perjantai 14. marraskuuta 2014

Joulukalenteri(t)

Joulukalentereiden ilmestyminen kauppojen hyllylle on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Joulukalentereita löytyy jos minkälaista, on muumikalenteria joiden luukkujen takana on pieniä muumileluja, on kynsilakkakalenteria, on perinteisiä suklaakalentereita (miksi se suklaa maistuu aina pahalta?), on erikoissuklaakalentereita, on meikkiväelle omaa kalenteria (mm. Benefit ja The Body Shop) ja on pelkkiä kuvakalentereita. Minulla oli aina lapsena joulukalenteri ja no myös vähän isompana lapsena.

No okei ja myös aikuisiällä mitä sitä turhaan kiertelemään.


Rakeita ja varjoja huokuvasta kuvasta voinee erottaa tämän vuoden kalenterihankinnan, suoraan Lidlistä kahdella eurolla ^____^. Tavarakalentereissa olisi se ihan oma viehätyksensä, mutta mielummin syön -vaikka sitä vähän pahempaa- suklaata tuhoten sen heti kuin että tulisi taas yksi mahdollisesti turha tavara nurkkiin pyörimään.

Käydessäni Lontoossa (pahin kaukokaipuu selätetty, ehkä pystyn tästä reissusta pian jo kirjoittamaan) näin kaupassa hellyyttävän Lumiukko -kalenterin, siis se mikä tulee telkkarista joka joulu. Olisi varmasti myyntihitti myös meillä Suomessa! En uskaltanut laittaa siitä kuvaa naamakirjaan tai instagramiin, olisikohan matkalaukku mennyt paluumatkalla enää edes kiinni :D?


Äiskä saa lähipäivinä tämmöisen yllätyksen postilaatikkoon, Myyrä- aiheinen postikorttijoulukalenterin ^___^!

13 kommenttia:

 1. Body Shopin joulukalenteri jo toista vuotta, en pysty enää olemaan ilman! :)
  Miehellä oli perinteisesti suklaajoulukalenteri (itse en niin suklaasta välitä), itse asiassa kaksi. Toinen Dumle ja toinen panssarivaunu... Meidän ikää en kehtaa edes sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panssarivaunu, ihana :D!

   Nää ei oo hei ikäkysymyksiä sitten alkuukaan ;)

   Poista
 2. Ei oo ihmisen hyvä syyä suklaata joka päivä...paitsi jos se on vähintään 70 % ;) Siksipä ei suklaajoulukaltsua mulle. Benefit on oottaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäs aika superterveellisesti elää että edes viitsisin ottaa tuon suklaalauseen omakseni ;'D Pieni pala on pieni pala, ehkä joka toinen menee miehelle niin määrä laskee ovelasti :D?

   Poista
 3. Aaaaa Myyrä-kalenteri!! <3
  Mulla oli viime vuonna Benefitin joulukalenteri, tänä vuonna en oo vielä ostanut yhtäkään vaikka joulua ei tällekään lapselle tule ilman kalenteria... Koiralle kyllä on jo valmiina omansa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa freteillekin oma näätäkalenteri >:D

   Poista
 4. Ite mietin kanssa millasen joulukalenterin sitä hankkis, tavallaan just joku tavarakalenteri olis ollut kiva mutta mietin kanssa sitä että ehkä mielummin käytän sen rahan johonkin yhteen tai kahteen juttuun minkä oikeesti haluan sen sijaan että saisin 24 juttua millä en välttämättä tee mitään. Saa nähdä, onhan tässä vielä vähän päiviä joulukuuhun. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo Myyrä-kalenteri! :D Mä en ole vielä hankkinut tälle vuodelle kalenteria. Haluaisin jonkun kosmetiikkakalenterin, se ei ainakaan lihota ja toisi iloa joka päivälle ;) Suklaat innostuin syömään viime vuonna etuajassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää paisun kinkusta ja riisipiirakoista jo valmiiksi niin "pari" suklaapalaa sinne tai tänne >:D Jos kalenterisuklaa on taas pahaa niin ehkä mies uhrautuu syömään suklaat X)

   Poista
 6. Joku Benefitin kalenteri olis ollut unelma, mutta nyt ei venynyt budjetti siihen. The Body Shop on myös ihana idealtaan, mutta spoilasin itteni ja olin onnellinen, etten sittenkään ostanut sitä - ehkä sillä rahalla voisin ostaa TBS:lta sitten suoraan jotain itseäni miellyttävää :)

  Joulukalentereita on kyllä nykyään ihan joka lähtöön. Nyt älyttömin (?) oli Pauligin Cupsolo - kahvikapselikalenteri, jonka bongasin Prismasta eilen. Jos mulla olis Cupsolo, niin olisin sortunut tohon kalenteriin heti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ :D? Kahvikapselikalenteri buahahah

   Poista