tiistai 30. syyskuuta 2014

Häpsinkiä aiheuttaneet Baby LipsitMaybelline Baby Lips -tuotteiden saapuminen Suomeen on varmasti tullut huomattua. Huulituotteet ovat mm. esiintyneet uutisten loppukevennyksessä (on kuulemma cool kerätä kaikki mutta ei ole noloa jos niitä ei ole ^^), tuotteilla on omat tv-mainokset ja myyntiständit seisoivat pitkään tyhjinä myyjien myydessä Ei Oota. Näiden piti rantautua Suomeen vasta elokuussa, mutta tuotteet olivat kuluttajien huulilla jo heinäkuun puolella. Omat vauvahuuleni olen saanut blogiini testattavaksi.

Onko kyseessä jotain elämää suurempaa vai onko takana vain harvinaisen onnistunut markkinointi ja brändäys?


Baby Lipsejä löytyy monia erilaisia ja ainakin aluksi Suomesta löytyvät ainoastaan nämä kuusi eri vaihtoehtoa:

Sävyttömät:
* Mint Fresh - superraikas hammastahna (luntattu: minttu)
* Hydrate - joku keittiön käsisaippua? (luntattu: sitruuna ja basilika)
* Intense Care - ei yhtään mikään (luntattu: kirsikka ja manteli)

Sävyttömissä huulivoiteissa on aurinkosuojakerroin 20.

Hydratessa on muihin verrattuna pyöreämpi ja kapeampi puikkopää. Omaan silmääni se näyttäisi testeriltä mikäli näkisin sen kauppojen hyllyllä :D.


Sävylliset:
* Pink Punch - hyvin mieto hedelmäinen tuoksu (luntattu: passionhedelmä)
Sävyllisten pigmenttisin yksilö, omaan sävymieltymykseeni tämä on liian kylmä

* Cherry Me - hento kirsikkainen tuoksu (luntattu: kirsikka, jee!)
En ole kirsikkatuoksujen ystävä yhtä hajuvettä lukuunottamatta, mutta tässä yksilössä kirsikka ei tuoksu liian esanssiselle eikä pistävälle. Kolmikon sävysuosikkini, tällä saa huulille luonnollisen mansikkaisen sävyn ilman että huulet näytävät ehostetuilta. Kesällä tämä oli päivittäisessä käytössä nakunaaman piristyksenä. Lyhyesti sanottuna arkipäivien pikapuna :).

* Peach Kiss - ei niin mitään tuoksua? (luntattu: persikka)
Nudesävy joka ei omilla huulilla näy oikeastaan yhtään. Tuo kiiltoa ja minulle lähes olemattoman aavistuksen rusehtavan sävyn.

Ylhäällä: Pink Punch
Vasemmalla: Peach Kiss
Oikealla: Cherry Me

En käytä itse huulirasvoja juuri laisinkaan, ainoat käyttökerrat ajottuvat yleensä talveen ja kun olen istunut tunteja VR:n kaukojunan matkustajavaunussa :P. Silloin on tuntunut irtoavan -kiitos ilmastoinnin- kuivien huulten lisäksi koko naama vaikka pohjalla olisi muhineet hyvät kosteusvoiteet.

Moni on antanut noottia aurinkosuojakertoimen puuttumisesta sävyllisistä versioista, minä tööttään myös samasta torvesta.

Baby Lipsien pakkaus jää mieleen värikkyydestä ja pakkauksen lapsenomaisuudesta. Ovathan nämä hauskannäköisiä, mutta en vaan pääse eroon Baby Lips -nimen häiritsevyydestä. Vauvahuulet, öh?

Mikä on tuomio?
Suosikkiani Cherry Me -sävyä olen käyttänyt ahkerasti ja värittömät versiot tuntuvat huulilla ihan mukavilta. kosteus tuntuu kestävän ja huulet pysyvät pehmoisina. Jotkut huulirasvat ovat olleet yhtä tyhjän kanssa siellä VR:n vaunussa kärvistellessä, ehkä nämä joutuvat odottamaan siis vielä pääsyä kunnon tositoimiin? Epäilykseni Baby Lipsien suosiosta kallistuvat silti enemmän sinne onnistuneen brändäyksen puolelle.

