tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kosmetiikkabloggaajat goes Pori Jazz 2/2


Iik, tämä kaveri oli jäänyt luonnoksiin! Aurinkoisen tiistain kunniaksi palataan ajassa taaksepäin viime kesään ja kurkistetaan Pori Jazz -miittiviikonlopun viimeiseen osaan eli toiseen miittipäivään :). Ensimmäisen miittipäivän löydät tämän linkin takanta.

PK-seutu on niiiiiin nähty, haluan maakuntamiittailla myös tänä kesänä :)! Mihinköhän kaupunkiin sitä hyäkkäisi tänä kesänä?


Lähdin seuralaiseni kanssa ajamaan Porista perjantai-lauantai välisenä yönä Kiikoisiin mökille viettämään iltaa ja nukkumaan yöunet. Aamulla noin viiden aikoihin ajoimme tukikohtaan Raumalle suihkuun, syömään, nappaamaan goodiebagit takapenkille ja ajamaan jälleen Poriin. Maakunta tutuks sillai kai :D


Sovimme treffit Iso-Karhun kulmalle missä Ripsarit Poskilla -Satu, Dioriina -Marina sekä Kahvia ja Kosmetiikkaa -Pirjo odottivat. Suuntasimme Iso-Karhun The Body Shop -myymälään missä meille oli luvassa pientä ohjelmaa.


The Body Shopissa meitä odotti iloinen ja ystävällinen myyjä joka kierrätti meidät ympäri myymälää uusia ja vanhempia tuotteita esitellen. Pirjoa odotti kesäinen meikkituokio, jännittävää ^___^


Seuraavaksi suuntasimme saman kauppakeskuksen jäätelöbaari Vohveliin. Paikka oli raumalaisen seuralaiseni mielestä parasta Porissa heti sieltä lähtemisen jälkeen :D. Jäätelöt tehdään itse ja maut ovat vaihtuvia. Hintakaan ei ollut paha, ei edes isolle jätskiannokselle.


Satu joutui poistumaan Vohvelin jälkeen, mutta suositteli meille ruokapaikaksi Cafe Elban herkullisia focaccioita.

Aika meni rattoisasti herkutellen, höpötellen ja goodiebageja tutkien.


Perjantain miittipäivänä meille sattui pieni selkkaus ravintola Miamissa, kommelluksilta ei vältytty myöskään lauantaina… :P Naiset jonottivat alakerrassa ruokatilausta, minä menin tavaroiden kanssa yläkertaan varamaan meille pöytää. Jonkun ajan päästä tarjoilija tulee luokseni tuoden kaksi siideriä pöytään, olen itse puhelimessa. Aikaa kuluu jo jonkun verran, kun muutaman pöydän päästä kuuluu: ”AI sitä vaan viedään toisten MAKSETUT juomat?!”. Ömh :D? Kaksi naista tuli luokseni kuin yleiset syyttäjät haistelemaan ja nuuhkimaan laseja (”joo tuoksuu omenalle tää on MUN!”) ja mutisemaan muiden juomien viemisestä.

Naisilla oli niin samperin kova ääni ja kamala kotkotus päällä että en tuntunut saavan sanottua mitään mihinkään väliin ja koko tilanne alkoi naurattamaan, huikkasin että VOI olla teidän juomat en tiedä mitä seuralaiseni ovat tilanneet tarjoilija vain toi ne tähän pöytään kovin itsevarmasti mutta asia voidaan varmasti selv- ja kotkotus jatkui ja pian huomasin juomien kadonneen heidän pöytään :’D. Äänekkäät mutinat ja nykynuorison (nuoriso :D?) kauhistelu jatkui vielä kauan :D.Kuten viisas mies on aikoinaan todennut: MIKÄ TEITÄ PORILAISIA OIKEIN VAIVAA :D?


Koska kahvilat latteineen on myös niin nähty, menimme haukkaamaan hengenravintoa kirkkoon ja hörppimään kahvit kirkkopuiston kahvilakojulla. Paikalla taisi olla asiakkaina meidän lisäksemme pelkästään vanhuksia ^___^. Eräs vanhempi herrashenkilö katsoi ohi kävellessään Pirjoa (Pirjolla oli TBS:ssä tehty upea sininen kesäsilmämeikki) suu auki ja kommentoi: ”oho, siinä on tyttö meikannut!” :D.

Oli ihan mielettömän ihana viikonloppu, kiiitos kaikille osallistujille vielä kerran! :)

… tai kuten satakuntalaisittain sanottaisiin: ei se miitti ihan paska ollut.

1 kommentti:

 1. 8 kommenttia Kosmetiikkabloggaajat goes Pori Jazz 2/2


  Päivi
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 18:50 (3 kuukautta ago)
  ”Ei se miitti ihan paska ollut” :’D Olisin niin halunnut päästä tuohon toiseenkin miittiin, mutta kivaa oli meidän pikkumiitissäkin! Kesää ja miittejä odotellessa <3

  Vastaa

  Päivi
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 18:51 (3 kuukautta ago)
  Eikun niin, ei meillä mikään pienempi miitti edes ollut :D Saman verran taisi olla väkeä molemmissa.

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 19:50 (3 kuukautta ago)
  Kesä. <3 Tulis jo!

  Vastaa

  JohannaL
  tiistai 14. huhtikuu 2015 at 20:32 (3 kuukautta ago)
  Tampereella asuvana porilaisena tää juttu sai kyllä hymyn huulille! :D Pori <3

  Vastaa

  Panda
  sunnuntai 14. kesäkuu 2015 at 16:41 (2 viikkoa ago)
  Awww, ollos hyvä! (:

  Vastaa

  Marina
  lauantai 6. kesäkuu 2015 at 16:15 (4 viikkoa ago)
  Mä en tajua miten tää on menny multa ihan ohi :D Juu, ei mikään paska miitti. Mun sormien asento tossa kuvassa, ne oikein poseeraa :DD
  Kiitos sulle vielä kerran järkkäämisestä.

  Vastaa

  Panda
  sunnuntai 14. kesäkuu 2015 at 16:41 (2 viikkoa ago)
  Sun sormet on ku huippumallit, näyttää aina hyvältä kuvissa :D

  Vastaa

  Marina
  sunnuntai 14. kesäkuu 2015 at 22:26 (2 viikkoa ago)
  :D kukaan ei oo ennen noin sanonu :D voi kiitos Panda <3 Tää piristi mun sateisen päivän

  VastaaPoista