torstai 20. maaliskuuta 2014

Sul on taas ne kynnet josta silmät sokeutuu

Takatalven iskiessä on aika esitellä yksi ehdottomista suosikkikynsilakoistani. Otin kynsilakan miniroad tripille mukaan ja siksi kuvat ovat hieman sekalaista seurakuntaa.

"Sul on taas se paita josta silmät sokeutuu
sä oot liian kirkas mä en mitään muuta nää
päähän sattuu, ilma loppuu, järki häviää"


Kyseessä on China Glaze Summer Neons for Summer 2012 -kokoelma ja kynsilakka kantaa nimeä Surfin' for Boys. Ostin tämän viime vuonna Consult Ladylta ja tämä on niiiiiiin ihana!


Tämän kynsilakan väriä on hyvin haastava kuvailla. Googlettelin siitä kuvia ja kaikissa swatch -kuvissa se näytti TÄYSIN erilaiselta kuin miten näen sen omin silmin ja omissa kuvissani 0____0?

Mikäli olisin katsonut ennen shoppailureissua lakkakuvia netistä, ei tämä olisi herättänyt minussa mitään mielenkiintoa. Pullossakin se näyttää melko "no joo ihan jees mut en mä tarvii"-sävyiseltä pinkiltä. Swatch-kuvissa se näytti myös harvinaisen tylsältä eikä minkäänlaisia ostohaluja herättävältä. Onneksi bongasin tämän kuvien sijaan Consult Ladylta livenä ja siitä oli kynsikiekolle tehty lakkaus kuten kaikista heidän myytävistä lakoista, sävy on todella uniikki ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä  ^-^ .

Niin mites tätä sävyä nyt sitten kuvailisi. Neon, todella kirkas ja värikylläinen ja värin sanoisin olevan... pinkkikoralli? Ei kylmä ja kova pinkki, ei myöskään persikkainen, ei myöskään punertava. Ihoväriäni vasten pinkit/vaalenpunaiset näyttävät minulla yleensä todella rumilta, likaisilta ja kovilta. Tämä on lämmin ja se sulautuu ihoon todella hyvin eikä näytä yhään huonolta.
Kynnet hehkuvat myös suorassa valossa, kuvaa ei paranneltu (ou jee käsikurttuviivat)
Ja hei miltä kynnet näyttivätkään rokkipubissa kun olin katsomassa bändikeikkaa, whoooooaa! Oli ihan pakko räppäistä kuva, tuli nimittäin itsellenikin tämä efekti täysin yllätyksenä :D.

Huomenna perjantaina 21.3 onkin sitten järjestämäni pienimuotoinen blogimiitti @ Consult Lady, jeeeee! Ihanaa päästä näkemään uusia kasvoja ja hypistelemään China Glazen uutuuksia :)!

Omissa kiinnostuskiikareissani ovat tähtäimessä silmiä särkevät neonlakat, "morsianpinkki" ja ehkäpä jonkinlainen nude/taupe/hiekka/-sävy.

13 kommenttia:

 1. Ihan mun lemppari lakka, toinen suosikki tuosta kokoelmasta on juuri nyt kynsillä oleva loves a beach. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tuon mainostamasi lakan eilen Consult Ladylta... :D

   Poista
 2. Voi että miten kiva lakka! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan super upea!! <3 Harmi, etten pääse huomenna kuolaamaan noita ihanuuksia teidän kanssa :(

  VastaaPoista
 4. Hauskalta näyttää myös pimeässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytti errrrrittäin hyvältä taputtaa kädet ilmassa rokkikeikalla noiden kynsien loistaessa pimeässä muiden tehdessä \m/ :'D

   Poista
 5. Aika kirkas on :D Tuo olisi kesäksi aika upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pääse eksymään pimeässä, ite ei löydä perille mutta muut löytävät sinut :D

   Poista
 6. Toi on kyllä nimenomaan loistava lakka! : D Harmittaa vähän, etten pääse Consult Ladylle mukaan, mutta hitto RAHAT! Niitä ku olisi. Tosin ei niitä sit varsinkaan Consult Lady -visiitin jälkeen olisi ollenkaan jäljellä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ensi kerralla, kakkosmiitti! Kesällä?

   Poista