tiistai 29. huhtikuuta 2014

NOTD: China Glaze Kalahari Kiss - kynsilakkapettymys

China Glaze On Safari 2012 -syksykokoelmasta minulla on kaksi kynsilakkaa: I Herd That sekä Kalahari Kiss.


Kalahari Kiss näytti pullossa oudolta - mutta samaan aikaan siinä kaikessa omituisuudessaan se jollakin tapaa onnistui samanaikaisesti myös kiehtomaan. Käydessäni Consult Ladyssa nappasin tämän monet kerrat ostoskoriin ja sieltä myös pois. Normaalisti jos minun pitää arpoa ottamisen ja jättämisen välillä, tiedän että kyseinen tuote ei ole minua varten. Lopulta nappasin sen kuitenkin mukaani. Savimuta-sävy voisi olla yllättävänkin kiva?


No, eihän se ollut.

Kuvissa lakkasävy näkyy hieman liian vaaleana eli oikeasti se on vielä tummempi ja mutaisempi väritykseltään, pullokuvassa sävy toistuu oikeanlaisena. Muistatteko Nami Nami -vanukkaat? Kun niissä oli se eläinhahmo niin tämä väri on sama kuin siinä toffeemaussa eli missä oli sininen purkki ja kannessa seikkaili jääkarhu!

Toffeesavilakka ei ollut parhain vaihtoehto ottaen huomioon ihoni sävyn. En kyllä osaa kuvitella tätä myöskään kovin ruskettuneissa sormissa, minkälaisen ihonvärin kanssa tämä oikein toimii?

... Ja miksei niitä naminameja ole enää :(?


Kalahari Kississä ei myöskään ole kovin hyvä kestävyys. Minulla ei ikinä lähde kynsilakka rapistumaan kynnen tyvestä, tästä palat irtoilivat ihan paloina irti. Vai onko minulla jotenkin huono yksilö?

Edit: Jakki (ei Jacky) olikin Naminami! Meni makupalat ja vanukkaat sekaisin ^^'
Lue lisää »

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kotona valmistettu Pulled Lamb

Nyhtölammas eli Pulled Lamb!

Kun nyt on ollut niin trenditkästä tehdä kaikesta liharuoasta Pulled-versio, niin täytyihän sitä soveltaa myös tänä pääsisäisenä! Pahoittelut että tämä tulee näinkin paljon varsinaisen pääsisäisen jälkeen, mutta kun aina ei ehdi.


Niille keillä ei ole mitään hajua, mitä kyseinen ruoka on, niin siinä on vain kyseessä ylikypsäksi matalassa lämpötilassa kypsennetty liha. Miksikään pikaruoaksi tästä ei ole sillä ainakin monissa ravintoloissa lihaa kypsytetään jopa 48 tuntia! Mutta riippuen omista vaatimuksista lihalle, voi aikaa pudottaa reilustikin. Tämä oli oikeastaan toinen kerta kun teen varsinaista nyhtölihaa. Ensimmäisellä kerralla oli kokeilussa Pulled Pork ja lihaksi siis käy lähes mikä tahansa liha, vaikkakin rasvaisemmasta lihasta on ehkä helpompi saada hyvää nyhtöruokaa. Itse olin pääsiäiseksi ostanut lampaanpaistin josta sitten ajattelin ruoan pariksi päiväksi tehdä. Lammas on ehkäpä itselleni lähes poikkeuksetta se parhaimman makuinen liha, enkä oikeastaan viitsi suositella lampaan maustamista millään liian voimakkailla mauilla. Pyrin siis itsekin tällä kertaa välttämään liian vahvoja makuja tämän lampaan teossa.

Kätevintä varmaankin on tehdä ruoka seuraavasti:

1. Laita liha paistopussiin
2. Kaada paistopussiin loraus valkoviinietikkaa/balsamviinietikkaa/sitruunamehua (happo reagoi lihan rasvojen kanssa)


3. Heitä paistopussiin muutama lohkottu salottisipuli tai jokuvaan-sipuli, muutama valkosipulinkynsi hieman runneltuna (murskaa esim. veitsen terällä)


4. Lisää joukkoon hieman oliiviöljyä ja riippuen nestetilanteesta pussissa, hieman vaikka vettä tai viiniä tms jotta nestettä on riittävästi. Lopuksi vielä joukkoon mieluiten tuoreita yrttejä (lampaan kanssa yllätysyllätys rosmariinia).

