maanantai 14. huhtikuuta 2014

Löytö Tigerista: läpinäkyvä säilytysteline meikeille

Kiitos Helenan vinkkipostauksen kävin pyörähtämässä Kauppakeskus Veturin Tigerissa silmät normaalia skarpimpana. Mukaan lähti neljällä eurolla läpinäkyvä muovinen tavarateline meikkipöydälleni n____n.


Olen aikaisemmin esitellyt meikkipöytäni, mutta järjestys on postauksen jälleen muuttunut ja tavaroilla on entistä paremmat säilytyspaikat. Olen myös karsinut paljon käyttämättömiä meikkejäni pöytälaatikoista pois ja sain kaikki tuoksuni mahdutettua makuuhuoneen puolelta myös nyt meikkinurkkaukseeni. Kiinnostaako nähdä miltä piste näyttää nykyisin :)?
Tiger on suosikkikrääsäkauppani. Vaikka siellä kävisi päivittäin, sieltä löytyy silti aina jotakin uutta ja hämmentävää. Vai kenelle tulee ihan ensimmäisenä mieleen läheä Tigeriin katsomaan olisiko siellä säilytystelinettä meikeille?

11 kommenttia:

 1. Onpa kätevä! Minulla on käytössä Nomess Copenhagenia ja Palaset -laatikosto, sekä yksi kirjakaupasta löytämäni kynäteline (myös kirkasta muovia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten en yleensä tykkää mistään läpinäkyvästä sisustuksessa, mutta nuo ovat ihan omaa luokkaansa :)!

   Poista
 2. Meikkinurkan esittely? Joojoojoo!!

  Mä kävin hakemassa sen yhdeksän paikkaisen huulipunatelineen ja taidan hakea toisenkin :D Mun kappaleessa vaan oli tosi terävät reunat, ainakin Nellystä hankittuun verrattuna :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, hiekkapaperia kehiin x)? Miun vanha meikkinurkan esittely löytyy Välineetsäilytysvinkitniksittjs-täggäyksen alta, mutta uutta tulossa :)!

   Poista
 3. No oon ettiny noita nyt kolmesta eri Tigerista, mutta turhaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee maaseudun Tiikereihin, siellä on :D!

   Poista
 4. No hitsi! Just eilen kävin Tigerissä ja minun silmään ei ottanut tuollaisia.

  VastaaPoista
 5. Jeee hyvä että löysit! Tigereissa kuulema osa tavarasta vain tulee ja menee eikä lisää tule : / Harmi, että toi mahtava lokerikkojuttu kuuluu just niihin!

  VastaaPoista
 6. Suututtaa kun kävin sunnuntaina Tigerissä tota etsimässä mutta eipä löytyny :(

  VastaaPoista
 7. Mä katselin noita, mut sit iski luovuudenpuute ja jätin sinne :D

  VastaaPoista
 8. EIKÄ! Aivan ihana! Pitää yrittää katsoa jos vaikka löytyisi :D

  VastaaPoista