perjantai 8. elokuuta 2014

Champagne in the SkyElämyslahjat ja Dinner in the Sky® - konsepti tarjosi minulle ja seuralaiselleni mahdollisuuden osallistua Helsingissä 7.8. järjestettyyn Champagne in the Sky -elämykseen. ”Samppanjaa taivaalla” tarkoitti siis Rautatientorille pystytettyä nosturia, joka nosti meidän lisäksi noin parikymmentä muuta elämyksenjanoista tyyppiä ja pöydän pehmoisine tuoleineen n.45 metrin korkeuteen, jossa meille tarjoiltiin laadukasta sampanjaa ja pientä merellistä purtavaa.

Paikalle oli kehotettu saapumaan puoli tuntia ennen yläilmoihin nousua. Puolen tunnin odottelu meni nopeasti VIP-loungessa jossa henkilökunta otti meidät ystävällisesti vastaan vesilasien ja erikoiskahvien kera. Teltassa oli rento tunnelma mitä nyt osasta kanssaodottajasta huomasi että nyt jännitetään ja kovasti.Ehdimme seurustella muiden osallistujien kanssa ennen noston alkamista ja jakaa ennakkofiiliksiä keskenämme :). Minua ei jännittänyt yhtään, minua ei ole koskaan huipannut missään korkealla enkä koe yläilmoissa oloa yhtään inhottavana tai stessattavana asiana.


Noston turvallisuusvastaava otti porukan haltuunsa välittömästi ja ystävällisesti heittämällä rentoa huumoria turvallisuusasioista. Minusta jutut olivat hauskoja, tiedä sitten mitä mieltä pahasti jännittävät olivat :D. Ainakin kaikkia kovasti nauratti!

Jätettyämme laukut valvottuun säilytystilaan meidät kutsuttiin nimeltä pari kerrallaan, jolloin henkilökunta ohjasi meidät paikoillemme ja meitä alettiin kiinnittämään tuoleihin erilaisilla turvavöillä ja vaijereilla ja vaijerin varavaijereilla. Henkilökunnan ohjeistus oli ystävällistä mutta ammattimaista, ja pian kaikkien parinkymmenen turvavaljaat oli napsautettu kiinni.Pöydän kohotessa korkeuksiin kyydissä ollut henkilökunta jutusteli mukavia ja poksautteli sampanjapulloja auki. Laurent-Perrier-merkkistä juomaa kaadettiin laseihin, ja lautaselta kuvun (näitä näkee vain leffoissa :D!) paljastui herkullista merellistä pikkunaposteltavaa. Lounge-musiikin soidessa taustalla henkilökunta kertoi mielellään ruuasta, juomasta, turvallisuudesta ja aiemmista nostoistaan, ja tunnelma oli varsin miellyttävä. Turvallisuusvastaava piti yhteishengen korkealla (he he) ja kaikilla vaikutti olevan hauskaa ja nauru herkässä :)! En tiedä yhdistikö ihmisiä yhteinen jännitys vai mikä, mutta meillä kaikilla toisilleen tuntemattomilla tuntui ihan oikeasti olevan yläilmoissa jonkinlainen tiimihenki :D.


 Testasimme turvallisuusvastaavan johdolla erilaisilla pienillä harjoituksilla ketä pelottaa ja mitä kaikkea uskallamme yläilmoissa tehdä. Nuo tuolit nimittäin sai vivusta kääntämällä täysin vaaka-asentoon, se oli niiiin siisti fiilis! Minun lisäkseni taisi yksi mies kokeilla mennä pötköttämään, muita jo pelkkä vivun hivelöinti kauhistutti. Turvallisuusvastaavan "älkää vahingossakaan vetäkö väärästä tai tuolin vaijeri aukeaa!" -kommentit aiheuttivat aina pienen hiljaisuuden ennen kuin joku uskalsi alkaa nauraa röhöttämään jutuille :'D.


 Henkilökunta tarjoutui heti yläilmoissa napsimaan maisemakuvia, yhteiskuvia yms ilman kysymistä jokaisen osallistujan kuvausvälineillä, ei tarvinnut tosiaan niitä edes erikseen kysyä :).20 minuuttia taivaalla meni kuin siivillä (heh), ja se olisi minun puolestani voinut jatkua pidempäänkin, sillä nautimme kovasti ajastamme yläilmoissa :)! Nostoja järjestetään tänä kesänä Helsingissä vielä nyt viikonloppuna ja ensi viikolla Tallinnassa. Elämys soveltuu hyvin vaikka lahjaksi tai juhlapäivän tai polttareiden ohjelmaksi. Nosturi kiertää Eurooppaa vielä syyskuussakin, ja sen aikataulut löytyvät tuolta nettisivulta :).

Kiitokset vielä Elämyslahjat.fi saamastamme elämyksestä!

1 kommentti:

  1. Vaikuttaapas tosi mielenkiintoiselta. Kumpa itekkin pääsis :)

    VastaaPoista