tiistai 30. syyskuuta 2014

Häpsinkiä aiheuttaneet Baby LipsitMaybelline Baby Lips -tuotteiden saapuminen Suomeen on varmasti tullut huomattua. Huulituotteet ovat mm. esiintyneet uutisten loppukevennyksessä (on kuulemma cool kerätä kaikki mutta ei ole noloa jos niitä ei ole ^^), tuotteilla on omat tv-mainokset ja myyntiständit seisoivat pitkään tyhjinä myyjien myydessä Ei Oota. Näiden piti rantautua Suomeen vasta elokuussa, mutta tuotteet olivat kuluttajien huulilla jo heinäkuun puolella. Omat vauvahuuleni olen saanut blogiini testattavaksi.

Onko kyseessä jotain elämää suurempaa vai onko takana vain harvinaisen onnistunut markkinointi ja brändäys?


Baby Lipsejä löytyy monia erilaisia ja ainakin aluksi Suomesta löytyvät ainoastaan nämä kuusi eri vaihtoehtoa:

Sävyttömät:
* Mint Fresh - superraikas hammastahna (luntattu: minttu)
* Hydrate - joku keittiön käsisaippua? (luntattu: sitruuna ja basilika)
* Intense Care - ei yhtään mikään (luntattu: kirsikka ja manteli)

Sävyttömissä huulivoiteissa on aurinkosuojakerroin 20.

Hydratessa on muihin verrattuna pyöreämpi ja kapeampi puikkopää. Omaan silmääni se näyttäisi testeriltä mikäli näkisin sen kauppojen hyllyllä :D.


Sävylliset:
* Pink Punch - hyvin mieto hedelmäinen tuoksu (luntattu: passionhedelmä)
Sävyllisten pigmenttisin yksilö, omaan sävymieltymykseeni tämä on liian kylmä

* Cherry Me - hento kirsikkainen tuoksu (luntattu: kirsikka, jee!)
En ole kirsikkatuoksujen ystävä yhtä hajuvettä lukuunottamatta, mutta tässä yksilössä kirsikka ei tuoksu liian esanssiselle eikä pistävälle. Kolmikon sävysuosikkini, tällä saa huulille luonnollisen mansikkaisen sävyn ilman että huulet näytävät ehostetuilta. Kesällä tämä oli päivittäisessä käytössä nakunaaman piristyksenä. Lyhyesti sanottuna arkipäivien pikapuna :).

* Peach Kiss - ei niin mitään tuoksua? (luntattu: persikka)
Nudesävy joka ei omilla huulilla näy oikeastaan yhtään. Tuo kiiltoa ja minulle lähes olemattoman aavistuksen rusehtavan sävyn.

Ylhäällä: Pink Punch
Vasemmalla: Peach Kiss
Oikealla: Cherry Me

En käytä itse huulirasvoja juuri laisinkaan, ainoat käyttökerrat ajottuvat yleensä talveen ja kun olen istunut tunteja VR:n kaukojunan matkustajavaunussa :P. Silloin on tuntunut irtoavan -kiitos ilmastoinnin- kuivien huulten lisäksi koko naama vaikka pohjalla olisi muhineet hyvät kosteusvoiteet.

Moni on antanut noottia aurinkosuojakertoimen puuttumisesta sävyllisistä versioista, minä tööttään myös samasta torvesta.

Baby Lipsien pakkaus jää mieleen värikkyydestä ja pakkauksen lapsenomaisuudesta. Ovathan nämä hauskannäköisiä, mutta en vaan pääse eroon Baby Lips -nimen häiritsevyydestä. Vauvahuulet, öh?

Mikä on tuomio?
Suosikkiani Cherry Me -sävyä olen käyttänyt ahkerasti ja värittömät versiot tuntuvat huulilla ihan mukavilta. kosteus tuntuu kestävän ja huulet pysyvät pehmoisina. Jotkut huulirasvat ovat olleet yhtä tyhjän kanssa siellä VR:n vaunussa kärvistellessä, ehkä nämä joutuvat odottamaan siis vielä pääsyä kunnon tositoimiin? Epäilykseni Baby Lipsien suosiosta kallistuvat silti enemmän sinne onnistuneen brändäyksen puolelle.

Tai sitten lähetän nämä rakkaalle huulirasva-addiktioiselle ystävälleni Kap Verdelle. Kertoikohan hän että hänellä menee viikossa helposti yksi kokonainen puikko? Lähtiessään uusiin työhaasteisiin ulkomaille hän saikin läksiäislahjaksi ison pussillisen erilaisia huulirasvoja ja loppuivatkohan ne kaikki kuukauden tai kahden sisällä :D? Terkkuja ja haluksia N:lle jos satut tätä postausta lukemaan ♥,


Selasin Sokoksen 3+1 -tarjouslehteä läpi ja kippas kappas, Baby Lipsejä :D. Niitä saa näköjään keskiviikkona 1.10 tällaisella tarjoushinnalla. Jaksaako vauvahuulet vielä sykähdyttää, tyhjenevätkö ständit ennen iltaa vai onko isoin aalto jo mennyt ohi?

6 kommenttia:

 1. Mulle tuo baby lips oli pettymys sillä eihä se ole nii erikoinen :D oma pink punch on jäänyt aikalailla käyttämättä...

  VastaaPoista
 2. Siis jotenkin tuon armottoman hypetyksen ja blogimarkkinoinnin takia mulla ei ole yhtään Babylipsiä ja tuskin tulee olemaankaan. Jos tahdon huulirasvaa, ostan vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaista. Jos haluan sävyä huulille, valitsen ihan oikean huulipunan : D

  VastaaPoista
 3. Voisin kyllä tolla tarjoushinnalla kotiuttaa ne kaksi puuttuvaa. :) Mä oon tykännyt niistä, mitkä tähän mennessä oon omistanut, niin hajun kun muidenkin ominaisuuksiensa puolesta.

  VastaaPoista
 4. Mulla on Cherry Me, Peach kiss. Tykkään paljon, ennen kärsin paljon rohtuneista huulista, näiden avulla päässy kokonaan eroon, että kyl ne hyvin kosteuttaa ja samalla tuo hyvän hennon sävyn.

  VastaaPoista
 5. Baby Lipsit oli kyllä pettymys! Melkein nolottaa myöntää kuinka täpinöissäni ostin kolme näistä ja totesin parin päivän päästä, että jaaha näin markkinointikoneisto sai minutkin :) En oikein tykkää muusta kun nudesta Peach Kissistä, mutta sekin vaatii jo valmiiksi "täydelliset" huulet, muuten kaikki kuivat kohdat vaan korostuu - mikä ei oo ehkä huulivoiteen tarkoitus? :D

  VastaaPoista
 6. Haluan!

  Emzi
  http://emmelemzi.com

  VastaaPoista