sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Make Up Store Glam & Moscow sekä Kappelin Kaunotar

Ensimmäinen Make Up Store -myymälä perustettiin 16 vuotta sitten Tukholmaan ja tänään liikkeitä on yli 180 ja 20 eri maassa. Tuotteet ovat hypoallergisia, niitä ei ole testattu eläimillä ja ne ovat tuoksuttomia. Heidän työntekijänsä ovat kaikki ammattimeikkitaiteilijoita.

Kävin tutustumassa itsenäisyyspäivän aikoihin Make Up Storen juhlakauden Glam ja Moscow -kokoelmiin jotka esitettiin Helsingissä ravintola Kappelissa.

Juhlia meillä täällä Suomessa piisaa näin talviaikaan ja seuraava lähestyvä juhlakausi osalla meistä onkin tämän vuoden vanhojentanssit. Erityisesti Glam-look mitä kampanjakuvissa käytetään sopisi todella hyvin upeiden iltapukujen kaveriksi.Moscow on tumma, slaavilainen ja tsaarillinen kokoelma. Itsevarma venäläinen nainen tietää miten hän meikkaa, miten hän pukeutuu, miten hän puhuu, miten hän kävelee koroilla ja kuinka ollaan näyttävästi oma itsensä. Moscow hehkuu kaikkea tätä ja huh katsokaa tuota tummanpuhuvaa mainoskuvaa. Ei välttämättä se silmämeikki missä kokisin itseni kotoisaksi, mutta kuvana tuo on aivan mieletön katseenvangitsija. Erityisesti pidin "punaviinilasi"-huulimeikistä :).

Kuva: Pumpulipupu
Glam huokuu hillitymmällä ja juhlavammalla tiilyllään glamouria ovista ja ikkunoista ja iskee luultavasti näistä kahdesta eniten suurimpaan osaan meistä tavallisista pulliaisista. Tästä meikistä puhuin aikaisemmin jonka näkisin niin toimivan kauniiden kimaltavien iltapukujen kanssa. Etenkin sellanen missä on musta yläosa, strassivyötärö ja alaosa olisi hempeän vaalenpunainen tylliunelma.


Kynsiuutuuksiin tutustuttiin jo aikaisemmin tässä blogipostauksessa.


Aikaisemmissa Make Up Storen VIP-kutsuissa on ollut paikalla heidän ihana mallinsa Laura. Laurasta ei voi olla tykkäämättä, hän on niin upea ja kaunis näky missä tahansa meikkilookissa ja jokainen valokuva mikä hänestä otetaan onnistuu. Vaikka yrittäisit ottaa sen ohimennen nopeasti ilman että Laura huomaa kuvausta niin hän näyttää silti kaikissa räppäsyissä upealta. Ärsyttävää eikö :D?


Laura oli (onneksi!) myös tässä tapahtumassa mukana ja voi sitä riemunkiljahdusta mikä minusta ja muutamasta muusta pääsi kun tunnistimme että jessjess sieltä se sama Laura taas tulee ^___^. Hän käveli paikalle kauniissa tummansinisessä iltapuvussaan saaden myös kaikkien muiden Kappelin asiakkaiden päät kääntymään.Meikkitaiteilija Elena oli tehnyt Lauralle upean silmämeikin Glam-tuotteilla.

Minimalism-luomivärillä tehtiin siipimäinen varjostus luomivakoon. Luomiväri on siitä hämmentävä, että se näyttää tietyssä valossa sinertävältä ja toisessa valossa taas hyvinkin sinivioletilta. Mustan silmärajauksen päälle oli vedetty kerros kimaltavaa kultaruskeaa Sparkling Brown-glitterrajausta tuoden silmämeikkiin lisää lämpöä. Ruskeaa ei tulisi itselleni ihan äkkiä mieleen yhdistää tummanviolettiin/siniviolettiin silmämeikkiin, mutta hitsi vie sehän toimi ja vielä näinkin hyvin :).Lauran huulimeikissä käytettiin Glam-lookin vaaleanpunaista mattahuulipunaa ja päälle laitettiin kerros Glam-huulikiiltoa. Huulikiillosta kerroin teille Ledi-ritarina.

