perjantai 4. huhtikuuta 2014

Keisarin uudet aakkoset: Läpinäkyvä Biotherm Aquasource CC Gel


Kevään lähestyessä nostan tuntosarveni ylös lähes jokaisen BB ja CC -voiteen kohdalla. Aikaisemmin olen arvioinut Sleekin BBn, Lorkun BBn sekä Lumenen CCn.

Stokkan kosmetiikkaosastolle yhdeksi kesän uutuustuotteeksi on ilmestynyt Biothermin Aquasource-sarjaan kuuluva CC-geeli. Läpinäkyvä CC-geeli. Häh, läpinäkyvä meikkivoide? Läpinäkyvä geeli? Onko tässä yhtä paljon järkeä kuin keisarin uusissa vaatteissa?

Uteliaisuus voitti, nappasin CC-geelin samplepurkin mukaani ja muutaman käyttökerran jälkeen huomasin omistavani myös purkin täysikokoisena. Kiitos äiskä!


Geelistä voi silmällä erottaa pieniä pilkkuja eli värikapseleita. Mikäli laitan geeliä kasvoille sormin tai meikkisiveltimellä menevät ne rikki ja iholle tulee kevyt sävyte. Kun levitän geelin kasvoille pehmeällä meikkisienellä saan kasvoille vaaleamman ja lähes täysin läpinäkyvän lopputuloksen. Sama homa kuin Lorkun BB-voiteessani.


Swatchasin CC-geelin käsivarteeni ja kuvan yläpuolella näkyy vaaleimman sävyvaihtoehdon lopputulos kun levitän sen sormin ja/tai meikkisiveltimellä. Tuohan on tosi vaalea, mutta minun arkkuvaalealla ihollani silti liian tumma. Lopputulos on hieman kuultava ja heijastaa kevyesti valoa.

Ruskean löntin alapuolella näkyy pieni pinkki patti ja aika heti sen patin alapuolella näkyy lopputulos kun levitän CC-geelin pehmeällä meikkisienellä. Erotan omalla silmälläni silloinkin ihan hullunpienen rajan (geeliä on levitetty ihan kuvan pohjalle asti), mutta mikäli sitä ei tiedä mihin sitä on levitetty ja/tai katso ihan silmä ihossa kiinni ei sitä edes huomaa. Lopputulos on mattainen.


CC-geeli tuntuu iholla miellyttävältä, se on helppo levittää ja geelimäisyyden ansiosta se ei tunnu yhtään meikkituotteelta. Mikäli tätä pitää hetken jääkaapissa ennen kasvoille levittämistä tulee kasvoille ihana pikafreesaus. Tässä on sama tuoksu kuin Aquasource-sarjan kosteusvoiteessa (i haz it) mutta kasvoille levittämisen jälkeen tuoksu onneksi katoaa.

No onko läpinäkyvässä aka sävytetyssä geelissä mitään järkeä?

HUOM! Olen käyttänyt tätä sillä meikkisienellä eli tämä loppuarvio perustuu sen jättämään lopputulokseen. Kesällä ollessani pisamaisempi eli ruskeampi voinen kokeilla tuota "tummempana" ja katsoa miten se käyttäytyy kasvoilla.
----------------------------------------


Itse tykkään, mutta ei tämä mikään must have -tuote ole. 

Tämä on ehdottomasti pelkästään kesäkauden tuote omalla kohdallani. Punoituksen sekä epäpuhtauksien peittämiseen tämä kaipaa rinnalleen peiteainetta. Yksinään peittämisteho ei nimittäin riitä. Minulla pisamat aiheuttavat siinä mielessä harmia että ne muuttuvat meikin alla harmahtaviksi, mutta tämän läpinäkyvän voiteen kanssa sitä ongelmaa ei ole. Punoitus muuttuu neutraalimmaksi, pisamat näkyvät ruskeina ja iholle tulee silti tasaisempi sävy. Eli häh, tämä periaatteessa ei peitä ja jätä kasvoille sienilevityksen jälkeen mitään, mutta silti punaisuus häviää ja kasvot saavat tasaisemman sävyn? Häh? Pakko kai se on peiliä ja omia silmiä uskottava vaikka epäloogiseltahan tuo kuulostaa.

Lumenen CC tarvitsee alle kosteusvoiteen, tämä geeli toimii sekä kosteusvoiteen päällä että myös yksinään ilman lisäapua pintakuivalla ihollani.

Odotan jo lisäpisamoitumista, ei tuota raaski ihan kauheita määriä vielä käytellä kun tuo meikkisienipihulainen imaisee sitä tavaraa niin paljon itseensä :/.

8 kommenttia:

 1. Yllättävän tummaksi muuttuu iholla, varmaan kesällä tosi kiva tuote.

  VastaaPoista
 2. Tää tuntui kyllä iholla jännältä! :D Ei vaan ollut mun rasvanaamalle oikea-päädyin siihen Biothermin toiseen CC-voiteeseen.

  Hihi,keisarin uudet aakkoset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhujen mukaan se näyttäisi olevan ihan liian tumma, mutta täytynee käydä testaamassa :)!

   Poista
 3. Onpas hauska uutuus! Ainakin samplen muodossa aion kokeilla :) Samaa mieltä Jonnan kanssa siitä, että varmasti kesällä todella toimiva tuote. Ei näytä kyllä tosiaan peittävän hirveästi, mutta plussaa "meikittömästä fiiliksestä" ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kesällä en osaa yhtään käyttää mitään paksua ja superpeittävää naamalla, kevyitä mielummin :)

   Poista
 4. ei liity asiaan mitenkään , mutta eikös sulla ollutkin frettejä ? kuulutko sä mihinkään fretti-yhdistykseen ja ootko miltä kasvattajalta ottanut ne , jos saan udella ? :) ja muutes , jos haluat lisätietoa suomen frettiliitosta & yhdistyksistä , niin nyt on hyvä sauma tulla käymään petexpossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy kyllä, en niistä sen enempää täällä kommentoi kuin ainoastaan satunnaisesti kuvien muodossa :)

   Poista