maanantai 28. lokakuuta 2013

Blogikilpailu: Voita itselle ja kaverille liput Nälkäpeli - Vihan liekit - ennakkonäytösgaalaan 19.11


Viikko lähtee käyntiin blogikilpailulla joka on toteutettu yhteystyössä Nordisk Filmin ja Glitterin kanssa.

Nälkäpeli - Vihan liekit - elokuvan ensi-ilta on Suomessa 20.11 ja nyt sinulla on mahdollisuus nähdä elokuva ennen muita ja voittaa itsellesi sekä ystävällesi liput Vihan liekit -ennakkonäytösgaalaan Helsinkiin 19.11 klo 18


Nälkäpeli - Vihan liekit on jatkoa sarjan ensimmäiselle menestyselokuvalle Nälkäpeli. Nälkäpeli - Vihan liekit perustuu Suzanne Collinsin samannimiseen kirjaan (Catching Fire), joka on osa menestystrilogiaa: Nälkäpeli, Vihan liekit ja Matkijanärhi.

Katniss Everdeen ja Peeta Mellark jotuvat Nälkäpelin voittajina vuotuiselle voittajakiertueelle. Ennen kiertuetta presidentti Snow vierailee Katnissin luona. Vyöhykkeillä on alkanut kyteä kapina Capitolin valtaa vastaan ja Snow syyttää Katnissia kapinan lietsomisesta. Snow tietää, että Katnissin ja Peetan suhde ei ole aivan niin aito, kuin he antavat ymmärtää.

Pian kiertueen jälkeen Presidentti Snow antaa ilmoituksen, että vanhojen Nälkäpelin voittajien täytyy kilpailla toisiaan vastaan 75. Nälkäpelin kunniaksi. Katniss ja Peeta joutuvat areenalle uudestaan. Kisaa edeltävänä iltana pidettävässä haastattelussa Katnissin stailaaja Cinna pukee Katnissin hääpukuun presidentin käskystä. Kesken haastattelun Katnissin puku alkaa palaa, ja se muuttuu matkijanärhen puvuksi. Cinna saa kärsiä liian rohkeasta asuvalinnastaan, sillä matkijanärhi on symboli meneillään olevalle kapinalle.

Nälkäpeli on taas kohta käyty, mutta kapina leviää ja jokainen joutuu valitsemaan puolensa.

Teksti: finnkinoNälkäpeli -blogikilpailuun osallistuminen:

Kuka voi osallistua?
Kuka tahansa yli 12-vuotias (elokuva on K-12)

Kuinka osallistun?
Osallistu kilpailuun stailauksella joka kuuluu yhteen seuraavista kategorioista:

A) Nälkäpeli -silmämeikki
B) Nälkäpeli -maskeeraus
C) Nälkäpeli -kynnet

Mieti haluatko osallistua Nälkäpeliaiheisella silmämeikillä, maskeerauksella vai kynsillä. Kerro myös lyhyt tarina kuinka elokuvasarja sinua inspiroi tekemässäsi työssä. Nappaa työstäsi valokuva ja pidä kuvassa lappua jossa lukee Piece Of Panda niin tiedän siitä stailauksen olevan tehty juuri kisaa varten :).

Kuinka voittaja valitaan?
Kyseessä on kilpailu ja valitsen kaikkien osallistujien kesken (oli kategoria mikä tahansa) ainoastaan yhden voittajan. Voittaja on työ joka kaikista eniten iskee minuun Nälkäpeli-henkisyydellään.

Lyhyesti:
-> valitse kategoria johon osallistut (A, B tai C)
--> stailaa itsesi tai kaverisi ja ota stailauksesta valokuva jossa näkyy myös Piece Of Panda -lappu
---> lähetä kuva pienen tarinan kera sähköpostiosoitteeseen: palapandaa ÄT hotmail PISTE com
----> liitä viestiisi myös nimesi ja toimiva sähköpostiosoite mahdollista yhteydenottoa varten voiton yhteydessä


Kilpailun osallistumisaika on sunnuntaihin 10.11.2013 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan maanantaina 11.11.

Matkakulut voittaja hoitaa itse.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajatyö tullaan esittelemään myös täällä blogin puolella. Olen myös itse menossa ennakkonäytökseen ja odotan päivää kuin kuuta nousevaa :)!

"Happy Hunger Games And May The Odds Be Ever In Your Favor!"

Kisa alkaa...

ÄN-YY-TEE- NYT!

Kuvat: Nordisk Film
Lue lisää »

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Zoya PixieDust Fall 2013


Zoya PixieDust kesäkokoelma ihastutti heinäkuussa ja nyt syksykokoelman ilmestyttyä ovat sävyt muuttuneet syvemmiksi, nam!


Zoyan maahantuoja Nailcity ilahdutti minua pienellä postipaketilla ja sieltä paljastu kolme lakkakaunotarta: DharaArabella ja Sunshine.

Dharalla on upea oranssi hehku, Arabellan kauniit sävyvivahteet näkyvät parhaiten suorassa auringossa (vrt. alapuolen kuvaan) ja Sunshine... erikoisesti valitun nimen lisäksi tästä tekee myös erikoisen se, että tämä on farkkusininen ja tykkään silti siitä!


Nailcity on mukana nyt viikonloppuna järjestettävillä I Love Me -messuilla Helsingissä ja silmissäni siristää ainakin kaksi Zoyan kynsilakkaa jotka joudun ehkä mahdollisesti majoittamaan kotiini. En kyllä saisi. Palkkapäivä missä olet? 
Lue lisää »