Tai sitten lähetän nämä rakkaalle huulirasva-addiktioiselle ystävälleni Kap Verdelle. Kertoikohan hän että hänellä menee viikossa helposti yksi kokonainen puikko? Lähtiessään uusiin työhaasteisiin ulkomaille hän saikin läksiäislahjaksi ison pussillisen erilaisia huulirasvoja ja loppuivatkohan ne kaikki kuukauden tai kahden sisällä :D? Terkkuja ja haluksia N:lle jos satut tätä postausta lukemaan ♥,


Selasin Sokoksen 3+1 -tarjouslehteä läpi ja kippas kappas, Baby Lipsejä :D. Niitä saa näköjään keskiviikkona 1.10 tällaisella tarjoushinnalla. Jaksaako vauvahuulet vielä sykähdyttää, tyhjenevätkö ständit ennen iltaa vai onko isoin aalto jo mennyt ohi?
Lue lisää »

torstai 25. syyskuuta 2014

Tukholman kosmetiikkatuliaiset

Tukholmareissu takana, matka oli melko kaupunkipainotteinen ja ensi kerralla olisi tarkoitus koluta tarkemmin Gamla Stania ja tehdä museokierros. Pitäähän se Game Of Thrones nyt ainaskin nähdä ^^

Viikkarilta lähti karkkien lisäksi yksi tuoksu mukaan ja muut kauneustuotteet shoppailin keskustan Sephorasta. Blogilinkistä löytyy tarkempi osoite :).
Sephoran omat vartalotuotteet ovat peukutuksen arvoisia, tuoksuperhe Lagoon vetää yhä edelleen pisimmän korren :).


HG- kynsilakkaputsarista oli tullut versio joka on suunnattu erityisesti glitterkynsilakkojen putsaamiseen eli purkin sisällä on yksi hieman karheampi kohta mihin rosopintaiset glitterikynnet hierotaan. Todellakin testaukseen!

Oranssilla liukuvärjätyn lasiviilan ostin vanhan rikkoutuneen tilalle ja mikäs tuo mysteeripallo sen viilan takan on? Siitä lisää omassa esittelyssä ^_^.


Sephora Triple Action Cleansing Waterin vauvaversio, tää on niiiin söpö! Yksi parhaimpia silmämeikinputsareita mitä tiedän. Ellei jopa paras?


Viikkarilla oli myynnissä Victoria's Secretin vartalo-ja tuoksutuotteita. Tämä merkki ja sen hypetys ovat yksi niitä asioita mitkä eivät vaan ole koskaan iskeneet. Alusvaatteita en ole päässyt kokeilemaan eli ne lasketaan tästä pois.

Minulla on Kööpenhaminan lentokentältä ostettu Bombshell -tuoksu ja kävin viimeksi enmuistamillä-lentokentällä VS:n tuoksuja ja vartalotuotteita nenällä läpi vaihtolentoa odotellessa. Plääh. Nyt ajankuluksi nuuhkutin Viikkarin tarjontaa läpi ja ei ei ei, nämä superyttömäiset tuoksut eivät vaan iske. Bombshelliä huomaan käyttäväni yhä harvemmin ja harvemmin.

Viimeisten joukossa nuuhkasin pientä Sheer Love -pulloa ja se oli ihan jees! Tämä tuoksuu niin ihanasti yksille lempikukistani eli liljoille etten voinut sitä enää laskea hyllyyn. 
Lue lisää »

torstai 18. syyskuuta 2014

Grande Orchidée - ylellinen muodin tavaratalo Etelä-Karjalassa

Kyllä, luitte otsikon aivan oikein.

Muistatteko kun kerroin rajakauppa Laplandiasta? Sama yrittäjä häärää myös tämän varakkaille venäläisturisteille* suunnatun Grande Orchidée -nimisen tavaratalon takana. Toki ostoksille ovat tulleita myös muotitietoiset etelä-karjalaiset ;).Siinä missä Laplandia pursuaa kaikenlaista hullunkurista tavaraa pilkkahinnoilla, edustaa 3500 neliön Grande Orchidée toista ääripäätä.

* miljoonakaupunki Pietari on vain noin 190 kilometrin päässä eli lähempänä kuin Helsinki


Tavaratalossa ei sentään ole vielä syyskuun puolella joulukoristeita, vaan nämä kuvat ovat napsittu viime joulun aikoihin - kuten talvisesta ja runsaslumisesta maisemasta voi päätellä 8P.

Näpsäkät alennusprosentit

Grande Orchidéessa oli ensimmäisten avajaisviikkojen aikana mielenkiintoisia kohtaamisia, kun luksustavaratalon käytävillä hääräsi vakavalla shoppailumielellä olevia turisteja rajan toiselta puolelta ja samojen vaatepöytien ja -rekkien ympärillä luikki tuulipukuihin, metsästyslippiksiin ja Kiitos-paitoihin varustautuneita paikallisia mutisemassa ja huokailemassa päätä pyöritellen. Osa kuulemistani kommenteista oli kutakuinkin tällaisia: "tommoneki riepuhuivi maksaa 70€ iha vaa siks et siin o jonku suunnittelijahomon nimi". Jepjep...

Nyt asiakaskunta lienee jo hieman vakiintunut, ja viimeksi siellä käydessäni olimme seurueeni kanssa tavaratalon ainoat suomalaiset.

Voisiko Grande Orchidéa kutsua Etelä-Karjalan Harrodsiksi :D?


Vaikka en koe kuuluvani itse varsinaiseen asiakaskuntaan, on ylellisen kaunista myymäläsisustusta sekä näyttäviä ja erikoisia somisteita mukava käydä ihastelemassa. Ja vähän hypistelemässä ja katsomassa uuden karheita Michael Korsin ja Liu Jo:n syksysaappaita, Armanin takkeja ja La Perlan hottisalusvaatteita :).

Ihana pöytä!
Se mikä tässä(kin) luksustavaratalossa on myöskin mieleenpainuvaa ovat myyjät. Ensinnäkin kaikki myyjät ottavat kokoajan katsekontaktia, hymyilevät ja tervehtivät naamakertoimen mukaan joko suomeksi tai venäjäksi. Tämä ei todellakaan ole itsestäänselvyys etenkään täällä Suomessa... Vartijat tervehtivät ovilla ja/tai myymälässä pyöriessä myös tulijoita ja näyttävät hyväntuuliselta. Myyjiltä saa myös palvelua, jeesiä ja sen tervehdyksen vaikka he varmasti jo näkevät että ei tämä suomalaisreppana ole mitään tänne tullut oikeasti ostamaan :).


Kenkäosaston lepotuoli

Sovituskoppien ylellinen ja kaunis verho

Upea kassapöytä!
Grande Orchidéesta löytyy tietenkin myös kosmetiikkaosastoMerkkeinä mm. Chanel, Guerlain, Clinique, Sensai, Dr.Brandt, Dior, Estée Lauder, Clarins...
Alusvaateosasto
Kahvila
Nää peilit oli aivan ihania!
Valtava kattovalaisin
Lue lisää »

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Topspuikkojen ja vanulappujen matkapakkaaminen


Pakkauspostaukset jatkuvat :)

Olen lähdössä lyhyen aikavälin sisällä viisi kertaa reissuun (neljään niistä tarvitaan passi) eli innostus pakkauspostauksien tekoon juontaa juurensa näistä. Matkustan muun muassa lentokoneella ja näihin olen suunnitellut pärjääväni pelkästään käsimatkatavaroiden kanssa. Mukava pitää kirjaa omista pakkaamisista ja nähdä hittien ja hutien määrä :D.


Säilytin meikkipöydälläni pitkään Make Up Storelta saatua vaaleanpunaista vauvameikkipussia joka piti sisällään pystyasennossa seisovia topspuikkoja. Keksin meikkipöydän topsareille myöhemmin toisenlaisen säilytysratkaisun ja vaaleanpunainen söpöläinen pääsi jatkamaan muiden tehtävien parissa.


Pistin paksun nipun topspuikkoja puukolla kahtia ja näin ne menevät huomattavasti pienempään tilaan ja niitä mahtuu vauvameikkipussiin vaikka ja kuinka paljon. Vedin myös vanulappuja ison pinon poikki saaden niitä tuplamäärän, harvoin naamaa kasvovedellä läträtessä käyttää edes sitä puolikkaan vanulapun kokoista aluetta.

Asetin vanulaput vauvameikkipussin toiselle puolelle puolikaariasentoon ja topspuikot asettuivat meikkipussin toiselle puolelle. Vauvameikkipussi on oikeasti todella pieni, mutta nyt saa olla oikeasti aika pitkä reissu edessä että kummatkaan pääsisivät ihan heti loppumaan. Topspuikot eivät hankaudu mitään vasten eivätkä näin lähde nyplääntymään päistä.
!Gallup
Millä nimellä kutsutte näistä vanupäisiä tikkuja?Vanupuikko? Pumpulipuikko? Topsi? Topsari? Topspuikko? Topsaripuikko? 

Vai onko sinulla joku oma nimitys?


"Mahuttaisko mekin matkoille mukaan??"
Lue lisää »

maanantai 8. syyskuuta 2014

Järjestystä ja selkeyttä kosmetiikkavarastoon: Kevyt ja nopea matkapakkaaminen


Rakastan tavaroiden järjestelyä ja lajittelua yli kaiken. Silmä ja mieli lepäävät kun näen tavaroiden olevan siistissä  ja selkeässä järjestyksessä. Kaaos, läjät ja kaikenlaiset "hallittu kaaos"-kasat saavat otsasuoneni tykyttämään.

