keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Zoya kevään 2014 kausisävyt: Awaken&Monet sekä Magical PixieDust

Cole, Dot, Hudson

Nailcitylle olivat ilmestyneet kauan odotetut Zoyan kevään kausisävyt. Kaksi kausisävykokoelmaa kantavat nimeä Awaken&Monet ja Magical PixieDust. PixieDust -lakkojen suurena fanina odotin erityisesti juuri niiden sävyjen näkemistä livenä!

Kevät ei ole omaa suosikkivuodenaikaani meikkien ja kynsilakkojen suhteen, sillä en erityisemmin pidä hempeistä pastellisävyistä. Sekä Awakenissa että PixieDustissa oli kuitenkin muutama sävyherkku mitä en voinut ohittaa kun minulle tarjottiin kokoelmia Nailcityltä testattavaksi. PixieDustin otin kokonaan ja Awakenista kiinnostuin neljästä sävystä:

Cole: persikkainen creme
Dot: pehmeä vaaleanpunainen creme
Hudson: violetti helmiäinen

Loput Awaken&Monet -kokoelmaan kuuluvat sävyt ovat: Brooklyn, Dillon ja Rebel.


Monet on glitterilakka hieman pinkillä pohjasävyllä. Monet on saanut pientä noottia paksun ja tahmean koostumuksensa vuoksi joka hankaloittaa tasaista levitystä. Ohentaminen auttaa kuulemma asiaa? Itse en ole lakkaa vielä korkannut eli en sen enempää asiaa kommentoi omalta osaltani. Tiedänpähän varautua nyt ainakin henkisesti tämän mahdollisesti verenpainetta nostattavaan lakkauskokemukseen :D. Nätti lakka, peukut pystyyn tulevaa lakkaushetkeä varten!


Korkkasin Awaken&Monet -kokoelman persikkaisella Colella ja töpötin kynsien tyveen pääsiäisfiilistä L'Orealin Confetti -täpläpäällyslakalla.

Cole levittyi hyvin ja riitti peittämään kynnet kahdella kerroksella. Cremelakan ollessa kyseessä näyttää tilanne aina pahalta ensimmäisen lakkauskerroksen jälkeen, mutta toinen kerros riitti tasaiseen ja siistiin lopputulokseen. Ei moitittavaa.


Confettikin ansaitsee kehut, se vaan on niin ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan! Täplät ovat juuri oikean kokoiset ja niitä tulee jo yhdellä kahdella sivellintöppäisyllä tarpeeksi sopiva määrä. Koostumus on tarpeeksi ohut ja tällä saa aina tasaisen ja siistin lopputuloksen.


Cosmo, Lux, Vega

Zoyan kevään toinen kausisävykokoelma on Magical PixieDust Spring 2014.

Kokoelmaan kuuluu kolme sävyä: Cosmo, Lux ja Vega. Olisipa ihmisellä enemmän käsiä, tahtoo lätkiä kaikkihetinyt kynsille... ^___^

5 kommenttia:

  1. Oi miten ihana lakkaus! Ja mä edelleen tarvitsen Zoyaa. Pahasti.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia pääsiäishenkeen :) ja ihania ovat lakkasetkin!

    VastaaPoista
  3. On tuo Cole vaan ihana, koko ajan hirveä pohtiminen josko pääsiäiskynnet laittaisi tuolla. :p

    VastaaPoista