perjantai 22. elokuuta 2014

Syksymoi


En osannut päättää kerronko teille Porimiitin toisesta miittipäivästä, hehkutanko Turun kenkälöytöjä, esittelenkö syksyisiä kynsilakkoja, kerronko hyvästä jalkahoidosta vai kerronko uusista lempikorvakoruistani. Sitten havahduin tosiasiaan että POP on ollut koko kesän melko hissukseen ja blogipostauksia on tullut todella harvakseltaan.

Aloitetaan uuden blogipostauksen sijaan homma siis ihan vaan sanomalla teille kaikille ihanille ketkä ovat matkassa silti pysyneet että MOI \^___^/

Kesälaitumilla kirmailu on nyt ohi ja lempivuodenaikani syksy tekee tuloaan kaupunkiin. Lomailin kokonaisen kuukauden heinäkuussa ja säät olivat mitä parhaimmat. Tosin nyt voisin käydä metsästämässä niitä isoja jalallisia tuulettimia ensi kesää ajatellen valmiiksi varastoon, ihan vaan varmuuden vuoksi... :P. Matkustin ympäri Suomea, kävin festareilla, vietin laatuaikaa ystävien ja kavereiden kanssa, söin hyvin, nukuin hyvin ja tein mitä vaan sattui minäkin päivänä huvittamaan - kellonajasta viis. Blogeja kävin aina välillä vilkuilemassa, mutta huomasin kaipaavani pientä lomaa myös niistä. Ei vaan kiinnostanut, sillain hyvässä mielessä :).


En ala siirappisoimaan syksyn ihanuutta. vilttikäpertymistä, kynttilöiden polttelua tai kuinka se minua inspiroi ja lässynpälääpää. Kyllä kaikki syksyfanit tietävät mistä siinä kaikessa on kysymys :D. Rakastan syksyä, se on lempivuodenaikani, rakastan tummia muhkeita värejä ja myös jokavuotinen oma uudistuminen on tapahtunut jälleen ja hiuksissa seisookin nyt taas uusi tummempi väri :). Kampaajani nimesi värin poltetuksi tomaatiksi johon on kaatunut punaviiniä. Monille kevät on uudistumisen ja "uudelleensyntymisen" aikaa, minulle se on aina ollut syksy.


Nyt minun pitää jo kiirehtiä päivän askareisiin ja poistua tietokoneen äärestä. Onpa kiva olla taas linjoilla, hymy korkealla korvissa :)

Eilisen illan syksyasu:
Housut: vanhat mustat ferkkulegginsit jotka saksin alkukesästä caprimittaan
Neule: miesten löllöneule (oli heinäkuussa alerekissä 10€, normihintaisena lähemmäs kolmekymppiä!)
Kengät: söpöt rusetilliset ballerinat (kaverilta saatu)
Kynnet: syssykynnet kera arkikulumien

En tiedä miksi postasin loppuun asujutun, no teki vaan mieli vai meneekö tämä syksyinspiroitumisen piikkiin :D? 

2 kommenttia:

 1. Olinkin tunnistavinani sut eilen Laveran tilaisuudessa :) Sun hiukset oli ihanan sävyiset. Itsellänikin kun on tummanpunertavat hiukset, kiinnitän erityisesti huomiota ihaniin punasävyihin. Sopii sulle tosi hyvin!

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)! Punapäät rokkaa, oli se punan määrä iso tai pieni n___n!

   Poista