5. Pussin suu kiinni ja uuniin noin 60-70 asteeseen ja antaa lihan muhia 12-24h. Mikäli paistaa lihaa vain noin 12h on 70 asteinen uuni ehkäpä parempi vaihtoehto.

Itselläni kyseinen lammas oli noin kaksi kiloinen ja oli uunissa lähemmäs 20 tuntia, mutta olisi saanut olla hieman kauemmin sillä lammas jäi aavistuksen liian kiinteäksi. Tosin tämä saattoi johtua siitä että kyseessä oli paisti, joka on ehkä jo lähtökohtaisesti hieman kiinteämpää.

-------------------------------------------

Paiston jälkeen on vielä tärkeä vaihe; nimittäin lihan paistopussissa on nyt lientä, joka on täynnä makua ja rasvaa mikä on lihasta osittain lähtenyt pois. Liha voi jäädä liian kuivaksi, mikäli sen vain repii nyt osiin ja tarjoilee sellaisenaan. Niimpä liha kannattaa nyhtää pieniksi paloiksi ihan vaan käsin ja laittaa pannulle, johon sekaan myös ainakin osa liemestä - oikeastaan niin paljon kuin liha sitä itseensä imee ja mikä omia makunystyjä eniten miellyttää.

Maustamiseen vielä sen verran että liharuoissa kannattaa yleensä tähdätä siihen että liha itsessään olisi riittävän laadukasta ettei sekaan tarvitsisi lähinnä muuta kuin hieman suolaa ja pippuria. On turhaa kuluttaa rahojaan suhteellisen kalliiseen lihaan, jonka jälkeen ylimaustaa se niin ettei lihan omaa makua maista lainkaan. Tarkoituksella mausteiset ruoat ovat tietty sitten oma lukunsa.

Mutta mitä nyhtölampaalle seuraksi? Uunijuurekset, käyvät hyvin useimpien lihojen kanssa yhteen. Itse tykkään mm. uunissa paistetuista bataatti-lohkoista, mutta koska Ms. Pandalle kyseinen ruoka aiheuttaa lähes (henkisesti) patologisen tilan päädyimme tekemään lohkoperunoita.Itse tein lohkoperunat siten että leikkasin perunat lohkoiksi ja keitin lohkoja vedessä noin 10min, jonka jälkeen kaadoin veden pois ja sekoitin mausteseoksen keitettyihin perunalohkoihin ja perunat uuniin noin 200 asteeseen noin 20-30 minuutiksi riippuen kuinka rapean pinnan niihin haluaa. Keittämällä lohkot ensin jää peruna sisältä erittäin pehmeäksi vaikka pinta on erittäin rapea - hieman kuin ranskanperunat.


Olimme saaneet Meiralta muutamia mausteita testiin ja niiden mukana oli myös uuniperunakuorrute. Pussin sisältö kuuluu vain sekoittaa noin desiin öljyä ja pyöritellä peruna-lohkot siinä. Helppoa ja nyt voin sanoa että myös hyvää!

Näitä kuorrutteita oli erilaisia versioita, mutta kokeilimme tällä kertaa valkosipulin makuista kuorrutetta ja tämä sopi erittäin hyvin lampaan kanssa!Vielä tietysti lisukeeksi salaattia ja lihalle punaviinikastike, niin pääsisäinen saattoi alkaa!

Hyvää mennyttä pääsiäistä ja tulevaa Vappua!
-Mr. Panda
Lue lisää »

Eskimo Finlandin puutarhajuhlat


Kävimme Mr.Pandan kanssa huhtikuun alussa Larussa kesäkauden avajaisissa.

