keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Nimipäiväsankarina Nestori

Maailman kiltein, rakkain, halittavin, pusuttelevin ja sympaattisin Nestori viettää tänään ensimmäisiä nimipäiviään, onnea sinulle näätärakas n____n <3

Nimpparipäivä ollaan hengailtu kotosalla koko pienen viiden hengen perheen voimin ja Nestori on saanut vetää napaansa omia herkkujaan, vitamiinitahna tietysti se kaikista parhaimpana herkkuna :). Illalla sitten piiiiitkälle kävelylenkille.


<3 <3 <3


Nestorista on tullut nyt fiksuna aikuisena ihanan lällykkä. Pentuna se touhotti kokoajan menemään omiaan, nyt se touhottamisen lisäksi tykkää istuskella sylissä rapsuteltavana, makoilee hartioilla kun esimerkiksi pesen hampaita ja ratikassa tyyppi kiipee lähes poikkeuksetta hartioille, nojaa etutassuilla takaraivoon ja katselee pään yli maisemia hieman ylempää. Ja siitäkös se riemu aina repeää joka kerta ratikkamatkalla muissa kanssamatkustajissa... :D. Miesten käsiä Nestori tykkää nuolla, mutta kadulla ollaan kiipeämässä vain naisten syliin. Siinä missä Sofia pusuttelee ihmisiä kaulasta alaspäin niin Nestori tulee taas antamaan pusuja nenänpäähän ja Nestoria voi myös pusutella vaikka miten paljon. Molemmilla täysin oma, ihana erilainen persoonansa :).


"Onnenpusujaaaa <3"


"No yäääääääk!"


8 kommenttia:

 1. Paljon onnea, Nestori! ♥ Voi että nää fretit on hassuja ja suloisia, johan tässä alkaa paatunut kissamuijakin melkein miettiä lemmikkivalintojaan uudelleen :D

  VastaaPoista
 2. Nää näädät on niin mainioita <3 Paljon onnea Nestorille!

  VastaaPoista
 3. Awww! Onnea on olla Nestori! :) Ihania!

  VastaaPoista
 4. Onnea Nestorille! Aivan hurmaavia kuvia pötkylöistä. <3
  Mielenkiintoista lukea miten nämä näätelit käyttäyvät ja minkälaisia ovat, itsellä kun ei ole sellaisista minkäänlaista kokemusta.
  Eräällä ystävälläni on kissojen ja koirien lisäksi minipossu-vauva. Aika vaikuttava tapaus hänkin.

  VastaaPoista
 5. Nestori kiittää onnitteluista <3

  Mielessä on ollut jo pitkään tehdä postaus "päivä frettien kanssa" tj missä tulisi vähän sitä frettiarkea ilmi niin katsotaan mitä keksin :)! llmeisesti ainakin muutamia sellainen postaus kiinnostaisi ^^?

  VastaaPoista