perjantai 31. toukokuuta 2013

Suomen ensimmäinen Granit avattu Helsingissä


Suomen ensimmäinen Granit avasi ovensa torstaina 30.5 osoitteessa Bulevardi 2-4 Helsinki.

Sain työni kautta kutsun Granitin ennakkoavajaisiin keskiviikkona 29pv ja voi mitä kaikkea jännittävää myymälästä löytyikään! En ole koskaan ennen käynyt Granitissa, mutta olen kuullut siitä pelkiä kehuja ja nähnyt muutamilla kavereillani Granitista ostettuja hauskoja arkipäivän esineitä. Granitin pääväreinä ovat musta-harmaa-valkoinen ja ne ovat avainsävyt myös oman kotimme sisustuksessa eli nevahööd-Granit muuttui nopeasti avattaisiinpasejo-Granitiksi.

Granit on ruotsalainen sisustustarvikkeiden myymälä joka tarjoaa piensisustustavaran lisäksi myös säilytysratkaisuja (kotitoimisto, keittiö, kylppäri, puutarha jne). Tuotevalikoima on laaja (löytyy pienesineiden lisäksi myös mm. huiveja, karkkia, mattoja, valaisimia, reppuja jne) ja hintataso ei päätä huimaa.

Btw. Kun puhutaan yleisesti hintatasoista ja mikä on kallista ja mikä on edullista ja mikä on halpaa. Siihen on yleisesti vaikea ottaa kantaa koska kaikki kokevat hinnat eri tavalla ja erästä ystävääni lainaten tekisi mieli jokaiseen hinta-asiaan kommentoida hänen sanoin: "köyhälle kaikki on kallista". Niin, mitä sitä siihen enää lisäämään :D?

Suomessa on kaivattu mielestäni jo pitkään jotain uutta ja mielenkiintoista sisustuskauppojen rintamalla. Kaikki liikkeet tuntuvat olevan joko kopioita toisistaan tai sitten hinta-laatu-suhde ei välttämättä mene ihan samaan pussiin. Eikä minua taas huvita maksaa satoja euroja jostain simppelistä sisustustuotteesta oli se miten designia ja uniikkia ja vautsikavauvia tahansa. IKEA -koti ei myöskään ole ihan minun juttuni.

Mukaan lähti yksi ostos näin ensialkuun. Yksi valaisin jäi houkuttelemaan kuten myös muutama säilytysratkaisu.


Lue lisää »

maanantai 27. toukokuuta 2013

Sexy Hair -tuotesarja

Aamupala - NAM

idHAIR kutsui minut heidän studiolleen Fredrikinkadulle yhdesssä kauneustoimittajien ja muun lehdistön kanssa tutustumaan Sexy Hair-tuotesarjaan. Minulle Sexy Hair oli etäisesti tuttu, mutta sen enempää kokemusta minulla ei kyseisen sarjan hiustuotteista ollut ja lähdinkin tilaisuuteen innosta pinkeänä mukaan.


Tanskassa vuonna 1986 perustettu idHAIR on kotimaansa hiusalan johtava tukkuliike jonka pääkonttori sijaitsee noin Tampereen kokoisessa Århusissa.

Päämarkkina-alueet ovat: Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Australia, Etelä-Afrikka, Alankomaat, Belgia, Luxemburg, Englanti, Valko-Venäjä ja Saksa. Tytäryhtiöt ovat Suomessa, Ruotsissa sekä Englannissa.

"IdHAIR Finland Oy on entinen Hairium Oy, joka on perustettu 2004 Jyväskylässä. Aloitimme toiminnan hiustenpidennystuotteiden maahantuonnilla. Vuoden 2010 alusta liityimme kiinteäksi osaksi pohjoiseurooppalaista IdHAIR–konsernia. IdHAIR on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista hiusalan yrityksistä Suomessa, henkilöstömäärämme on yli kolminkertaistunut viimeisen kahden vuoden aikana. IdHAIR Finlandin toiminta on laajentunut voimakkaasti ja meillä on nyt myymälä, koulutusstudio ja toimisto sekä Jyväskylän että Helsingin ydinkeskustassa. Asiakaspalvelumme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Jyväskylässä. Kentällä asiakkaitamme palvelee koko Suomen kattava 10 hengen myyntitiimi."
- idHAIR 


Pikkuinen Tanska vei viime vuonna sydämeni lisäksi myös tämän vuoden euroviisuvoiton, go Denmark! Jyväskylästä olen tykännyt aina eli tässähän ovat kaikki hyvät lähtökohdat enemmän kuin kohdallaan.


Tapahtumaa meille isännöi Pakistanista työmatkalta (yllätti hieman) hetki sitten palannut idHAIRin pääkouluttaja Jani Räisänen ja aisaparina hänellä oli Sexy Hairin kansainvälinen kouluttaja sekä hiustaiteilija Jenifer Pietzra (Los Angelesista).

Jani teki meille idHAIRin tutuksi ja Jenifer kertoi meille tarkemmin Sexy Hairistä ja sen tuotteista ja monista eri käyttötarkoituksista ja antoi paljon hiusvinkkejä. Lopuksi molemmat tekivät kahdelle kauniille mallille kampauksia esitellen samalla muutamia uutuustuotteita in action. Toisella malleilla oli todella kauniisti ja hyvin toteutettu liukuvärjäys ja toisella oli ah niin ihanat punaiset kiharahiukset.

Brändiltä löytyy hiustuotesarjoja kaikille hiustyypeille ja jokaisella sarjalla on oma väri mikä helpottaa tuotteiden tunnistamista:

Big Sexy Hair on suunniteltu antamaan nostetta, runsautta ja kosteutta hiuksia latistamatta.
Healthy Sexy Hair -tuotteet antavat optimaalista hoitoa niin kuiville, värjätyille, vaurioituneille ja oheneville hiuksille. Silky Sexy Hair auttaa kaikkia hiustyyppejä olemaan pehmeitä, sileitä ja säteileviä ilman lättänäefektiä. Short Sexy Hair luo rakennetta ja pitoa. Straight Sexy Hair antaa suojaa lämpömuotoiluun sekä auttaa hiukset pysymään suorana. Curly Sexy Hair on superkosteuttava sarja kuiville ja kiharalle hiukselle.

Jenifer painotti miten ei kannata ajatella liian mustavalkoisesti eli että esimerkiksi short-linjan tuotteet sopivat vain lyhyelle tukalle, curly menee vain kiharaan tukkaan ja healthy on niin hoitava että hiukset roikkuvat tuotteiden jälkeen kuin ylikypsät nuudelit.


Jenifer oli valloittava ja aivan ihana persoona! Hänen olemus täytti koko tilan ja en usko olevani ainut kuka voisi sanoa rakastavansa hänen nauruaan :)! Jani oli myös todella rento, asiantunteva ja sainkin häneltä tilaisuuden päätyttyä paljon erilaisia vinkkejä juuri omaan päähäni.

Jannifer kutsui Jania "Janicat"- kutsumanimellä ja esitteli Janin hänen Statehusbandina mitkä nostivat hymyn useamman kerran kaikkien huulille. On ihanaa nähdä kun kollegoilla on keskenään hauskaa ja he pitävät työskentelystä yhdessä ja toimivat silti tehokkaana tiiminä. Hauskoilta vitseiltä ja letkauksista ei vältytty ja aika tuntui juoksevan kuin siivillä. Onnistuin nappaamaan yhden valokuvan mihin sain taltioitua hetken jossa myös kauniiden mallien oli vaikea pidätellä pokkaa, ihana :).


Ihana Jenifer Pinni-lehden haastattelussa.


Lähtiessä saimme Sexy Hairin uutuustuotteiden lisäksi mukaan tuotteita jotka valitsimme itse oman hiuspehkon tarpeiden mukaisesti yhdessä ammattilaisten kanssa.

Harvoin olen näin innostunut mistään hiuslinjan tuotteista ja melkein harmitti lähteä pian töihin vaikka olisin halunut jäädä kotia testaamaan ja hipelöimään kaikkia uusia purnukoitani.

Sexy Hairilta lähti mukaan tuotteita eri tuotelinjoista ja jokainen niistä tarvitsee oman perusteellisen postauksensa. Luvassa on siis suihkutettavaa tupeerausta, suihkutettavaa hiusvahaa, upeaa kohotusta tuova tyvikohottaja, hiusten sadetakki, kosteusnaamio ja suurena yllättäjänä nappaamani rusketussuihke :D!
Lue lisää »

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Uusi perheenjäsen

Sununtai oli aivan ihana päivä.


Päivä alkoi vapaapäivällä ja synttärikakulla

(omista 18-vuotisjuhlista tuntui sinä hetkenä olevan ikuisuus :D)Antamassamme kortissa oli synttärisankarettaren kissaversio :'D


Hortensioiden tuoksu *sydän*


Päivän kohokohta oli hetki kun kävimme ensimmäistä kertaa pusuttelemassa ja paijaamassa uutta vauvaamme *sydän* x 10


Tyyppi oli varsinainen linssilude ^___^

Sydän suli jokaisella kerralla kun katsoin tyyppiä silmiin ja kun katson näitä kuvia, se on niiin ihana!


Illan kruunasi äiskältä saamani matkatuliaiset :')

PS: miten tänne saikaan tehtyä sen pienempikuinkolme-sydämen ilman #&%&sotkua?
Lue lisää »

lauantai 25. toukokuuta 2013

Dior Addict Gloss - viiden euron ja kolmen muiston huulikiilto


"Whoever said that money doesn't buy happiness didn't know where to shop"

Olen ihastellut Diorin huulikiiltoja ties kuinka kauan ja kuullut niistä vain pelkkää hyvää muilta kosmetiikkabloggaajilta sekä myös muutamilta työkavereiltani. Lompakko on pysynyt kiltisti kiinni ja onneksi käyn niin harvoin laivoilla ettivät edes niiden taxfree -hinnat ole saaneet lompakkoani anteliaalle tuulelle.

Kevät 2013 lähestyi ja Diorin uutuushuulikiiltojen houkuttelevat mainokset alkoivat pikkuhiljaa ilmestymään kauppoihin ja lopulta myös naistenlehtien sivuille. Lopulta kävin herkkusävyjä liikkeeissä ihastelemassa ja minun oli ihan pakko keksiä itselleni hyvä (teko)syy ostaa selektiivinen huulikiilto.

(Minun pitää keksiä itselleni aina jokin hyvä (teko)syy ostaa selektiivinen ei-niin-tarpeellinen-kosmetiikkatuote)

Järkisyytä selektiivisen huulikiillon ostamiselle tuskin edes on (etenkään kun huulikiiltoja löytyy laatikoista muutamia kappaleita) vaan se menee puhtaasti tunnepohjaisten ostojen piikkiin.

Tunne, kun kaivat meikkipussia ja sormet menevät sen ihanan selektiivisen meikkituotteen ympärille ja se tunne kun hieman arvokkaamman meikin lisääminen naamaan tuntuu normalia luksusmaisemmalta. Vaikka omistan huulikiiltoja monilta eri merkeiltä, on se tunne vähän eri kun nostan meikkipussista Lumenen sijaan Diorin.

Joillekin se tunne tulee kun olalla keikkuu kallis merkkilaukku, kävelet kaduilla kalliissa korkokengissä tai kannat kaulalla kallista kaulakorua.


Minulla on myös omituinen tapa yhdistää haaveilemani selektiivisen tuotteen osto johonkin tiettyyn muistoon tai olotilaan - vähän niin kuin ottaisi tatuoinnin.

Kuullessani yhden parhaimman ystäväni odottavan vauvaa olin täynnä iloa ja onnea. Samaan aikaan varmistui minun ja mieheni eläinvauvan tulo kaikkien pienien vastoinkäymisten jälkeen (keskenmenot, epäonnistunut kiima jne) ja näin tulevasta pennustamme ensimmäiset valokuvat. Olin niin täynnä vauvaonnea x 2! Olin matkustanut odottavan ystäväni luokse, vaihdoimme molemminpuoliset lapsiuutiset ja menimme kaupungille katselemaan vauvavaatteita. Silloin se tunne iski ensimmäistä kertaa oikein kunnolla, nyt oli oikea hetki ostaa elämäni ensimmäinen Diorhuulikiiltovauva.


Samplekuvat: Dior
Oijoi aijai mitä herkullisia sävyjä uutuuksista löytyikin tuituitui ^___^.

Silmät ihastuivat kahteen sävyyn, vasemmanpuoleiseen Diablotineen ja oikealla olevaan Paradiseen. Paradise herätti huomion ensimmäisenä ihanalla persikkaisella sävyllään ja runsailla kultashimmereillään. Diablotine oli mehukkaampi ja vadelmaisempi sävy pienemmällä määrällä kultashimmeriä. Paradise näytti kädelle swatchattuna aavistuksen verran nätimmältä, mutta onneksi päätin varmuuden vuoksi kokeilla molempia sävyjä huulillani.

Paradise oli huulilla paljon heikompi kuin haastajansa. Sävy oli todella mieto, ylikiiltävä ja glitterihiput näkyivät todella selkeästi mutta itse värisävyä ei juurikaan huulille tullut. Diablotine -jota luulin ensin liian tummaksi- yllätti ja näytti huulilla huomattavasti paremmalta. Sävyä tulee kunnolla ja kultahiput sulautuvat nätisti huulille eivätkä jää sinne erillisinä sooloilemaan. Valinta oli todella helppo, suosittelen tosiaan kokeilemaan huulimeikkejä huulille asti eikä tyytyä pelkkään käsiswatchaukseen :).


Sävyn lämpöisyys oli haastavaa saada kameraan taltioitua, tässä paras sävyotos. Todella marjaisa vadelmainen sävy, ei liian punainen eikä liian vadelma vaan sopivasti siinä välissä. Kultaglitterit tuovat vadelmaiseen sävyyn mukavasti lämpöä.


Tämä samainen ystäväni kenen kanssa olimme shoppailemassa oli minulle hieman auki ja eurot vaihdettua minulle jäi huulikiillosta maksettavaksi anoastaan 5€! Huulikiilto oli käytännössä siis minulle melkein ilmainen ^^.Miten näinkin pieni asia voi tuntua ja näyttää niin luksusmaiselta?

Viiden euron Diorikiillosta tulee minulle nyt aina mieleen ystäväni odotusaika, yhteinen shoppailupäivämme ja päivä jolloin näin myös tulevan eläinvauvamme valokuvat ensimmäisen kerran :).
Lue lisää »

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Raikkaat uutuustuoksut kesälle 2013

Kevyet ja raikkaat tuoksut virittävät mielen kesätunnelmaan ja usein pelkästään kesällä käytetyt tuoksut ovat syksyyn mennessä muuttuneet ihaniksi tuoksumuistoiksi joita voi talven pimeimpinä päivänä kaivaa kaappien kätköistä esille ja palauttaa kesän ihanimmat muistot mieleen pelkästään yhdellä nuuhkauksella saaden niistä paljon piristävää energiaa.

Esimerkkinä viime vuonna kovassa käytössä ollut MACin tuoksu sai viime syksynä muistonimen kesäfestarit2012. Pitääkin muistaa kirjoitella tästä merellisestä tuoksusta tänne blogin puolelle :).

Tiedän monien naisten käyttävän tuoksuja vuodenaikojen mukaan. Minä olen fiilistuoksuja, eli minulla on omat tuoksut eri olotiloille ja fiiliksille. Mieheniskutuoksu, oon tänään tosi nätti-tuoksu, treffituoksu, paraspäivämaailmassaikinä-tuoksu ja niin edelleen.

Kesällä monilta tuoksutaloilta ilmestyy kauppojen hyllyille Summer Limited Edition -tuoksut ja kävinkin Paloman Showroomilla alkuvuodesta tutustumassa ja arvioimassa eri merkkien keväällä ilmestyviä uutuuskesätuoksuja ja sain valita niistä mukaani omat suosikkini. Tummat ja elegantit tuoksut eivät ole minun juttuni, mutta sieltä löytyi paljon myös ihania raikkaita kukkais/marjais/hedelmäis-pohjaisia makeitakin tuoksuja jotka veivät mennessään heti ensinuuhkaisulla.

Tässä minun vuoden 2013 kesän tuoksusuosikkini joiden lupaan olla kesän loputtua täynnä mitä ihanimpia kesämuistoja eri hetkistä ja eri matkoilta :).


Mexx julkaisi huhtikuussa oman Summer Edition -tuoksusarjan joka tarjoaa kesäisen tuoksun sekä miehille että naisille. Miesten tuoksupullo on 10ml isompi ja vaaleansinisessä suippomaisemmassa lasipurkissa.

Mexx Summer Edition Woman Eau de Toilette
Ensituoksu: kumvatti, mango ja otmanthus-kukka
Sydän: mustaa orvokkia, kieloa, angelica-kukkaa ja korianteria
Pohja: metsäinen sekoitus patsulia sammalta, myskin sävyjä ja orris-juurta


Pienikokoinen (20ml) lasipullo on helppo kuljettaa pienimmissäkin laukuissani sekä meikkipusseissa mukana oli sitten kaupungilla juhlimassa tai reissussa ulkomailla. Tuoksu on ensinuuhkaisulla kevyt, mutta tummenee iholla suihkauksen jälkeen mikä tekee tästä oivan tuoksun aamuun asti kesäviin kesäillan juhliin.

Käytän tätä tuoksua päivinä jolloin minulla on mekon päällä neule tai muu vähän paksumpi päällysvaate tai jos olen menossa illalla juhliin, hienompaan ravintolaan tai muuten vain ulos jammailemaan. Syksyllä tämä tulee olemaan sopivan tumma mutta silti raikas tuoksu päiväkäyttöön.


Mexxin kesätuoksu on tuoksukolmikon kukkaroystävällisin noin 19,90€ hinnallaan.


PUMA esitteli Suomen telkkarissa tällä viikolla uudet energisoivat uutuuskesätuoksunsa jotka ilmestyivät myyntiin toukokuun alussa.

PUMA Sync for women
Ensituoksu: hedelmäinen ja eksoottinen tuoksu, jota hallitsee papaija sekä mandariini
Sydän: yhdistelmä lootuskukan ja mandariinipuun kukkien naisellisia aromeja
Pohja: samettinen sekoitus kermaista santelipuuta, meripihkaa sekä persikkaa

Puma Sync luo eksoottisen kesätunnelman meneville naisille ollessaan hyvin hedelmäinen ja kirpsakkaan raikas. Ei yhtään sellainen perusmakea ja karkkimainen kuten tuoksuihastukseni yleensä ovat.

Tätä tuoksua käytän kesäpäivinä jolloin minulla on ns sporttisemmat vaatteet (eli ei mekkoa tai hametta), farkkukangasta tai kaipaan esimerkiksi työpäivääni lisäenergiaa. Olenkin käyttänyt tätä monesti työpäiviä tai palavereissa. Voisin kuvitella tämän myös tuoksuksi kun lähden kesälomalla jälleen Portugaliin ja valloittamaan uusia kaupunkeja, kiipeämään vuorelle tai muuten vain seikkailemaan. Haahuilupäivinä ja piknikkireissuilla iholla tuoksuu luultavasti Escada :).

Sporttinen kesätuoksu on hinnaltaan noin 22,90€.Escadan kesätuoksu 2013 Cherry In The Air ihastutti ensimmäisen kerran showroomilla.

Cherry In The Air tuoksuu valkoisessa kanisterissa olevalle Mehukatille (mansikka). Virallisesti tuoksussa sanotaan tuoksuvan punaiset marjat ja vaahtokarkki, mutta mehukatti se on :). Kaikki sitä lapsena juoneet tietävät mistä puhun. Tuoksu on mehukkaan syvä ja kaikista näistä tuoksuista juuri tämä kesti ihollani pisimpään.

Tuoksu on täydellinen kesätuoksu iloisille kesäpäiville kun olo on tyttömäinen, iloinen, kesäinen värikäs. Mikäli rakastat todella makeita tuoksuja, et voi olla tykkäämättä tästä :). Olen itse kirsikkavihaana (niin tuoksuna kuin makuna) ja minä en tunnista tässä kirsikan tuoksua.sitten yhtään. Ainoastaan sen mehukatin :D.

Escada Cherry In The Air
Ensituoksu: musta kirsikka, vadelma, mandariini
Sydän: gardenian terälehti, kookos-orkidea, vanilja, vaahtokarkki-vivahde
Pohja: santelipuu, tammipuu, myski, valkoinen mokka


Escadan 50ml pullo on arvoltaan noin 60€

Kesän juhlat lähestyvät ja mikäli tuoksulahjan ostaminen miehelle on ajankohtainen niin pysyppä kuulolla, tuloillaan on tuoksupostaus by Mr. Panda :).

Kuvat: Mr. Panda
Lue lisää »