maanantai 13. tammikuuta 2014

Syntymäpäiväjuhlat x 4

Synttäriviikko takana ja näin ollen kaikki viralliset (joulu, UV, syndet) juhlat ovat taas vähäksi aikaa ohi :).


Äidin tekemä ainoa oikea syntymäpäiväkakku jota herkuttelimme perheen kanssa joulupyhien aikaan ennakkosyntymäpäivien muodossa. Huomatkaa uusi pehmoperheenlelujäsen ^__^.

Niin siis paljonkos minä täytinkään...? Minun mielestä pehmoleluihin ei voi olla koskaan liian vanha.


Sain äidiltäni lahjaksi mm. elämäni ensimmäisen "oikeasti" lämpöisen talvitakin eli Fjällrävenin! On ihan mahtavaa seisoskella pihalla sukkahousuissa, hameessa ja vaikka topissa katsoen hytiseviä ja paikallaan pomppivia ihmisiä kun itse myhäilet tyytyväisenä oman lämpöisen takkisi sisällä.


Syntymäpäivälahja minulta itselleni oli puhelimen vara-akku. Möhkäle ladataan etukäteen täyteen ja mikäli reissussa puhelimen akku huutaa hoosiannaa törpätään möhkäleen johto puhelimeen niin johan akku on pian taas täynnä. Oi kyllä minua UVna vihattiin sähköttömällä mökillä ;).

Poni. Taas.


Päivää ennen virallista syntymäpäivää pidin kaverini M:n kanssa kimppasynttärit yhteiselle kaveriporukallemme. Kermakuorrutteen alla hyllysi K-18 kakku.Seuraavana päivänä eli virallisena syntymispäivänä loppiaisena minut herätettiin sänkyyn tuodulla aamupalalla ja kakkuna oli donitsi jonka keskellä oli tuikkukynttilä :D ^___^. Paketissa odotti yläpuolen kuvassa ehkä muutaman sentin verran näkyvä ihana paita ja toinen lahja tulee kuulemma hieman myöhässä, hmmm!?Illalla käytiin pienellä porukalla syömässä ja sain tämmöisen pienen paketin missä oli ehkä suloisin synttärikortti ikinä ja nyt omistan myös elämäni ensimmäisen Victoria's Secretin tuoksun, yay!

Tämän illan aikana vanheneminen muistutti itseään ja koko illan aikana toisessa polvessa oli inhottava kipu, polvi muljusi liikkuessa ja välillä jalka ikään kuin tuntui pettävän alta. Rappusia ylös kävellessä polvi piti myös karseaa ääntä. Polvi oli turvonnut ja alapuolelta kosketusarka.

Olin kaatunut tammikuun ihan alussa ja iskin toisen polveni ja inhottava olo ei ollut mennyt vieläkään ohi. Kävin seuraavana päivänä lääkärissä röntgenissä ja huhhei pääsin huokaisemaan helpotuksesta kun siellä ei näkynyt pienintäkään murtumaa. Polvessä oli jonkin verran nestettä ja lääkärimies hienosti selitti mikä kohta siellä on revähtänyt ja miksi ja kehoitti olemaan liikuttamatta polvea. Jalka kohoasentoon ja kylmää. Paine ei sitä auttaisi eli onneksi en saanut siihen mitään tukihärpäkettä. Huumorintajuinen lääkäri toivotti hyvät syntymäpäivät ja vanhuudenoireet tervetulleeksi. Minua jännitti kovasti tuo polvi koska lauantaiksi olin järjestänyt parille kymmenelle ihmiselle blogitapahtuman ja sitä ennne piti tehdä ehkä noin 36747 asiaa... 


Lauantaina 11pv koitti viikon H-hetki ja  koitti kosmetiikkabloggaajien miitti synttäriteemalla :).


...Ja ne ryökäleet olivat menneet ostamaan lahjoja! Onneksi pääsin myös itse lahjomaan vieraita :). Kuvasta puuttuu yksi juhlajuomalahja, se ehti mennä jo siivouksen tohinassa pois. Kiitos ihanat!


Miitistä kirjoitan miitistä erikseen oman postauksen eli tällä kertaa ei siitä sen enempää. Ilta oli aivan mahtava ja siihen oli hienoa päättää tämä juhlahumuinen viikko :). KIITOS! Ihanaksi uutiseksi myös polvi voi paljon paremmin ja se kamala ääni rappusia ylös mennessä on kadonnut eikä se ole enää niin pahasti turvonnutkaan eikä jalka tunnu enää menevän alta kun lasken sille painoa. Tykkään kävellä ja mennä, se että jouduit nakuttamaan penkissä ja jo pienen kävelyn jälkeen polvi huusi että apuva mene hullu istumaan ja koipi ylös nyt heti tuntui hirveältä x(. 

5 kommenttia:

 1. Ihania kakkuja ja kaikkea!! Ja ooh, Fjällräven, sietää olla ylpeä. <3

  Terveisin neljä talvea omassaan viihtynyt <3<3

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! n___n tuo hyllyvä k-18 kakku sai vähän villimmät mielikuvat laikkaamaan, mutta kyseessä oli viinahyytelö? Olihan? :D

  VastaaPoista
 3. HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ!

  Haha, miullaki oli polvivamma! Rötväsin joskus joulukuun alussa jotain (alkoholilla saattoi olla osuutta asiaan tai sitten ei) ja polvi otti osumaa, ja se oli ihan käyttökelvoton varmaan kaks kuukautta. Pelkäsin et lääkäri sanois et en saa käydä lenkillä enkä olis voinu elää sen asian kanssa, joten en sit menny lääkäriin ja kärsin kiltisti. :D On se vieläki semiarka, mut nyt sillä voi jo sentään kävellä ontumatta.

  Tervetuloa vanhuus!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo donitsi-kakku!
  Oli ihanat juhlat, kiitoksia vielä!

  VastaaPoista