keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Mies Testaa: NIVEA For Men Active Age


Play it again Mr. Panda.

Joo, eli Niveaa. Olen pitänyt Niveaa ihan hyvänä perustuotemerkkinä, ainoa miinus saattaa olla se että Nivean brändi on ollut ehkä hieman liian tylsä ja halvan oloinen. Tulisiko siihen kenties muutos?

Sain testattavaksi kolme eri tuotetta, mitä ilmeisesti johonkin leuan ja hiusrajan väliin kuuluu asentaa. Kolme eri tuotetta, yhdelle päivälle yksille kasvoille saa jo pään hieman pyörälle. Itse kun olen tottunut käyttämään (lähinnä suihkun jälkeen) jotain hieman kosteuttavaa voidetta, ettei olo ole kireä kuin kasvojenkohotuksen jäljiltä.


No niin, tässähän lukee selvästi, Day, Night ja Shave… ei pitäisi olla liian vaikeaa.

Nämä tuotteet kuuluvat Nivean uuteen miesten Active Age-sarjaan. Asennetaan kasvoihin ja luetaan käyttöohje - juurikin tässä järjestyksessä. ”Vältä silmänympäryksiä…” fak.. No en ole sokea vielä(kään). Lue siis ohjeet ensin, avaa astia ja ennen kuin annat purkin miehellesi, niin selitä mitä sillä ei saa tehdä. Ehkäpä tämä ei nyt edes ollut sitä myrkyistä vahvinta.. mutta silti.


Sarjan tuotteissa on mieto tuoksu, joka on miellyttävän hienovarainen. Tuoksuna se on melko miellyttävä vaikkakin aika tavallinen ja tuttu monenlaisista miesten tuotteista. Tuotteissa voi kuitenkin huomata myös pienen mausteisen vivahteen, joka tekee siitä miellyttävämmän ja hieman pehmeämmän. Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä tuoksu, joka kyllä häviää myös nopeasti kun tuote imeytyy ihoon.

Kaikki tuotesarjan tuotteet lupaavat kaikkea elastisuuden lisääntymisen, ryppyjen vähenemisen ja ihon uudistumisen väliltä, mutta niinhän tekevät melkeinpä kaikki kosmetiikkamerkit; ei kai niitä muuten kukaan käyttäisikään.


DAY MOISTURISER

Pakkaus ja itse laite ovat melko hyvännäköiset (perus bloggaajalause: ”sitä voi vaikka pitää esillä kun näyttää niin hyvältä” - No just joo..), bottom line hyvät on.

Purkin saa avattua kun hieman korkkia kääntää ja nokka tulee esiin. Tämä vaikuttaa jopa melko laadukkaalta mekanismilta ja on jokseenkin tyylikäs ratkaisu. Käytetään vertailuarvona ACO:n kasvonkosteuttajaa, joka on ehkä maailman paras, imeytyessään about 0,0001 sekunnissa ihoon.

Ei tämäkään huono ole, ei lainkaan! Mutta mikäli ACO saa arvosanan 10/10, niin Nivea voisi päästä tulokseen 7,5/10. Se imeytyy myös melko nopeasti eikä sitä tarvitse puolta päivää hieroa kasvoihin. Mutta se jättää ihon selvästi kosteammaksi, siis vähän liian kosteaksi, mikä ei ole kovin terveellistä jos joutuu samoin tein lähtemään -15 asteen lämpötilaan ulos; vaikkakaan tästä ei ole kovin suurta huolta ollut tänä talvena. Muuten tuote on aika hyvä ja kasvot pysyvät raikkaan tuntuisina.

Hyvä perustuote siis!


NIGHT REGENERATOR

En ole ikinä eläessäni käyttänyt yövoidetta! No nyt käytin.

En siis osaa mitenkään arvioida tätä voidetta muihin yövoiteisiin. Tämäkin tuote, kuten After Shave, on aika raskas ja jää ihollle melko pitkäksi aikaa ja jättää hienovaraisen kalvomaisen tunteen kasvoille. En siis tiedä ovatko nämä yövoiteet useastikin tämän kaltaisia, mutta kyllä tällä ainakin pärjää jos ihoa haluaa kosteuttaa. Yövoiteesta saa enemmän hyötyä irti se, kenellä iho on herkempi esim. kuivaa ja kylmää ilmaa kohtaan eli talvella. Itselläni ei iho kovin helposti kuivu taikka muuten reagoi ilman kuivuuteen, joten HC-kosteuttaminen on hieman turhaa minulle.


AFTER SHAVE BALM

Ajan partani lähinnä koneella, eikä after shave ole läheskään aina edes tarpeen. Tähän joku tietysti kommentoi että pitäisi käyttää jne, mutten ole tuntenut sitä aina tarvitsevani. Nivean after shave tuoksuu muidenkin sarjan tuotteiden tapaan mukavan miehiseltä, mutta ei kuitenkaan niinkään kemikaaliselta tms. vaan ehkä enemmänkin mausteiselta. After Shave Balm on melko rasvainen ja jää iholle hieman liian pitkäksi aikaa eikä raikas tunne oikein jää ajon jälkeen. En siis voi välttämättä suositella tätä tuotetta vaan jotain hieman kevyempää.


Näistä kolmesta tuotteesta voisin siis erityisesti suositella tuota päivävoidetta. 

Toivottavasti nautitte matkasta Mr Panda Airlinesilla ja tervetuloa uudestaan!

P.S. Vastaan edellisen blogitekstini kysymyksiin ja mahdollisesti tähän tuleviin  kun aika antaa enemmän periksi. Pahoitteluni, mutta haluan aina perehtyä aiheeseen jos minun täytyy jotain vastata ja haluan tehdä sen kunnolla ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti