maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kevyt BB-voide sekä kasvoille että lompakolle: Sleek be beautiful BB-voide

Viime vuonna oli varsinainen aakkosten kesä kun markkinoille ilmestyi vaikka ja miltä kosmetiikkamerkeiltä varmasti nyt kaikille tutut BeeBee ja CeeCee voiteet.

Lumenen CC antaa peittävyyttä, tasoitusta ja se nousikin viime kesänä suosikkimeikkivoiteekseni. Syksyn jälkeen en ole sitä voinut enää käyttää, vaalein sävy on nimittäin talvi-ihollani aivan liian tumma :P. Tykkäsin käyttää tuota kesällä myös pohjustustuotteena mikäli kaipaan peittävämpää lopputulosta. Lumenen CC-riveistä löytyy myös CC-puuteri & CC-peiteaine.

Lorkun BB onkin siis kurvannut syksy-talvi -kauden ajaksi uudeksi suosikiksi Lumenen köllötellessä talvilomalla. Lorkku ei peitä ja tasoita ihan niin hyvin kuin Lumene, mutta se on kasvoilleni tarpeeksi vaaleaa kun levitän sen meikkisienellä. Sormella tai siveltimellä levitettäessä Lorkun BB:n pigmenttikapselit menevät rikki ja sävy on heti kolme astetta liian tumma. Vertailukuvia voi käydä kurkkaamassa linkin takanta.

Lorkku saa silti ison miinuksen tuosta meikkisienitarpeesta, en minä muuten sellaisia käytä ikinä. Sienet imaisevat tavaraa itseensä ihan jäätävät määrät, meikkivoidetta menee vaikka kuinka paljon hukkaan.

Hmm, rikkoisivatkohan hieman kovemmat meikkimunat myös värikapselit? Mikäli joku on kokeillut niin kertokaa miten on käynyt :)!


Viime kesänä Turkumiitissä tarjoutui Mira majoittamaan minut luokseen ja tietenkin sitä mentiin heti toisen meikkipakkiin ihmettelemään että mitäs aarteita täältä löytyykään :).Miran kehuessa Sleekin BB-voiteen hintalaatu-suhdetta oli minut hetkessä puhuttu ympäri ja nakutin tilausta menemään Pretty.fi -nimisen verkkokaupan sivuille. Toimituksen nopeus oli ihan huikea! Tein tilauksen perjantaina ja maanantaina heräsin aamulla siihen kun Mr. Panda oli jo lähtenyt töihin ja heittänyt postiluukusta pudonneen pienen pehmeän paketin mahani päälle odottamaan heräämistäni. Mikä ihana tapa herätä :D!


Vasemmalla puolella on kasvoilla kosteusvoide. Punoittavat nenäpielet, punoituksen aiheuttama pieni epätasainen väri kasvoilla. Pisamien voimakkuus vaihtelee tummuusasteella 1-5. Eli naama on vähän tuollainen pieni sekametelisoppa  mihin kaipaisin tasoitusta.

Oikealla näkyy toinen kasvopuoli kera Sleekin BB-voiteen. Punoitus on hillitympää, pisamat ovat kauttaaltaan samaa vaaleampaa sävyä ja rajat pisamattomien ja pisamallisten alueiden välillä ovat pehmeämmät.

BB-voiteena minulla on vaalein sävy eli "Fair". Hintaa BB-voiteella oli noin 13€.Käytän BB-voiteen levittämiseen Shiseidon meikkivoidesivellintä. Levittyy todella hyvin, meikkisiveltimen putsaaminen on sitten jo toinen tarina...

4 kommenttia:

  1. Meinasin lentää pyllylleni, kun mietin näitä BB- ja CC-voiteita viime viikolla. Perjantaiaamuna olin sitä mieltä, että eikös kohta pitäisi tulla DD-voide ja EE-voide..? Sitten avasin Aamulehden ja ta-daa Madaralta on tullut jo DD-voide. Niiden Daily defence-voide ei sisällä väripigmenttejä, mutta jotkut voi sisältää väripigmenttejä. Oli aikamoinen sattuma ja vieläkin naurattaa. Viime aikoina en olekaan seurannut näitä uutuuksia, joten varmaan taas yllätyn jostain.

    VastaaPoista
  2. Hihi! Hei voitko linkata mun uuden blogin tuohon, tuo menee vanhaan! :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää tosi hyvältä, vaikka mä kyllä rakastan sun ihoa tuollaisena sekametelisoppana. ;)

    VastaaPoista