tiistai 15. heinäkuuta 2014

ACO-aurinkovaahto fest- eikun siis aktiiviselle urheilijalleSain keväällä ACOlta testattavaksi mielenkiintoiselta kuulostavan aurinkosuojatuotteen, aurinkosuojavaahdon!

ACO Active Body Mousse on varustettu korkealla suojakertoimella (SPF 30). Tuote kertoo olevansa vedenpitävä ja kestävän myös hikoilua. Suuttimen ja vaahtokoostumuksen ansiosta sitä voi suihkuttaa iholle missä asennossa tahansa, esimerkiksi ylösalaisin. Tuotteessa on glyserolia kosteuttamassa, E-vitamiini toimii antioksidanttina ja tuote on hajusteeton, väriaineeton, alkoholiton sekä parabeeniton.

ACO mainostaa kuvin ja tekstein tuotteen sopivan aktiiviseen urheiluun auringossa.

Aktiivinen urheilu.
Urheilu auringossa.
Urheilu...

Eiku urheilenhan minä! Viimeksi viikonloppuna Joensuun Linnunlahdella viikonlopun jokaisena päivänä ja hyvin aktiiivisesti!


Pompin, hypin, ilmaa nyrkeillä hakkaamalla treenasin alliläskit helläksi, venyttelin niska-hartia-käsi-pää -alueen lihaksia balladien tahtiin, tömistelin molemmat jalat muussiksi repivien rytmien tahdissa ja kaikkea tätä ja vielä enemmän monta tuntia vuorokaudessa kolmen päivän ajan.

Ja kyllä hiki lensi!


Aktiivisen ja riehakkaan urheilunkin aikana on tärkeää muistaa suojata auringossa tirisevä iho, viikonloppuna näkyi vaikka kuinka monella kesäurheilijalla verenpunaisena helottavia niskoja ja yhdeltä kanssaurheilijalta oli lähtenyt oma iho hilseilemään ja rullaantumaan pois rajusti palaneen käsivarren kohdalta, sattui ihan katsoa :/. Urheilujuomaa oli taidettu nauttia siinä vaiheessa sen verta että irtoileva ja verestävä iho oli vain hauska juttu.

Ja urheilukaverille kans sitä rasvaa!


ACO-aurinkovaahto tuntuu ja näyttää partavaahdolta ja hyvin kuohkeaksi vatkatulta kermalta.


Iholle levittäessä tämä tuntuu ja näyttää ihoon imeytyvältä partavaahdolta, muutama kanssaurheilija ihmetteli että ruvettiinko kaverini kanssa bändiesitysten välissä sheivaushommiin :D.


Aurinkovaahto liukuu hyvin ja levittäessä se sulautuu silmänräpäyksessä jättäen ihon mattapintaiseksi sekä kuivaksi.


Pullo vaikuttaa riittoisalta. Lotrasimme ystäväni kanssa vaahtoa erittäin runsain käsin ja pullo tuntuu koko ajan yhtä tyhjältä. Vaahtoa piisasi ja pisaa edelleen.


Suojatut koivet valmiina suorittamaan! 

-----

Nyt kun viikonlopun urheilusuorituksesta on vierehtänyt useampi päivä, niin voin todeta että kalkkilaivan kapteeni EI palanut! Wooop woop! Sain selkään jopa pientä väritystä (!?), mutta iho ei ole missään vaiheessa punoittanut eikä laisinkaan kärähtänyt. Aurinko tosiaan porotti pilvettömältä taivaalta koko viikonlopun ja olin 98% varma edes jonkinlaisesta palamisesta.

Kiitos ACO!
Lue lisää »

torstai 10. heinäkuuta 2014

Jännän äärellä Rajakauppa Laplandiassa


Kotiseudulla käydessäni on yksi kauppa jossa on ihan pakko käydä joka kerta. Rajakauppa Laplandia Market. Kotisivut, tarkan sijainnin ja huikean bannerin voi käydä kurkkaamassa täältä ;). Vuonna 2008 avatussa kaupassa keskitytään pelkästään venäläisiin ja raporttien mukaan  heitä on 99% asiakkaista. Suomalaiset eivät siis todellakaan siellä shoppaile :D.

Laplandia Market on koukuttavin kauppa mitä tiedän ja siksi siellä on pakko käydä tekemässä löytöjä jokaisella maakuntareissulla. Marketista löytyy perustuotteiden lisäksi ns. One Shot -tuotteita joita esimerkiksi konjac -kasvosienet olivat ja joita silloin hamstrasin "muutaman" kappaleen meikkivarastoihini.

Ainoa mitä sieltä lähden oikeasti hakemalla hakemaan ovat lasipurkissa olevat Levante ruokaöljyt. Makuvaihtoehtoja on hyllykaupalla, viimeksi mukaan tarttui chili-ja valkosipuliöljyt. NAM!^ Rajanaapurien ostoskärryt näyttävät poikkeuksetta tältä. Välillä yksi ostoskärry saattaa olla pelkästään täynnä esimerkiksi kahvia, vaippoja, pyykinpesuainetta tms ja näitä ostoskärryjä voi yhdellä ihmisellä olla useampikin kappale. Serious shopping!


Lähes kaikki pakkaukset ovat kokoa XXL ja hinnat tietysti sen mukaiset eli edullisemmat kuin normaalikokoisissa esimerkiksi pyykinpesuaineissa.


Photobucket

Suihkusaippuoita kanistereissa ilmestyi ensimmäisten joukossa tähän kauppaan, nyt niitä on alkanyt näkymään jo myös muissa kaupoissa. Mökille kai ihan näppärä...?


Herkulliset tuotepakkaukset kera yhden kahden euron hintalapuilla ovat ne mitkä houkuttelevat testaamaan, no, vähän kaikenlaista ^___^. Hintalapuissa näkyy sekä veroton että verollinen hinta.

Photobucket

Ja esimerkiksi hyvin vahvasti kuusimetsälle tuoksuva pesuneste ei nyt välttämättä houkuttele testaamaan halvasta hinnasta huolimatta... :P

Photobucket

Entäs miten olisi kylpyvaahto tuoksuna "Arabian yö"? Itse ostin aikoinaan testiksi tuoksun "Savannin yö" ja voin kertoa että en ole koskaan törmännyt mihinkään kylpytuotteeseen mikä vaahtoaisi niin paljon, se oli aika ihana! Savannifiilistä siitä ei tosin tullut :(.


NAM!Tiki tiki rokkaholikkii


Autot -työkalupakki (lue karkkipakki) lapsille ^^


Pyykkikoreja


... Ja viereisissä pahvilaatikoissa loogisesti myynnissä hiirenloukkuja


Hierontaan soveltuvia hepparasvoja (oon testannut, tykkään!)


Säilytyslaatikosta sinisillä timangeilla


Nivean klassikkorasvaa löytyy monessa eri koossaPhotobucket

....Hienoin sukkahousupaketti ikinä :'D?


Kynsilakkakuivaaja


Ei löytynyt omaa nimeä


Mrs. Potter's! Hyllyiltä löytyi myös Hobitti -suihkugeeli.

Photobucket

Garnierin miestuotteista löytyy paljon lukuja, prosentteja ja tietenkin tehoa havainnollistava kiihtyvyysmittari :D.

Photobucket

Doven pakkaukset ovat isoja

Photobucket

Kun taas Palmolive luottaa miniversioihin :)


... Ja ostoskärryjen ainoa oikea jättöpaikka on keskelle parkkipaikkaa :P?
Lue lisää »