Puutarhajuhlien järjestäjinä olivat Eskimo Finland kumppaniyrityksineen:
Järvikylän yrtit, Meira, Dansukker, BSH Kodinkoneet, Fondberg ja Kontiomehu. Saimme tapahtumasta paljon tärppejä, ideoita, vinkkejä ja inspiraatioita kesän kokkailuihin :)!

         

Juomana oli viinejä sekä Kontiomehun valmistamaa alkoholitonta kuohuvaa joka on tehty mustaherukkapensaan lehdistä. Olen tätä juonut myös aikaisemmin ja omasta mielestäni tähä kuohuva on huomattavasti maistuvampi holiton vastine kuin se iänikuinen Pommac - jonka mausta en edes itse pidä ja jota tyrkytetään juhlissa aina mikäli et holia juo. Kontiomehu tosiaan kuohuu joten siitä tulee myös omanlaisensa juhlaviilis maljoja kohotellessa eikä juomalasi suorastaan huuda holittoman version nime.


Kilistelyjen jälkeen siirryimme kuuntelemaan keittiömestari Aki Wahlmania joka kertoi meille kauden herkkuruuista ja kuinka helposti eri ruokatrendit valtaavat ihmisten keittiöt - keneltäkään tuskin on jäänyt huomaamatta ruokabuumi koskien Pulled Porkia ja maapähkinävoita?

Aki pohti myös Pulled Porkin virallista suomennosta, nyhtöpossu -sanaa. Naureskelimme suomennokselle ja kuinka myös vetopossu oli yhtenä nimiehdokkaana. Virallisesti tai "virallisesti" ruoka kuitenkin nyt nimeä nyhtöpossu. Aki kertoi meille kokkailun ja huulenheiton ohella myös miten eri tavalla luonnonperäisiä makuja esimerkiksi sokeria voi ruuanlaitossa hyödyntää ja antoi vinkkejä myös yrttien monenlaiseen hyödyntämiseen.


Yrtit esimerkiksi tuovat kesän juomaan lisäraikkautta. Esimerkiksi minttujäähile valmistetaan yksinkertaisesti pakastamalla minttua ja vettä pakastepusseihin (tai jäämuotteihin) ja lisäämällä kuutio jäätymisen jälkeen juoman sekaan.


Pulled Porkin kera tarjoiltu maapähkinävoi oli niiiiin hyvää! Toisena lihana maistiaiskupeissa oli nautaa. Harmi kun en muistanut kysyä maapähkinävoin merkin nimeä.Voin kertoa että tämän ruokailun (ja tilaisuuden) jälkeen EI jäänyt nälkä :D.


Meiran pisteellä juotiin kahviuutuuksia ja syötiin herkullisia muffinsenja - vai kuppikakkuja? Meiran edustajat kertoivat myös suodatinkahvin oikeasta valmistustavasta ja kuinka paljon se ja kahvikoneen puhtaus vaikuttavat valmistettavan kahvin makuun.

Hyvällä suodatinpussilla, täyteläisellä kahvilla, raikkaalla vedellä ja oikealla annostelulla oli tietysti myös vahva osansa onnistuneen suodatinkahvin valmistuksessa. Kahvipannu tulisi puhdistaa jokaisen käytön jälkeen, vettä ei saisi kaataa kahvipannulla sinne vesikaukaloon vaan erillisella astialla koska kahvipannun liat, kalkinpoisto tulisi tehdä viikottain jotta kahvin makuun ei muodostu sivumakuja.

Oman kahvikoneen puhtaustilan voi helposti tarkistaa keittämällä kahvikoneella pelkkää kuumaa vettä ja katsomalla minkä väristä vetta kahvipannuun alkaa tippumaan. Kirkas puhdas vesi kertoo kahvikoneiston olevan puhdas, kellertävä tai keltainen vesi on kahvikoneistoon kerääntynyttä likaa. Kotona Mokkamasteristani (miehellä on oma espresso-kone) tulee aina kirkasta vettä, pyrin pitämään sen puhtaudesta viikottain huolta. Työpaikan kahvikoneella en uskalla edes ajatella kuinka tummankeltaista vetta sieltä mahtaisi tippua... :D.

