torstai 8. toukokuuta 2014

Näin teet piiloroskakorin IKEA MICKE -meikkipöydälle

Tähän asuntoon oli tammikuussa 2013 tilattu pintaremontti ja asuin silloin vielä virallisesti sinkkuyksiössäni ja mies asui tässä virallisesti yksin. Talo missä minä asuin oli remontissa ja työmiehet lampsivat asuntooni omilla avaimillaan tuon tuosta joten käytännössä asuin täällä mieheni asunnossa remonttievakossa. Säilytyin täällä yhden ison matkalaukun verran tärkeimpiä tavaroitani ja omasta vaatekaapista tai työpöydästä ei ollut tietoakaan. Tavarani olivat joko laukussa tai lattialla hujanhajan. 

Lähdin eräänä perjantaina töihin pienen raivoamispuuskan jälkeen (tavarat olivat hukassa, missään ei ollut hyvä paikka meikata jne) ja tullessani illalla kotiin oli Mr. Panda päättänyt piristää minua irroittamalla hänen käytössään olevasta syntetisaattorista jalat irti ja iskemällä silloisen vaatehuoneen (nykyinen frettihuone) seinältä yhden hyllyn niiden päälle pöytälevyksi. Hän oli lajitellut väliaikaiselle meikkipöydälleni matkalaukussani olevat meikit siistiin järjestykseen ja laittanut hiustenkuivaajan, GHD:n ja hiustuotteet pöydän alle pieneen koriin ja tuonut viereen piuhoille jatkoroikan. Vanhasta pahvilaatikosta ja muovipussista hän oli tehnyt pöydän alle myös roskakorin vanulapuille ja topsareille. Mr. Panda oli myös raivannut omasta pienestä vaatekaapistaan minulle hyllyjä, lajitellut vaatteeni niihin ja merkannut teipillä missä mitkäkin ovat.

***********************************

Nyt toukokuussa 2014 siinä samassa kohtaa mihin väliaikainen meikkipöytäni oli rakennettu seisoo monen kosmetiikkaharrastajan luottopöytä eli IKEAn MICKE.

Meikkipisteeni kanssa minulla oli silti vielä yksi ongelma mikä on vaivannut jo pitkään, nimittäin puuttuva roskakori. En tykkää näkyvillä olevista roskakoreista ja siksi en ole sellaista meikkipöytäni alle halunnut. Vaikka roskakoreja on olemassa ihan siedettävännäköisinä, niin silti ne näyttävät roskakoreilta. Lähin roskakori sijaitsee kylpyhuoneessa pesukoneen päällä. Se on metallinen roskakoria esittävä pieni roskakori joka on ostettu Kodin Ykkösestä ja se on ollut ennen ylimääräisten osien irroittelua oikeasti tuhkis. Se on ihan söpö. Koen kuitenkin turhauttavaksi meikata meikkipöytäni ääressä ja kuljettaa topsipuikot ja vanulaput aina kylppärin pieneen roskakoriin, onhan se niiin kaukana ja siihen menee aikaa ja se on vaivalloista. Helpompaa jättää topsariläjä pöydälle ja esimerkiksi loppuviikosta kuljettaa pieni topsarivuori sitten kunnon roskakoriin keittiöön asti. ....Ööö siis ei?

... Ja ennen kuin teissä herää ällöjä mielikuvia niin topsareilla siistin silmämeikkiä yms enkä suinkaan siis kaivele niillä korvia ja jätä pöydälle lojumaan :'D.

Tähän roskisongelmaan löytyi ratkaisu taas jälleen Mr. Pandalta!

MICKEn toisessa päädyssä on muovitötsällä "vuorattu" reikä ja pöytälevyn alta löytyy toinen pöytälevypohja eli johtotunneli. Tämä on tarkoitettu tiekononeen yms johdoille eli johdot vedetään johtotunnelin kautta reiästä tietokoneeseen ja kas johdot eivät roiku missää näkyvillä. Sofiasta johtotunneliin kiipeäminen ja siellä edestakaisin pyöriminen on ihan huisinhauskaa... :D. En käytä meikkipöydälläni enää tietokonetta eli johtoreikä salatunneleineen on lähinnä Sofian käytössä.

Mr. Panda irroitti johtoreiän muovitötsän irti ja näin reiästä tuli suurempi ja juuri oikeankokoinen *rumpujen pärinää* Pringles-purkille!

Mr. Panda laittoi tyhjän pringles-purkin johtoreikään johtotunnelin pohjaan asti ja veti puukolla purkkia matalammaksi kunnes se oli yläpäästä samalla tasolla mustan pöytälevyn kanssa, iski lopuksi purkin päälle meikkipussini ja TADAAA näin meikkipöydässäni on siisti piiloroskis vanulapuille ja topspuikoille ^_______^/. Roskis ei näy yhtään mihinkään suuntaan MICKEn oman takalevyn ansiosta. Kun Pringles-roskis alkaa osoittamaan täyttymisen merkkejä, nappaan purkin mukaani keittiöön ja tyhjennän sisällön isompaan roskakoriin ja isken purkin takaisin MICKEn sisälle. Kätevää!

Ja hei onko olemassa ovelampaa herkkukätköä ;)?

5 kommenttia:

 1. Pitää vissiin leikellä omaankin pöytään reikä, ihan supermahtis idea! :D

  VastaaPoista
 2. En ehkä kestä, ihana idea! Sekä roskikselle että herkkukätkölle..

  VastaaPoista
 3. Hahhah, mahtava idea ja toteutus! Ja aika ihana Mr. Panda!

  VastaaPoista
 4. Mua jäi säälittämään Sofia, kun sillä ei enää ole tunnelileikkipaikkaa :D Mut oivaltava idea!

  VastaaPoista