sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Matkavinkit Helsinkiin: Luksushodarilla

Kävimme Mr. Pandan kanssa joku aika sitten pikkuroballa (Pieni Roobertinkatu 2) syömässä hienostuneet hodarit Kaartin Hodari & Hummerissa. Ravintola on pieni (2-3 hengen pöytiä taisi olla viisi?), omaperäinen ja pienuutensa ansiosta tunnelma on intiimi. Yksi pöytä on ikkunalaudalla missä istutaan tuolien sijaan tyynyjen päällä. Minulle tuli fiilis että nyt ollaan hienostovahteella olevassa histerimestassa :D. Asiakaskunta näytti astetta siistimmältä hipsterryhmältä, eli mitään Kallio-Sörkkä -fiilistä ei paikasta kuitenkaan tullut.

Paikka on melko suosittu, ja oli nytkin täynnä niin en viitsinyt räpsiä mitään yleiskuvaa sillä kaikilta olisi pitänyt katkoa rumasti päät pois.


Ruoka tilataan tiskiltä ja meitä palvellut henkilö vaikutti ensin hieman omituiselta tervehtimällä tosi tympääntyneen oloisena ja kun mietimme listalta mitä söisimme ja pohdimme ääneen eri vaihtoehtoja (tai no mitä pohdin) niin hän näytti entistä enemmän tympääntyneltä, höh saahan sitä miettiä kai ääneen ja vähän niin kuin kysellä suosituksia :I?

Tilasimme molemmat Hot Dog Basic Vol 2.0 sekä parmesanranskalaiset. Annoskorttina toimi pienen lapun sijaan pingismaila ^___^. Lisämaksusta hodaria voi lisätäyttää eri lisukkeilla. Ravintolasta voi tilata lobster hot dogin lisäksi myös kokonaisia hummereita.


Parmesanranskalaiset näyttivät homeisilta pottutikuilta, mutta karusta ulkomuodosta huolimatta ne olivat ihan superhyviä! Hodari oli myös maukasta ja täytteiden määrässä ei oltu kyllä nuukailtu.

Vaikka minulla oli kova nälkä, en silti jaksanut syödä hodaria kokonaan loppuun. Myös pari parmesanranskalaista jäi metallikoriin. Oli kuitenkin hyvää! Ei ehkä mikään ruokapaikka mihin jäisi erityisesti koukkuun tai missä pitäisi tulla usein käymään, mutta kokemuksena erilainen ja no tietysti maukas :). Hodari & Hummeri pääsee ehdottomasti "mihin jännään paikaan veisin muualla asuvan kaverini syömään jotain tavallisesta poikkeavaa"-listalle. 

Kassalla vähän oudosti palvellut henkilö toi meille ruuat pöytään ja toimi siinä ihan normaalisti ja kävi myös kysymässä ruokailun loppupuolella maistuiko ja mitä tykkäsimme ravintolasta. Lähtiessä hän kertoi vielä hummerihodareista ja toivotti tervetulleeksi uudestaan hymyn kera. Eli tämä hieman jäisesti alkanut asiakaspalvelutilanne päättyi lopulta myös mukavasti :).

Tällä viikolla löysin parhaimman pizzerian ja luulen löytäneeni myös parhaimman sushibuffetin \^___^/

2 kommenttia:

  1. Tuolla täytyy kyllä käydä kokeilemassa!

    VastaaPoista
  2. Jännä! Pitää kyllä käydä tuolla joku päivä :D

    VastaaPoista