maanantai 3. maaliskuuta 2014

Naked Lips - Luonnonmukainen huulivoide Ruohonjuuresta

Kävin viimeksi Ruohonjuuressa hieman alle vuosi sitten ja tein sieltä ihan mahtavan kivipuuterilöydön Benecos -tuotesarjalta. Muistan käynnistä erityisen hyvän ja keväisen fiiliksen kävellessäni kohti myymälää: aurinko paistoi, lumi oli sulanut, ympäristö tuoksui keväälle, linnut visersi ja Hakaniemen torilla oli ihana pieni ihmisvilinä.

Silloin elettiin jo maaliskuun loppupuolella, nyt yhtä iloinen auringonpaiste sai minut helmikuisena iltapäivänä käymään Ruohonjuuressa kurkkaamassa mitä kaikkea keväistä sinne olisi jo ilmestynyt myyntiin - kenties jotain jännittävää luonnonmukaista kosmetiikkaa ^^? Minun oli tarkoitus mennä käymään Kampin Ruohonjuuressa missä en ole vielä käynytkään, mutta iltaretki Sea Lifeen kaverin kanssa ajoi minut lopulta takaisin samaan myymälään kuin missä kävin myös viime kerralla :).

En päässyt myymälässä Benecosin ständille asti kun huomioni kiinnittyi -heti raakasuklaamaistiaisten jälkeen-pieniin ja värikkäisiin huulivoidepurkkeihin jotka oli aseteltu hyllylle siisteihin riveihin.


... Kuinkahan moni googlettelija pettyy kun Naked Lips -hakusanalle ehdotettu linkki johtaakin kosmetiikkablogiin ja tuotearvioon :D?


Kyseessä ovat Naked Lips -sarjan huulivoiteet. Miten raikkaat ja nätit kutsuvat pakkaukset, oli pakko mennä heti hipelöimään ja työntämään nenää kiinni testeripuikkoihin ^____^.

Huulivoiteita löytyi viisi eri makua: tyrni, kookos, granaattiomena, piparminttu sekä täysin tuoksuton vaihtoehto.

Nakuhuulien takana on kaksi Skånelaista veljestä jotka halusivat tarjota syötävän puhtaita tuotteita yhdistelemällä ravitsevia ja kosteuttavia, kestävästi viljeltyjä hedelmiä- ja kasviöljyjä. Huulivoiteet sisältävät luomutuotettuja raaka-aineita, jotka ova puhtaita ja valittu tarkoin vaikutustensa mukaan.


100% luonnollisia raaka-aineita ja 99% luomutettuja raaka-aineita. Kierrätettävä pakkaus ja 100% biohajoava. Ei sisällä parabeeneja, parafiiniöljyä, lanoliinia, palmuöljyä eikä sulfiitteja.

• 99% luomutuotettuja raaka-aineita (USDA)
• 100% luonnollisia raaka-aineita
• 100% biohajoava tuotekoostumus
• Pakkaus on valmistettu 40% kierrätysmateriaalista
• Sisältävät mehiläisvahaa (poikkeus: granaattiomena-huulirasva)
• Sisältävät aktiiviraaka-aineita kuten kookosöljyä, granaattiomenauutetta, piparminttuöljyä, mehiläisvahaa, tyrniöljyä, appelsiiniöljyä, jojobaöljyä sekä kehäkukkaa
• Ei parabeeneja, parafiiniöljyä tai sulfiitteja
• Ei palmuöljyä
• Tuotteita tai raaka-aineita ei testata eläimillä
• Ei geenimuunneltuja (GMO) raaka-aineita
• Valmistettu käyttämällä vain uusiutuvaa energiaa
• Gluteeniton ja soijaton
• Kookosöljymme tuotanto kuuluu RAN:iin ( Rainforest Action Network )


Olin varma että tykkää eniten granaattiomenasta, mutta sen hyvin mieto ja kevyt tuoksu ei ollutkaan se omaan nenääni se houkuttelevin. En myöskään oikein osannut yhdistää sitä mehukkaaseen granaattiomenaan :/.

Kookoksesta en tykkää hajuna enkä makuna, tässä se tuoksu ei ollut niiiiin paha mutta koska kookos niin ei. Piparminttu oli todella raikas ja rapsakka, mikäli tykkäät puhtaista ja selkeistä tuoksuista tykkäät ehdottomasti tästä. Tuoksuton ei tullut kuuloonkaan ja jäljelle jäi tyrni. En tykkää tyrnin tuoksusta enkä mausta, mutta testipuikkoa nuuhkutellessa yllätyin kun se tuoksui tyrnin sijaan ihan appelsiinille! Yllättävälle tuoksulle löytyi selitys: huulivoide sisältää tyrniöljyn lisäksi myös appelsiiniöljyä. En haista voiteesta tyrniä laisinkaan, kuten ei myöskään haistanut Mr. Panda eikä Sea Lifessä mukana ollut kaverinikaan. Kaikille tuli tuoksusta mieleen pelkästään appelsiini. Käy minulle, tuoksu on ihanan raikas ja se tuoksuu ihan oikealle appelsiinille, alkaa tehdä joka kerta mieli kun käytän tätä huulilla :). Huulet myös pysyvät pitkään kosteutettuna eli tätä ei tarvitse olla kokoajan lisäämässä (pöh).

Naked Lips -huulivoiteet maksoivat Ruohonjuuressa muistaakseni viisi euroa.


Ennen kassalle menoa pyörähdin lopulta siellä Benecos -hyllyllä. Tuotteeet näyttivät aika lailla samoilta kuin edellisellä käynnillä.


Huulipunissa oli ihanan raikkaita sävyjä, ne suorastaan kutsuivat kevään tervetulleeksi :).


Benecosin peitevoiteet olivat uusia tuttuavuuksia ja swatchasin sävyt Light ja Beige kämmenelle. Beige näkyy kämmenessä tummana raitana ja Light on sen vasemmalla puolella, kuvassa aavistuksen kellertävänä ohuena raitana. Hintaa oli hieman alle kymmenen euroa.


Benecosin hyllyllä seisoi SANTE -merkkinen asetooniton kynsilakanputsari. SANTO on lähtöisin Sveitsistä ja on nykyisin Saksan merkittävimpiä luonnonkosmetiikkavalmistajia.


Ruohonjuuresta lähti lopulta matkaan pelkästään tämä maukkaalle appelsiinille tuoksuva huulivoide. Kyllä kannatti, olen tykännyt :)!

PS: Kävin kurkkaamassa Naked Lipsin Instagram-tilin ja OMG siellä mainostettiin uutuutena sävyttäviä huulivoiteita, tahtooo! Koskahan ne nähdään täällä Suomessa?


Koska en enää kassalla ilennyt jättää tuotetta ostamatta, nappasin kuitin saatuani tämän mainoslapun kassalta mukaani ja vinkkaan tästä nyt teille lukijoilleni ^___^.

Mikäli Benecosin ihana kivipuuteri tai tämä sivellin houkuttelee, käykää ihmeessä ne ostamassa hyvään alehintaan. Sivellin on jämäkkä kädessä ja iholla pehmeä, kivipuuteri on oma HG -tuotteeni kivipuuterien joukossa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti