty Sheer ei ole myynnissä.


Oh! Orange!

Tämä sävy on yksi suosikeistani, se on niin herkullinen ja huulilla kaunis. Se tuoksuu raikkaalle appelsiinille ja jättää huulille kauniin oranssisen sävyn.


Sävy menee ihanasti yhteen pisamien ja hiusteni kanssa :) Pisamaisen ihon uusi kesäkaveri. Ehdottomasti jatkoon!Fierce In Tangy

Keltaiset huulet!
Ei sentään… pigmentti on niin hentoinen ettei näillä kyllä keltaisia huulia itselleen saa. Ehkäpä todella todella vaaleilla huulilla lopputulos voisi jäädä hieman kellertäväksi? Omilla huulillani lopputulos on lähes huomaamaton, ehkä aavistuksen persikkainen. Voimakkaan punertavat huulet muuttunevat vaaleimmiksi ja enemmän nudeksi. Raikas tuoksu muistuttaa sitruunaa.


Tämä oli huulillani suoraan sanottuna tylsä. Ei jatkoonStrike A Rose

Toinen suosikkini! Tämä jättää huulet nätin punertavaksi, kuin hempeä ruusu :). Tuoksu ei muistuta mitään tiettyä… se on kuitenkin enemmän hedelmäinen kuin vaikkapa marjainen.


Tällä saa kauniin lämpöisen pinkit huulet hetkeen kuin hetkeen. Jatkooooon!Berry Bomb

Luumuiset ja violetit huulimeikit eivät ole minua koskaan ihastuttaneet :P. Etenkin pisamaisella iholla suu näyttää lähinnä likaiselta, aivan kuin olisin kontannut pitkin mettää mustikoita suulla tonkien. Ja unohtanut pyyhkiä suun sen jälkeen.

Entäs se tuoksu? Sanoisin geneerinen tumma mehutiiviste.


Mikäli käyttäjän hampaissa on havaittavissa keltaisuutta, eivät mustikkaiset huulet ole välttämättä silloin ehkä se kaikista imartelevin vaihtoehto. Ei jatkoonPink Shock

Tuoksu on makea, kuin vadelmamehujäätelö. Tässä on mukavasti pigmenttiä ja kaikki pinkkiobsessiolaiset tulevat tästä tykkäämään! Sävy pelaa loistavasti yhteen uuden pinkkikuparisen hiusvärini kanssa.


Kuvassa olen laittanut sävyä melko maltillisesti. Vappuna kerrostin itselleni superpinkit huulet, tää on niin upee! Todellakin jatkoon!
Tykkään tykkään! Kiitos Maybelline postiluukusta vappuna pudonneesta väriyllätyksestä :)!

1 kommentti:

 1. Kopioidut kommentit:


  Charming Nails
  keskiviikko 13. toukokuu 2015 at 18:02 (2 kuukautta ago)
  Violetille sanon jatkoon, ehkäpä se on ihanin? Nää on jänniä ja eri värisiä eri huulilla! Ei kannata pelätä että ovat liian neon, eivät tod :))

  Vastaa

  Panda
  perjantai 15. toukokuu 2015 at 22:20 (2 kuukautta ago)
  Sävyttävät huulivoiteet on kyllä siitä kivoja että ne on ihan omanlaisiansa jokaisen huulilla :)!

  Vastaa

  Anna
  keskiviikko 13. toukokuu 2015 at 18:31 (2 kuukautta ago)
  Mä oon vaan tylsä, enkä osaa innostua näistä. Kyllähän ne näyttää kivoilta huulilla (muiden), mutta äh. En haluu : D

  Vastaa

  Panda
  perjantai 15. toukokuu 2015 at 22:20 (2 kuukautta ago)
  Mua ei huulivoidemaisuus nappaa ku en niitä käytä mut sävyt on jeees :D!

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 13. toukokuu 2015 at 18:35 (2 kuukautta ago)
  Oon samaa mieltä, keltainen on tylsin. Mutta taas ulkonäöllisesti toi musta/keltainen hivelee silmiä. :D

  Vastaa

  Panda
  perjantai 15. toukokuu 2015 at 22:21 (2 kuukautta ago)
  Mulle tulee vähän lätkäfiilis tuosta kontrastista, HMM ;D

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  keskiviikko 13. toukokuu 2015 at 22:25 (2 kuukautta ago)
  Mulle nämä Electrot olivat eka wau-kokemus Baby lipsien suhteen, tosi ihania värejä ja huulillakin tuntuivat kivoilta :)

  Vastaa

  Panda
  perjantai 15. toukokuu 2015 at 22:21 (2 kuukautta ago)
  Sävyttömät Baby Lipsit eivät kiinnosta yhtään… Tulispa noi suojakerrolliset Suomeen!

  Vastaa

  Heidi
  perjantai 15. toukokuu 2015 at 12:50 (2 kuukautta ago)
  On mukava luke blogeista, kun ihmiset ovat niin eri mieltä näistä huulirasvoista. Toiset hehkuttaa niitä sydämensä kyllyydestä, toiset taas ei ymmärrä mitä hehkuttamisen aihetta niissä on.Mä en oo itse koskaan kokeillut baby lipsejä,joten en tiedä kummalle puolelle kallistuisin. :)

  Vastaa

  Panda
  perjantai 15. toukokuu 2015 at 22:22 (2 kuukautta ago)
  Mulle ne on huulivoideominaisuuksiltaan ihan yksi ja sama (en käytä muutenkaan huulivoiteita juuri koskaan ellei ne sävytä), sävyt on kivojaaa ja ainoastaan ne innostaa ku ne on niii helppoja, oon vähän laiska pitämään huulimeikkejä yllä ^___^’

  Vastaa

  VastaaPoista