keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Herkuttelemassa Bar LoosisterissaJaksaa jaksaa!

Olen synttärihuumaillut nyt jo muutaman päivän ajan eri porukoiden kanssa ja itse loppiaisena eli syntymäpäivänä kävin yhden porukan kanssa syömässä Bar Loosisterissa. Kansan suosiossa (aina täynnä kun siitä menee ohi) oleva baari aukaisi ovensa toukokuussa 2013 Helsingin Kurvissa ja suuren suosionsa takia ennakoin ja varasin meille pöydän. Tietenkin juuri sinä päivänä paikka oli yllättävän hiljainen :D.

Musiikki oli ihan turhan kovalla (sopivasti kaijutin vielä pöytämme yläpuolella) mutta kiitos miellyttävälle ja rennolle henkilökunnalle saimme nätisti pyytämällä musiikkia pienemmälle :). Ei tarvinnut enää huutaa vierustoverin korvaan mikä on ihan positiivista, etenkään kuin kyseessä ei ole yökerho ja paikka oli lähes tyhjä.


Annokset ovat reilun kokoisia eikä hinnat saaneet haukkomaan henkeä. Salaatin hinta hieman ihmetytti, mutta sen koon nähdessä se ei enää tuntunutkaan niin hämmentävän kalliilta. Ruuat maksetaan tilauksen yhteydessä kassalla eli ah se aina yhtä ärsyttävä "missä se tarjoilija on? Mihi se meni millo saa laskun?" -odottelu jää täällä välistä pois.

* Lounaslankut (klo 12-16) 8,40€ sis. pieni kahvi tai limu
* Salaatit 14€
* Burgerit 13€
* Isot hot dogit 8€
* Pitsat 10€


Erilaisilla alkunaposteltavilla jo jonkinlaisen nälän lähtemään helposti pois


Hangover Pan

...pekonia salaatissa koristeena :D

Chicken Ceasar


Club Burger

Tämä oli niiiin hyvää! Retikka aka retiisi hieman jännitti, mutta eihän se loppujen lopuksi edes maistunut miltään. Hyvä vaan?


Iso plussa kolmen euron kolakannusta


Nyt tuli taas nälkä

Bar Loosister
Hämeentie 50 (Kallion Kurvissa)
Aukioloaika 12-02
Keittiö: 12-22

11 kommenttia:

 1. Voi näin nälkäisenä oli tuskallista katsella herkullisia annoksia! :)
  Olikos siellä jotain kasvis- tai kalaversioita saatavilla myös? Mitäs minä hölmöjä kyselen, kvg!
  Kiitos vinkistä, täytyypä poiketa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen pyörähtämään ja kokeilemaan vaikka toki nämä raflasuositukset on aina makuasioita (ehe ehe) :).

   Poista
 2. Mun mielestä siellä ei oo hyvät ruuat. :( Ja kaikki kenen kaa oon puhunu asiasta, sano kans olleensa todella pettyneitä ruuan tasoon, vaikka muuten kiva paikka onkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hö, minulla on vissiin käynyt aina hyvä tuuri maun kanssa, hyvä vaan :D! Nyt en uskalla enää mennä sinne jos sattuukin huono ruokapäivä kohdalle ;D?

   Poista
  2. Karkasi. Ite olen kuullut sekä huonoa että hyvää kokemusta ristiin, ehkä jopa hämmentävän paljon tätä "parasta" ja "maailman huonointa" -sekoitusta... o_O

   Poista
 3. Hah, toi Hangover Pan on huippu, ton kokonaisen valkosipulin kun vetää huiviin, saa takuulla istua yksin junassa.:D

  Burgeri näyttää herkulta. :p

  VastaaPoista
 4. Mä söin siellä ribsejä. Ne oli ehkä vähän kärtsänneitä, mutta hyviä. Työkaverini söivät pizzaa, jota minäkin sain maistaa . Hyvää oli. Voisin mennä sinne kyllä hyvin syömään sitä pizzaa tai uudelleen ne ribsit. Tykkäsin paikasta ja ilmapiiristä.

  VastaaPoista
 5. Mä menen välillä siitä ohi, varsinkin kun ysin ratikka oli kesällä kiertoreitillä, mutta en ole kertaakaan sinne eksynyt.

  VastaaPoista
 6. Oon aina halunnu tonne mut sit jengi menee aina johki keskustaan trendipellepaikkaan. >:(

  VastaaPoista