sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kevätoksia sisustuksessa

Joulukuussa sisustin olohuoneen pöytätasoa ja ikkunalautaa hopeaoksilla sekä kelluvilla kynttilöillä.

Talven tai no "talven" väistyessä ja auringon näyttäytessä useammin alkoivat talvisomisteet näyttää turhan tunkkaisilta. Olohuone on saanut pientä muutosta muutenkin huonekalujen suhteen, joten huspois kaikki talvijutut pöydiltäkin!

Kylmät ja talviset hopeaoksat eivät enää sopineet yhteen kevätfiilistelyjen kanssa, mutta en halunnut heittää niitä silti vielä roskiin. Keksin niille lopulta lisää elinaikaa :)!


Kynttilät sekä maljakon pohjalla ollut lunta muistuttava kivirae saivat siirtyä ja tilalle tuli hieman matalamapi ja leveämpi lasimaljakko, sinne puhdista vettä ja kyytiin koivunoksia. Ei tarvinnut odottaa kuin vuorokausi niin värikkäät hiirenkorvat olivat jo oksiin ilmestyneet :).

Tykkään hirveästi Mr. Pandan maalaamista tauluista joita meillä on olohuoneessa pari, mutta saisinkohan sen maalaamaan jotakin oranssivalkomustaa esimerkiksi ^___^?Ikkunalaudalle laitetut pajunkissat saivat kaverikseen jatkoajalle päässeet hopeaoksat :). Tykkään niin noista oksista, ehdottomasti yksi alkukevään kohokohdista :). Näin aikuisiälläkin on ihan pakko räplätä noita Nestorin tassuilta tuntuvia palleroita ja hieroa niillä omaa naamaa kun ne on niin ihanan pehmeitä :]. 

Hassua miten joka vuosi pajunkissat on tottunut kerämään puukko kädessä, jalassa kumpparit ja parhaimpien pensaiden välissä on tietysti ne kaikista isoimmat ja upottavimmat lumikinokset. Tänä vuonna kotiseudulla keräysmatkalla käydessäni kävelin tennarit jalassa kuivalla vihertävällä nurmella ja napsin oksia mukaan näkemättä lumen luntakaan. Ei voi väittää ettenkö tykkäisi erityisen paljon juuri tästä talvesta.


Kai muuten tiesitte että pajunkissoille ei tarvitse eikä kannata kaataa maljakkoon vettä?

Mikäli oksat saavat vettä, alkavat valkoiset tassut "kukkimaan" vihreää höttöä ja sitten ei olekkaan enää niin kivaa kenelläkään - paitsi ehkä oksilla.

4 kommenttia:

  1. Upeaa taulua ihastelen minäkin täällä! :) Ja voi, pajunkissoja täytyykin käydä hakemassa mun ja kämppiksen iloksi tuohon keittiön pöydälle. Tulee solukämpästäkin ees vähän kodikkaampi, vaikka onhan tää valkoisine seinineen aika laitosmainen edelleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ei veteen niitä :)! Noi on kyllä ihania <3

      Poista