sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

BOSS JOUR Pour Femme eli tuttavallisemmin Bitch Please I'm Fabulous

Käytän arkena erilaisia tuoksuja kuin mitä suihkin itseeni iltamenoihin mentäessä. Arjessa tykkään pirtsakoista ja kevyemmistä tuoksuista, ja iltamenoihin rientäessä haluan tuoksun olevan syvempi. Pidän raikkaista ja elegansseista tuoksuista, eli minun "syvätuoksuinen iltatuoksu" pysyttelee yhä raikkaiden puolella. Mausteiset, tummat ja vahvat hajusteet eivät ole minun juttuni yhtään.

Mitä minäkin sönkötän? Kaikessa yksinkertaisuudessaan arkituoksu on tällainen ja "ulkoilemaan" mennessä menotuoksu on tämmöinen , hieman tuommoinen ja aavistuksen tällainen. Linkit johtavat youtubeen.


Bossin Boss Jour -tuoksun kerrotaan sopivan päivä-ja iltakäyttöön. Kaunis ja elegantti pullo on upea ja Boss Jourin keulahahmona oleva Gwyneth Paltrow on tyylikkäissä mainoskuvissa upea ilmestys.

"Boss Jour on luotu heijastamaan kolmea tärkeää naisellista ominaisuutta -
inspiraatiota, eleganssia ja levollisuutta"

Alkutuoksussa raikasta sitrusta, limeä ja greippiä. Sydäntuokussa valkoisia kukkia (mm. kielo ja kuusama) ja lopussa koivua ja meripihkaa. Tuoksu on raikas, mutta siinä on pientä syvyyttä joka tekee siitä extrasuihkauksen jälkeen loistavan iltatuoksun. 

Boss Jourin tuoksu on jännittävä, hyvin jännittävä. Se ikään kuin flirttailee! Tuoksusta ei lähde soimaan aikaisemmin linkittämäni päivä- ja iltabiisit vaan joku ihan oma. Semmoinen... Ehkä hieman tällainen, mutta tässä tapauksessa kuvat kertovat enemmän kuin sanat ja biisit:

tuolta

täältä
Joku voi saada samankaltaisen fiiliksen pistämällä upeimmat korkokengät jalkaan, minä saan sen saman The Fiiliksen Boss Jourista.


Tämä on myös ainut tuoksu, josta saan lähes jokaisella käyttökerralla kommenttia vastakkaiselta osapuolelta - tutulta tai tuntemattomalta. Myös miespuoliset kaverit ja ystävät jotka eivät ikinä kommentoi tämmöisiä asioita, ovat tätä tuoksua kehaisseet!

Poimintoja:
"Vähän sä tuoksut hyvälle!"
"ei vitsut sulla on hyvää hajuvettä!"
"mikä toi tuoksu on haluun mun naiselle tota samaa!" (hississä)
".... toi sun hottistuoksus häiritsee vähä mun keskittymistä" (lätkäpelin kisastudio)
"taas sä haiset nii hyvälle!"
"oho... "
"kukaan ei oo tuoksunu tän illan aikana näin hyvälle" 
(valssi)tanssiaisissa
" Damn GIRL!"
"Sä niin saat mitä sä ikinä pyydätkään kun tuoksut tällaiselle"


Rakastuin tähän tuoksuun eräässä tuoksutapahtumassa ja kerroin järjestäjille että tätä on pakko lähteä kaupoista etsimään nyt heti ja iloiseksi yllätykseksi tuoksu löytyi lopulta tapahtuman päätyttyä goodiebagista ^__^. En ole varma oliko se jokaisen tuotekassissa vai sujautettiinko se minulle erikseen sinne. 

Heti kun tämä 30ml pullo alkaa näyttämään loppumisen merkkejä, on 50ml ostoslistalla ensimmäisenä ♡ ♡ x____x :P~

Mikä on teidän Bitch Please I'm Fabulous -hajuvesi?

Illalla julkaisen Nivea-arvonnan voittajan :)

9 kommenttia:

 1. Noi memet <3 Mun Bitch please-tuoksu on Diorin J'Adore, sitä ennen Escadan Magnetism :D

  VastaaPoista
 2. Hah, haa! Loistava tuoksu, sait tähän erään lukijanikin koukuttamaan, eikä suotta. :) Mun Bitch please on Guerlain L`Instant EdT. :D

  VastaaPoista
 3. Täytyy käydä nuuhkaisemassa :) Kuulostaa hyvin lupaavalta.

  VastaaPoista
 4. hah, pakko saada käydä itekki haistelemassa :3 mun lemppari kaikista käyttämistäni tähän asti on ollu Paris Hiltonin CanCan, tuoksuu vähä semmoselta kirpeän karkin ja vaniljan sekotukselta. en oo raaskinu laittaa rahojani mihinkään kovin kalliiseen hajuveteen, mutta tämä pour femme on seuraava mitä pitää ehdottomasti kokeilla vaikka onkin melkosen tyyris! kiitos vinkistä ;)

  VastaaPoista
 5. Mä annoin tämän siskolleni kun sain. En ole Bossin hajuvesien kanssa frendejä. Mun Bitch Please, I'm Fabulous -tuoksu on joko D&G Pour Femme tai Thierry Muglerin Alien.

  VastaaPoista
 6. Mä tarttisin kyllä uuden Bitch Please - tuoksun. Tällä hetkellä se on ehkä Juicy Couturen Viva La Juicy, mutta sekin tympii välillä. Yhteen aikaan se oli ehdottomasti Viktor & Rolfin Flowerbomb. Nyt himoitsisin Dolce & Gabbanan Pour Femmeä tai Marc Jacobsin Lolaa <3 Vois käydä myös nuuhkimassa tätä, jos oot saanut siitä noin hyvää palautetta! :)

  VastaaPoista
 7. Dior Hypnotic Poison EdP. Vaniljaa ja rakkautta ja intohimoa <3

  VastaaPoista
 8. D&G The One! <3 seuraavalla viron matkalla on pakko vihdoin hankkia, kun sitä on tullut nuuhkittua jo ihan liikaa! :D +testeripullo loppuu kohta :"(

  VastaaPoista