Laura istahti patsaan juurelle MUS-mekon valokuvaamista varten. Laura-parka joutui istumaan paikallaan vielä tovin sillä kaikki innostuivat häntä valokuvamaan - myös Kappelin tilaisuuteen kuulumattomat muut asiakkaat... :D. Eräs vanhempi ravintolan miesasiakas tuli kysymään minulta onko täällä alkamassa muotishow ja innostui myös valokuvaamaan vanhalla kännykällänsä :).
Uutuuskokoelmien lisäksi saimme kassiimme mukaan suloiset Glam-nallet. Tämmöisen nallukan saa omaksi kun ostaa yli 100€:lla Make Up Storen myymälöistä.


Kun nallukan avaa, se muuttuu kangaskassiksi.


En yleensä innostu puhdistusöljyistä, mutta aaa nämä värit! Nyt minun on ehkä pakko opetella näiden käyttö ja näistä tykkääminen, eihän tämmöistä raaski olla käyttämättä :D. Onhan tämä pullo jo itsessään piristys kun aamulla avaat kylpyhuoneen peilikaapin ovet silmät ristissä.


Tämä glitter-rajaus näyttää erityisen hyvältä joko tummanruskean tai mustan kynärajauksen päälle vedettynä.

Tässä muistui taas mieleen laadukkaan ja ei-laadukkaan glitterrajauksen eron. Muutama omistamani glitterrajaus (en muista merkkiä) jättää rajauksen tehdessä jälkeensä noin viisi glitterhippua. Tätä kädelle swatchatessa jäi kämmenelle glitterjono.

Make Up Storen glitterrajauksiin ihastuin ensimmäisen kerran kesällä 2011 ja nuo blogipostauksessa näkyvät molemmat sävyt olivat silloin lähes päivittäisessä käytössä niin töissä kuin myös vapaa-ajalla. Slim Lipstick -mattahuulipuna "Matt 405"

12 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoisia tuotteita ihan useampikin. Ihana tuo puhdistusöljyn pullo! Tuon voisi tosiaan hankkia melkein pelkästään silmäniloksi. Moscow-kuvasta tuli sen sijaan Dracula mieleen :) Aika tummanpuhuva kuva tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen oppinut käyttämään tuota puhdistusöljyä pienen totuttelemisen jälkeen, hurraa n____n

   Poista
 2. Kylläpä Laura-malli on tosiaan kaunis! Ja Glam-look ja lookin meikit ihania <3

  VastaaPoista
 3. Tuon puhdistusöljyn voisi ostaa pelkästään pullon vuoksi. :p

  VastaaPoista
 4. Tuo puhdistusöljypullo! <3 IHANA! Ja ah, lediritari. Moscow-kokoelman kuvat iskee ja kovaa...

  VastaaPoista
 5. Ihana toi öljypullo!! Aijai. Lauran huulimeikkikin iski ja lujaa. :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on paras kommentti minkä saan kehitettyä: IHANA NALLE! <3

  VastaaPoista
 7. Ei tähän voi sanoa mirään muuta kuin: MUS <3

  VastaaPoista
 8. Hihkaisen samaa kuin muut; tuo puhdistusöljy näyttää niiiiiin houkuttelevalta jo pelkästään ulkoasunsa vuoksi! :)

  VastaaPoista
 9. MUS:in glitterlinerit on kyllä niin HG-kamaa, ettei mitään rajaa. Siis en ole ikinä nähnyt toista yhtä hyvää miltään merkiltä. Pitäis taas ottaa käyttöön. Jos vaikka duuniin? Pelkkä rajaus, ei voi olla överi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Rajaus ei voi olla kyllä överi, voit perustella sen sillä, cmooon pelkkä viiva ;)?

   Poista