Teeppä sinäkin puhtaustesti omilla kahvikoneilla joita käytät aktiivisesti! Saatat yllättyä :D
Uusi Dansukkerin muscovadosiirappia tarjoiltiin dippinä mansikoille ja vesimeloneille. Siirapissa on lakritsimainen maku ja en oikein osanut sanoa tykkäsinkö tästä vai en. Maku oli vähintäänkin hämmentävä. 


Eskimon pähkinättömän minttupeston valmistukseen käytettiin mm. pinjaminsiementä, minttua, persiljaa, rypsiöljyä, ruokosokeria, rouhittua mustapippuria, suolaa ja hieman rypsiöljyä. Pesto sopii pasta-ja liharuokiin ja täällä tapahtumassa sitä tarjoiltiin patongin kera. Nam! Tämä resepti napattiin talteen :).


Järvikylän uutuustuote basilikapuu oli niin suloinen! Tämä on tulossa lähitulevaisuudessa myyntiin pelkästään Stokkalle. Vähän (no aika paljon) hinnasta riippuen kiikutan tämmöisen heti meille keittiöön kunhan se ilmestyy myyntiin ^___^. Tämä olisi myös aika hauska tuliainen tai esimerkiksi tuparilahja.


Kiitos ja nähdään taas!

Illalla tulee ulos kuulemma Mr. Pandan lammasresepti!
Lue lisää »

tiistai 22. huhtikuuta 2014

The Body Shop Tea Tree BB-voide sekä kaksi kilpasiskosta

Eri merkkien aakkosvoiteiden testaaminen jatkuu :) Aikaisemmin testissä ovat olleet BiothermSleekLoreal ja Lumene.

Kuulin että The Body Shopin valikoimasta löytyy uusi kevyt BB-voide ja uteliaana menin sen eräänä päivänä kurkkaamaan. Uudet BeeBeet seisoivat omalla pöydällä ja purkit olivat aseteltu seisomaan alustalle josta myös kävi ilmi purkkien sävy, kiva idea.

Pyysin mukaani testerit seki tästä että kahdesta muusta BB-voiteesta. BeeBeiden hintaluokka on 15€, 19€ ja 30€ ja näistä kolmesta suosikiksi nousi se edullisin.


Tea Tree BB-voide
"Reilun yhteisökaupan kautta Keniasta tuotettua, antiseptistä teepuuöljyä, joka rauhoittaa ja auttaa parantamaan epäpuhtauksien rasittaman ihon ulkonäköä."

Teepuuta sisältävä BB-voide on kevyt, ja se lupaa hoitaa ihoa sekä tasoittaa kasvojen sävyä. Voide mukautuu ihon sävyn mukaisesti ja lopputuloksena on kevyesti peittävä mattapintainen lopputulos.

Tea Tree BB-voide maksaa normaalisti 15,30€ ja on näköjään nyt tämän huhtikuun ajan TBS- myymälöissä tarjoushintaan 10€.


Sävyjä on kolme: Light, Medium ja Dark. Vaalein sävy oli jopa minulle tarpeeksi vaalea.


Tässä käden swatch-kuvassa näkyy viivan vasemmalla puolella Moisture White Shiso BB swatchattuna, oikealla Tea Tree BB. Jälkimmäinen mukautui hyvin ihoni sävyyn ja jätti kasvoille mukavan mattaisen pinnan. Käteni ovat todella vaaleat ja kasvot hieman tummemmat, eli siinä missä supervalkoisella kädelläni näkyvä vaalea sävy hieman kellertää niin se sulautui kuitenkin lopulta kasvoille täydellisesti ilman rajoja ja keltaisuutta. Näytepurkin avatessa meikkivoiteesti lähtee kevyt hieman kirpsakka tuoksu, kasvoilla meikkivoide muuttuu hajuttomaksi.

BB:n kerrottiin sopivan myös epäpuhtaalle iholle. Levitin BB:n otsalleni (kasvojeni ainoa hieman epäpuhdas alue eli kiiltää, tuntuu lämpöiseltä ja aavistuksen rasvaiselta) ja se jätti mattapinnan myös sinne ja asettui yhtä hyvin kuin muuallekin naamalleni.

Kasvoille tuli kevyt ehostus, peittävämpi kuin esim Biothermilla mutta ehkä ihan aavistuksen kevyempi kuin Lumenella.


Seuravaat kaksi BB:tä olivat kaksi melko samanlaista tuotetta.

Moisture White Shiso BB Voide SPF 25 ja toinen saamani sample oli muuten sama mutta se sisälsi myös seerumin.

White Shiso BB
" Shiso-öljy auttaa ennaltaehkäisemään pigmenttiläiskien muodostumisen ja minimoi olemassaolevia. Voiteessa on aurinkosuoja SPF 25 ja se sopii kaikille ihotyypeille. Lakritsiuute auttaa vähentämän ihon sävyeroja."

Pelkkä BB-versio on hinnaltaan 19,90€ ja seerumilla varustettu noin 30€.


Sama swatchikuva kuin aikaisemmin.

Vasemmalle jäävä Shiso on Tea Treehen verrattuna paljon pakkelimaisempi ja tujumpi. Sen huomasi jo kädelle levittäessäkin. Sävy oli tarpeeksi vaalea, mutta en saanut sitä blendattua kasvoilleni yhtä hyvin kuin Tea Treeta. Koin tämän ikään kuin ohueksi laastiksi joka piti levittää huolellisesti meikkisiveltimellä.

Lyhyesti: voide peitti ihoa, ei sulautunut siihen ja koin sävyn tekevän kasvot hieman harmahtaviksi. Harmaisuus saattaa johtua myös kasvojeni pisamista meikkivoiteen yrittäessä ikään kuin korjata niitä.


Kaksi hinnakkaampaa ja peittävämpää BBtä eivät olleet minun juttuni. Tea Treestä sen sijaan tykkäsin ja voisin hyvin kuvitella ostavani tästä ihan täysikokoisenkin version :).
Lue lisää »

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Lahja Mustilta ja Mirriltä sekä kysymys lukijoille


Olemme saaneet freteille aika hyvän määrän tavaroita hankittua Mustilta ja Mirriltä. Ihan kaikkea sieltä emme ole sopuleille löytäneet, mutta esimerkiksi pehmeät pedit, kissanhiekat, kipot, kupit, osa lihoista ja osa leluista ovat sieltä peräisin.

Yksi syy miksi Mustiin ja Mirriin on kiva mennä on se että liikkeiden tilat ovat paikkakunnasta riippumatta hyvät ja lähes poikkeuksetta henkilökunta on saanut monta papukaijamerkkiä. Ainoat kerrat kun palvelusta on pitänyt antaa miinusta on kyseessä olleet kotipaikkakuntani myymälät tuolla itärajan lähellä. Myyjät olivat silloin vain kassan takana rupattelemassa ja toisella kerralla piti selventää fretin ja gerbiilin eroa mutta sehän nyt menee puhtaasti vain tietämättömyyden (ja ehkä kielimuurin...) piikkiin eikä huonon palvelun. Suosikkimyymäläni missä käyn myös kaikista usein on Kampin myymälä ja siellä olen saanut ihan jokaisena kertana tervehdykset kaikilta työntekijöiltä, hyvän palvelun ja apua myös tarjotaan joka kerta :). Käyn jonkin verran autolla myös Espoon myymälöissä, sielläkään ei ole koskaan tarvinnut palveluun pettyä - vaikka frettiasioissa ei aina välttämättä osatakkaan auttaa mutta se ei minua häiritse koska tiedän aina itse mitä olen menossa hakemaan :).

Innostuin lähettämään eräänä päivänä ihan asiakaspalautetta Kampin myymälään (jos sen viitsin tehdä niin se vaatii jo paljon eli palvelu on oikeasti ollut sen arvoista) ja sain sieltä mukavasti myös vastaussähköpostia. Fretit otettiin myös huomioon ja saimme heille hetken päästä yllätyspaketin ovemme taakse :)!


