keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Joulu ja uusi vuosi tiukassa paketissa

Lumikuva pari viikkoa ennen jouluaattoa

Kun olet lukenut blogeista yhden jouluraportin, olet lukenut sen jälkeen ne kaikki. Nestori onneksi kävi bloggaamassa kaiken olennaisen joulusta niin minun ei tarvitse kertoa pinkeistä mahoista ja sohvalöhöilyistä.

Joulu oli kiva, annoin kivoja lahjoja ja sain kivoja lahjoja myös itselleni ^____^.Joulu vietettiin varsin väriköyhissä maisemissa, mutta eipähän ollut sitä lunta jaloissa pyörimässä eikä tarvinnut osallistua lumitöihin.


Joululahjojeni yksi kohokohdista oli iPhone 5s *___*. Itseasiassa kaikki (paitsi eka eikä neljäs) tämän postauksen kuvat ovat tällä otettuja ja enimmäkseen melko pimeissä olosuhteissa.

Jälki-joulun alkutapakset anoppilassa

Uusi vuosi

Pakkasin kainaloon laukun, makuupussin sekä ruokakassin ja hyppäsin Huttisiin vievän bussin kyytiin. Ei ollut paikkakunnan suosio oikein huipussaa, olin bussin ainoa matkustaja kunnes muutama pysäkki ennen Huittista hyppäsi yksi mieshenkilö mukaan kyytiin. Kuten aina, varasin itselleni bussin takarivistä ne kolme penkkiä.


Instagramista ja blogivirroista oli hauska katsella ihmisten siistejä UV-mekkoja, UV-kynsiä, UV-meikkejä ja UV-bilehileilyä. Päätin hyödyntää syksyä/alkukevättä muistuttavan sään hyödykseni ja vetäsin jalkaan ensin thermo-sukkahousut ja niiden päälle capri-mittaiset juoksuhousut. Oli kyllä niin tyylilyyliä että!


Mökki on keskellä Kauvatsan korpea ilman juoksevaa vettä ja ilman sähköjä.

Kävimme alkuillasta kyläyhdistyksen UV-vastaanotolla (taisimme olla ne ainoat vieraat...?) syömässä nakkia, perunasalaattia sekä juomassa kahvit ja kiskomassa joulutortut. Ihmeteltiin koulurakennusta, vanhoja mopoja, vanhoja kännyköitä, vanhoja radioita ja sen sellaista. Kunnon maalaistouhua kerrakseen :).


Kyläyhdistyksen tapahtumassa pääsimme valaamaan tinaa ja hieman erilaisella tekniikalla kuin olen yleensä tottunut sitä valamaan :D. En kyllä muista milloin olisin viimeksi tinaa UVna valanut.


Mökillä jatkoimme sitä itseään, saunoimme neljä tuntia, saunomisen välissä paukuteltiin raketteja taivaalle ja toivotettiin 2014 tervetulleeksi ja sitä itseään jatkui sitten koko loppuyön. Hauskaa oli!


Mökin ollessa keskellä ei mitään oli siellä asiaan kuuluvalla tavalla ihanan pimeää. Ainoat valonlähteet olivat pari öljylamppua, jätkäkynttilät sekä pienet kynttilätuikut :). Yöllä piti ihan kokeilla silmiään kun ei tiennyt onko silmät auki vai kiinni kun havahtui hereille :P.


Klo 06:00 aamulla söimme kaasuhellassa valmistettua kinkkua sekä takassa valmistettua loimulohta ja peuraa. Kahvia naukkailimme 07:00 ja uni alkoi kutittelemaan silmiä klo siinä kello 08:00. Reippaana nousin ylös jo ennen puoltapäivää ja illalla oli lähtö takaisin kotia.

Tällä kokoonpanolla ei voi kuin onnistua x 100. Viime vuonna olimme mieheni kanssa näinä päivinä Portugalissa.

Nyt on kaikki pyhät lusittu ja arki koittaa -vihdoinkin! Alkaa nimittäin hieman tympimään kun kokoajan on jotakin spessua ja arkirytmi on ihan sekaisin erilaisista pyhäpäivistä. Muutaman päivän päästä on minun syntymäpäiväni ja pian sen jälkeen kauan odottamani kosmetiikkabloggaajien miitti :)! 

2 kommenttia:

  1. Ainii siun synttärit on ihan kohta, iiik! En kuitenkaa muista tekstata tai mitään joten onnea jo nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Hei muuten meitsin numero on vaihtunut ja arvaa muistinko ottaa kaikkia numeroita talteen... Haluutko pistää txt vaikka miule sähköpostiin niin saan sen siitä :)?

      Poista