sunnuntai 31. elokuuta 2014

Ensimmäiset syksykynnet: varaslähtö ruskaan

Olen saanut kynsilakkapakkini lähes täydelliseen tilaan ja uskalsin siihen tosiasiaan nojautuen käydä pyörähtämässä Helsingin Katajanokalla järjestetyssä OPI ystävämyynnissä. Tarvitsen seilorin sinisen kynsilakan ja sitä lähdin tapahtumasta hakemaan. Muuten ei mitään ylimääräisiä lakkoja pakkiin, ainoastaan mikäli siinä on supervautsikavauvaujännäähienoutta.

Tapahtumaa mainostettiin "kynsilakat alkaen viisi euroa per pullo". Paikanpäällä ne olivat kuusi euroa per pullo ja vitosen kappale ainoastaan jos ostat niitä neljä eli yhteishintaan 20€. Buu! Yhdistimme kahden muun shoppailijan kanssa (Go Purkkimafia go :D) voimamme ja näin saimme kaikki lakkapullomme vitosella x). Euro on hei iso summa ;D?

Minulla on löytämälleni seilorin siniselle muita suunnitelmia, tässä ne kaksi lopulta sittenkin löytämääni supervautsikavauvaujännäähienoutta:


OPI Skyfall -kokoelman The Living Daylights ja Euro Centrale -kokoelman A Woman's Prague-ative

Öö miksi tästä kuvasta puuttuu alaosa?

A Woman's Prague-ative on oranssihtava kupari kultaisella shimmerillä, tuo kultaisuus hohtaa ja näkyy sekä pullossa että kynsillä todella kauniisti. Tämä on selkeästi syksylakka, tuskin olisin tähän tarttunut mikäli ulkona olisi ollut kaatosateen sijaan +30 tai lunta. Lakka levittyi helposti ja peitti kahdella kerroksella. Tämä on niiiiin kaunis :).


The Living Daylights oli löytö isolla L:llä. Lakka naulitsi upeudellaan katseet itseensä ja lopulta huomasin etten voinut enää laskea sitä käsistäni pois. 

Lakassa on kirkas pohja ja siinä on isoja glitterpalloja (kupari, hopea, turkoosi, maitokahvi, kirkas, oranssi) mitkä välkkyvät kauniisti valon osuessa niihin. Sain töpöteltyä nimettömien kynnet peittoon olisiko ollut neljällä kerroksella? Lakan ohuen koostumuksen ansiosta kynnellä ei ole isoa lakkakekoa vaan se on yllättävän littana ja no kerrostuneisuus ei vaan näy. Pallot sai siveltimellä asettumaan helposti ja tämä oli hävyttömän rentouttavaa puuhaa. Poiston suhteen minulla ei sitten ole enää yhtään normaalia toiveikkaammat ajatukset... :D


Tykkään syksykynnistäni niin paljon! Olen saanut näistä myös paljon kehuja :) A Woman's Prague-ativen kiiltoa voisi vain tuijotella


Nyt on pakko kehaista tämän kuvan kuvannutta, aika siisti efekti käden vasemmalla puolella :D

8 kommenttia:

 1. Ihana toi hilelakka, mutta mä niiin nään itteni puhdistamassa sitä. :D :D Hermot kiristyy jo ajatuksesta :D

  VastaaPoista
 2. Hilelakkojen ihanuus ja kirous <3 Terveisin eräs, joka par'aikaa uittaa sormiaan märässä vaahtomuovissa. :)

  VastaaPoista
 3. Joo tuo Livind daylight OLI mulla. Piti raaputtaa irti kynsisaksilla joten lähti kyllä kiertoon. Vaikka on Bond lakka ja erittäin hieno niin silti :) woman´s prague näyttää tosi hyvältä ja kuvittelen sopivan sen sulle erinomaisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauhee ei saa pelotella tollain :'D!

   Poista
 4. Ooo miten kauniita molemmat! Tunnistan hyvin tuon tuijotteluhomman, joskus kun löytyy oikein herkkulakka sitä ei voi olla ihailematta _koko ajan_ :D

  VastaaPoista
 5. Tuo Woman's Prague-ative on yksi mun aivan lemppareista! Pitääkin kaivaa se taas esiin. :)

  Ja pakko linkata vaikka onkin vanha artikkeli jo, sillä saa ihanan liukuvärinkin:
  http://www.kaikkikauneudesta.fi/wbbuild/kauneus/kynnet/ad-ahkeroi-yllattavat-yhdistelmat

  VastaaPoista