Paketin sisältä paljastui kaksi onkilelua, punatulkku ja rastas :)! Nuo ovat tarkoitettu alunperin kissoille, mutta kissoilla sekä freteille toimivat aika pitkälle samantyyppiset lelut. Kunhan sen saa suuhun, se rapisee tai vinkuu niin näädät tykkäävät.

Punatulkun ja rastaan sisällä on kissanminttua ja lintuja puristaessa niiden sisältä kuuluu rapinaa. Taattua frettihupia siis :). Olin 99% varma että onkilelut ovat enemmän Sofian juttu, sillä se tykkää kaikesta pienestä rapisevasta ja se myös tykkää "saalistaa" leluja ja viedä ne lopuksi johonkin päin asuntoa piiloon. Nestori leikki pentuna enemmän leluilla, mutta nyt aikuisena eivät lelut enää niin jaksa kiinnostaa.


Näätien yksi parhaimpia puolia on se että juuri kun luulit nähneesi ja tietäväsi kaiken niistä niin ne pääsevät silti yllättämään. Sofiaa eivät rapisevat lintulelut kiinnostaneet _yhtään_ mutta Nestori ampaisi kärppänä (he he) niiden kimppuun! Mitä kovempaa ja rajummin ihminen niitä heiluttelee, sitä enemmän Nestori niistä innostuu.Linnuissa kiinni oleva naru oli alunperin toisesta päästä kiinni puisessa ongessa, mutta koska Nestorilla on isommat ja vahvemmat leuat kuin Sofialla eivät lintuparat pysyneet edes vuorokautta kepissä kiinni :D. Sofian pienemmällä suulla ja vetovoimalla ne tuskin olisivat kepistä koskaan irronneet. Itse linnuissa olevat narut ovat pysyneet hyvin ja kestävät hyvinkin rajua vetämistä.


Nestorin taisteluilme >:D Kärrrsä!Kepin puuttuminen ei haittaa, onnistuuhan vetoleikki myös käsin :)

Kiinnostaisiko teitä lukea enemmän freteistä?

Lemmikkiblogiksi ja sen suuremmaksi näätätietopankiksi tämä ei ole muuttumassa, mutta esimerkiksi mitä meillä syödään, mitä nämä päivät pitkät tekevät, minkälainen vuorokausirytmi näillä on, mitä sopuleiden kanssa touhutaan, miten ulkoilu sujuu jne :)? 

Kysymyksiä saa myös heittää mikäli niitä tulee mieleen tai jokin asia askarruttaa, yritän vastailla niihin parhaani mukaan joko suoraan kommenttikenttään tai omaan blogipostaukseen :)!
Lue lisää »

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskynnet ja aurinkoisessa säässä lenkkeilyä frettien kanssa


Juttelimme Mr. Pandan kanssa pääsiäisestä ja tulimme siihen johtopäätökseen että se on ehkä yksi parhaimmista pyhistä mitä on. Vapaapäiviä on useita ja itse juhlaan ei ole sidottu mitään tiettyä velvoitetta tai niin sanottuja suorituspaineita. Jouluna pitää ostaa lahjoja ja ollaankos nyt kumman perheen luona ja missä suunnalla Suomea ja milloin pitää lähteä toiseen paikkaan yms yms yms. Juhannuksena niin sanotusti pitää olla mökillä, sitten pitää vain päättää minkä porukan kanssa ja minne suunnalle Suomea mennään mökkeilemään. Uutena Vuotena pitäisi myös keksiä jonkinlaista häpsinkiä.

Pääsiäisenä ei tarvitse tehdä yhtään mitään eikä lähteä yhtikäs mihinkään. Voi olla vaan kotona ja nauttia täällä olosta ilman huonoa omatuntoa että nyt pitäisi olla jossakin muualla tekemässä jotain ihan muuta. Vietimme tämän vuoden pääsiäisen täällä kotosalla oman pienen viisipäisen perheemme kesken. Erinäisistä syistä johtuen meillä on Mr.Pandan kanssa "läpsystävaihto"-vaihe menossa eli näemme lähinnä vain myöhään illalla ennen nukkumaan menoa niin tämä pääsiäiseen hiljentyminen tuli kyllä hyvään saumaan.

Siivottiin koti lattiasta kattoon, järjesteltiin ihan kaikki kaapit (hullunhomaa voin sanoa) hyperjärjestykseen, petivaatteet olivat koko päivän ulkona ja kun kaikki oli jynssätty ja kuurattu mies kävi ostamassa kukkia ja suklaamunia. Ollaan käyty pitkillä kävylenkeillä näätien kanssa, katsottu elokuvia, syöty hyvin ja käyty ajelulenkeillä. Ilman kiirettä, ilman kellon kyttäämistä, ilman aikatauluja, ilman yhtään mitään. Mies on voinut lähteä kanssani mukaan asioihin ja paikkoihin ja on tehty asioita yhdessä pitkästä aikaan. Ei tarvitse varmaan erikseen sanoa että noiden asioiden takia on hermot ja jaksamiset olleet herkillä tässä itse kullakin...Enää muutama kuukausi niin sitten pitäisi helpottaa, phuuh.

Nyt otettiin siis kaikki ilo irti näistä parista päivästä ^___^.  


Pääsiäiskynsien kynsilakat:
China Glaze - Re-fresh Mint
China Glaze - Happy Go Lucky
China Glaze - Sun Worshiper

Essie - Lovie Dovie
Color Club - The Lime Starts Here
Zoya - Dot
Rimmel - District-Ly Come Dancing
L'Oréal - Santorini Lagoon
L'Oréal - Tahiti Watermelon
Snowcrystal - Fluorescent Pink


Mistä tietää että Mr. Panda rentoutuu ja on stressivapaa? No mm. siitä että hän ehdottaa itse että hän ottaa pääsiäiskynsistä valokuvat ^___^'.  Tykkäsin noista kynsistä ihan hurjasti! Olen ihan koukuttunut nyt tuohon Confettiin, ehkä vedän seuraavaksi överineonkynnet ja niiden tyveen töpsyttelen pilkkuja...?


Käytiin jäätelötötteröllä, mangomeloni on ihan paras :). Minttu hyvänä kakkosena. Minttusuklaa ei saa ääniä täältä.


Jätskien jälkeen jatkettiin lenkkeilyä sopuleiden kanssa ja vietiin ne rauhalliseen (koska ei jaksa jutella jokaisen vastaantulevan kanssa...) puistoon :)


Sofian lempipuuhia ulkoilessa on ehdottomasti tunneleiden kaiveleminen ^____^. Siinä missä Nestorin kanssa voi vetää juoksulenkkiä, Sofia voi helposti käyttää vartin Kiinaan menevän tunnelin kaivamiseen...^^'.Reippailuräkää


Sofian pää näyttää tässä valtavalta, muissa kuvissa koko näyttää realistiselta :).Nestorin peruskuvausilme...


Toissapäivänä meitä tuli tervehtimään pieni perhen ja se perheen lapsi V oli niiin suloinen! V oli ihan onneissaan kun sai ottaa Nestorin syliin (en yleensä luota vieraisiin lapsiin ja anna Nessua syliin mutta tämä oli poikkeus ja lapsi kysyi sitä itse) ja voi miten nätisti ja hienosti V Nestoria pitikin :). Nessu on sopulikaksikosta se kenet voi tuuppaista vieraiden syliin ja ketä voi halia ja pusutella. Sofiaa ei semmoiset lällyilyt kiinnosta yhtään ja se viihtyykin sylissä ainoastaan pieniä hetkiä ja vain minun sylissä.

Napattiin Nestorista ja V:stä yhteiskuva tytön äidin luvalla :).
Huomenna lisää pääsiäisjuttuja, nyt näätien kanssa nauttimaan auringosta ja hakemaan Mr. Panda töistä (se jo karkasi sinne taas :<)
Lue lisää »