Aikaisemmin annoin vinkkejä suuren meikkimäärän lajitteluun, esittelin silloisen meikkipöytäni, kerroin miten olen lajitellut räpylätuotteeni ja minkälainen järjestys vallitsee kynsilakkakokoelmassani. IKEA MICKE -pöydälle tehty tee-se-itse-piiloroskakori -vinkki löytyy täältä, tää on vaan niin näppärä ja kiitokset idean keksineelle herrasmiehelle :).

Nyt on jaossa oma vinkkini koskien matkapakkaamista -  oli kyseessä sitten aurinkomatka ulkomaille tai viikonloppupyörähdys maakuntaan. Alkaako jo pelkkä sana ahdistamaan ja otsasuoni tykyttämään? Ei enää!


Omiin kosmetiikkajemmoihini on kerääntynyt vuosien varrella erilaisia travel size -tuotteita, sample-purkkeja ja vauvaversioita täysikokoisista yksilöistä. Minulla vauvaversiot pyörivät kauan laatikosta toiseen ja ovathan ne oikein söpöjä, mutta koen ne arkikäytössä epäkäytännöllisiksi.

Entäs se matkustaminen hömppäputeleiden kanssa? Miksi raahaisin mukanani täysikokoisia purkkeja ja purnukoita kerryttämään turhaa painoa matkalaukkuihin? Tunne on hieno mikäli travel size -tuotteen saa reissun aikana kulumaan loppuun, ja mikäli sisältöä jää reilusti yli voi sen ottaa mukaan ensi reissuun tai jättää siivojan löydettäväksi.


Minulla on iso kaappi jossa ihonhoito-ja hiustuotteeni pitävät majaa. Matkahylly sijaitsee räpylähyllyn alapuolella.

Olen lajitellut kaikki minituotteet minigrip-pusseihin ja kahteen pieneen läpinäkyvään muovilaatikkoon. Alalaatikosta löytyvät täytepussit ja ylemmästä laatikosta valmispussit. Niin helppoa, valmispusseista nappaan oikeat ja tarvitsemani mukaan ja olen siltäosin pakkaukselta valmis muutamassa sekunnissa. Kyllä kelpaa lähteä nopeimmallekin äkkilähdölle ;).

Tässä muutamia esimerkkejä valmispusseista:


Nassupussi
- naamaputsari
- kasvovesi
- kosteusvoide
- tuhdimpi kosteusvoide (yövoiteeksi)
- silmänympärysvoide


Vartalopussi


Hiuspussi 1
- shampoo
- hoitoaine
- hiuslakka
- suihkumyssy

Hiuspussi 2
- lämpösuoja
- tyvikohottaja
- hiuslakka

Nämä minikokoiset hiustuotteet ovat niiin söpöjä ^___^Hotellihuoneen kylpyhuoneessa oli muovipussiin pakattuna "kertakäyttöinen" höylä ja sheivausaine. Nää lensi (yhden käyttökerran jälkeen) roskakorin sijaan minun matkalaukkuuni  ja nyt voin hyötykäyttää sitä myös muilla reissuillani :).

Sofia auttoi reissun jälkeen matkatavaroiden purkamisessa, siitä muistona kaksi hampaanjälkeä sheivaustuubissa :D.


Strassihelmin tuunatussa Vitalis -purkissa kulkevat näppärästi mukana puhelinlankaponnarit sekä minikokoiset Tweezermanin leppäkerttunyppijät. Hiuspinnit ja pienet silikonihiuslenkit matkustavat pienessä hiuspinnirasiassa.

Tässä muutamia esimerkkejä täytepusseista mistä niitä voi napsia tuotteita yksitellen mukaan ja/tai täytellä niitä loppuneiden tilalle valmispusseihin:

Kylpytuotteita mikäli reissukohteessa odottaa kylpyamme ^__^

Täysikokoiset aurinkosuojat sekä after sun -tuotteet pitävät kokonsa vuoksi majaa meikkipussissa, isompi minigrip-pussi löytyy lähtövalmiina meikkipussin pohjalta
Käsidesi sekä naamaa kosteuttava sekä freesaava suihke
Kynsilakkaputsareita minikoossa
Shampoot
Kosteusvoiteet
Minimeikit (mm. udpp ja ripsiväri) ja tuoksut

Osa tuotteista saatu blogin kautta, osa saatu töistä lahjaksi, osa lahjaksi kavereilta ja ystäviltä, osa on tullut kylkiäisenä toisen tuotteen mukana, osan tuotteista olen itse ostanut. Huh olipas lause :D.
Lue lisää »