torstai 26. helmikuuta 2015

Benecosin hyvä ja edullinen kivipuuteri – vielä kerran


Kirjoitin maaliskuussa 2013 blogipostauksen jossa esittelin edullisen Benecosin kivipuuterin. Minulla oli silloin näköjään tummat hiukset ja… no aikamoiset ripsipidennykset, oh mi kod :D.

Ostin Kampin Ruohonjuuri -myymälästä jo jokunen aika sitten kaksi saman sarjan kivipuuteria. Kaksi, ja joista toinen on sävyltään vaalein ja toinen tummin. Olen onnistunut oman alkuperäisen vaaleimman kivipuuterisävyn hukkaamaan -eli jemmaamaan liian hyvin- ja tummimman sävyn ostin kokeiluun innostuttuani Jullen puuteriväärinkäytöstä. Julle (saanko sanoa sinua Julleksi :D?) väärinkäyttää tumminta puuterisävyä aurinkopuuterina. Kivipuuteri on matta ja tummin vaihtoehto sävyltään tummanhento (todella vaaleaihoiselle juuri sopiva) joten miksipä ei?
 

Ostaessani Porcelain -sävyn ensimmäisen kerran vuonna 2013 ei myyntihyllyn puutereissa ollut niihin pressattuja Benecosin logoa. Olen nähnyt kuitenkin kuvia sinä vuonna ostetuista kivipuutereista ja osassa niistä logo komeilee, onkohan erä ollut juuri vaihtumassa? Silloinen puuterirasia oli myös todella kehno, rasiaa avatessa sai sanoa heipat kynnenkärkien lakkauksille ;/.

Kohdalle osui joko maanantaikappale (rasian suhteen) tai sitten vanhemman erän tuotteissa oli heikommat pakkaukset ja niihin ei oltu vielä painettua logoa. Oli miten oli, nyt minulla on molemmissa rasioissa sopivan löysä avausmekanismi joka napsahtaa vaivatta auki.Sand -sävy on kädelle testatessa tummuusasteeltaan apauttiarallaa samaa kuin pisamani ovat nyt talvipigmentillä. Kiitos Jullukka vinkistä, lähden tätä vinkkiä kokeilemaan :)! Ehdottomasti hyvä ja edullinen kokeiluvinkki mikäli et ole ihan varma varjostuksesta, mutta haluat kokeilla ja lähteä sitä oppimaan. Puuterit maksavat Ruohonjuuri -myymälöissä 9,99€.

1 kommentti:

  1. Linda
    torstai 26. helmikuu 2015 at 17:19 (4 kuukautta ago)
    Julle käy just hyvin! :’D

    Kiva hei että toimi sullakin. Just sellainen sopivan helppo ja neutraali sävy. :)

    VastaaPoista