torstai 29. toukokuuta 2014

Paras Kuivashampoo: batiste pretty & opulent oriental
Ahkerassa käytössä ollut batiste xxl volume -kuivashampoo suhautti muutama päivä sitten ulos viimeiset suihkauksensa ja muutamia vastaavia hetken käytettyäni totesin että ei niistä oikein mikään vedä tälle vertoja. Toki myös muut hoitavat asiansa, mutta tähän huomasin tarttuvani lähes aina kun meinasin käyttää jotakin muuta merkkiä. Mietin tämän nostamista HG-listalleni, mutta vessoihin suihkittavan ilmanraikastinta muistuttava tuoksu antaa kympin takapuolelle miinuksen.


Tunkkaisesta hajusta huolimatta halusin lähes täydellisen kuiviksen jälleen hyllyyni ja suunnistin lähimpään Kicksiin ostoksille ja kippaskappas, siellä olivat kaikki Batisten kuivikset -20% tarjouskyltin alla! Merkki ei ole hinnalla pilattu, sillä kaikki kuivikset maksavat alle kymmenen euroa. Tähän vielä alennusprosentit päälle niin ei hinta paljon päätä huimannut.

... Tuohon hintaanhan minun kannattaisi kokeilla ko merkiltä myös jotain toista kuivista jos löytyisi vaikka toinen samoilla tehoilla ja ehkä jopa miellyttävämmällä tuoksulla?


Valinta oli helppo, tietysti se missä on upein design!


XXL Volume
Tuuheuttaa todella hyvin ja freesaa hyvin mähmäisintäkin hiusta. Valitettavasti minulle tulee tästä tuoksusta vahvasti mieleen vessoihin -itseasiassa samanmallisista pulloista- suihkutettava hajunhävittäjä. Haju jää kevyesti leijumaan hiuksiin eli se ei käy nenään ainoastaan suihkuttamisvaiheessa. Kymppimiikka.

Pretty & Opulent Oriental
Kauneimpaan ulkokuoreen rakastuminen kannatti, tämä on kuin paranneltu versio edellisestä! Tuuheuttaa ja freesaa mähmäistä lettiä yhtä hyvin kuin edeltäjänsä, mutta tässä tuoksu on huomattavasti parempi :). Tuoksu on kevyt, kukkamainen ja hieman myös hedelmäinen. Kuvailisin tuoksua hieman parfyymimaiseksi, mutta ei kuitenkaan liian tunkkainen tai mummomainen sellainen. Kymppiplus!

HG Kuivashampoo on löytynyt ^_______^!

5 kommenttia:

 1. Ah, toi XXL Volume on ihan parasta!!Oriental taas vaikuttaa supersöpöltä- pitää testata. :B

  VastaaPoista
 2. Nämä on kyllä niin hyviä, ennenkuin näitä sai Suomesta, tuli ostettua näitä aina Lontoosta. Nyt on jääneet vähän vähemmälle, mutta taitaa joku matkakoko edelleenkin käytöstä löytyä! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Oriental on ihana, mutta mikään ei voita Tropicalia :D Mä ostelin kanssa näitä Englannista ennen kuin näitä alkoi saada Suomesta. Mä en voi sietää tuota XXL:ää, se tekee mun hiuksista jotenkin tahmeat.

  VastaaPoista
 4. Mäkin ostelin näitä Lontoosta ennen Suomen markkinoita! Etenkin sitä tummahiuksiselle tarkoitettua roudasin matkalaukullisen...todetakseni, että näääääääh. Ja toi Tropical on viel huonompi. :( Mut ihan ookoo, mut parempiiki on.

  VastaaPoista
 5. Eiks sulle jää punaisiin hiuksiin sellasta hilsettä kuivashampoosta? Tää on ainut, josta mulle ei jää http://www.akanepumpuli.fi/tuote/tigi-bed-head-oh-bee-hive-kuivashampoo/

  VastaaPoista