perjantai 30. tammikuuta 2015

Näädät ja lahjakassin riemu


Lancômen PR-tapahtumasta saatu lahjakassi sai riemuisan vastaanoton myös perheen pienissä ^___^


Kävimme PR-tapahtuman jälkeen muutaman kanssabloggaajan kanssa pyörähtämässä Stockmannilla (se on kirjoittamaton sääntö) ja tein siellä myös itse pienen ostoksen.

Sofian mielestä lahjakassin ehdottomasti parhain juttu oli sen sisältä löytynyt pieni stokkamuovipussi joka rapisee aivan ihanasti. Pian pussista kuuluikin enää vain kaukaista rapinaa kun se katosi Sofian suussa sängyn alle. 


Sofian mielenkiinto muovipussiin loppui kun muualta huoneesta kuului uusia ääniä, äkkiä tutkimaan! 
Mamman touhut alkoivat kiinnostamaan myöhemmin myös Nestoria - joka päätyi lopulta päällään työntämään tuota pakettia ympäri huonetta.

Päivän randomein ja hauskin homma tapahtui hetkeä myöhemmin kun kuvailuun kyllästyneet näädät siirtyivät kukin touhuamaan omia juttuja ja rapinasta päätellen Nestori oli löytänyt Sofian piilottaman muovipussin sängyn alta.

Jonkun ajan päästä ihmettelin miten se pussin rapina vain jatkuu, jatkuu ja jatkuu ja... hetkinen kuuluuko se ääni nyt jostain ihan muualta...?


...JEPPP :D Nesba oli ilmeisesti jälleen paininut muovipussin kanssa sängyn alla (se on ihan hulluna muovipusseihin ja vetää niiden kanssa aina painimatseja) ja onnistunit tekemään siitä itselleen supersankariviitan :D!

Nestorin viittavideon voi kurkata Instagram-tilini puolelta eli tästä likkaamalla. Nappasin teille myös Sofiasta lyhyen rapsutteluvideon :).

Se kuuluisa Stockmannin minkkiturkkinen asiakas?

... Ja Nestorilla olii niiin muukaavaaa x)

5 kommenttia: