maanantai 9. joulukuuta 2013

Vinkkejä juhlakauden kynsien koristelyyn by Make Up Store

Kävin viime viikolla tutustumassa Make Up Storen uusiin kokoelmiin ja tilaisuudessa oli mahdollisuus laitatuttaa kynnet juhlakauteen sopivaksi Piian käsittelyssä. Minä tietysti innokkaana (ja ainoana!?) iskin räpyläni pöydälle:
Minä: "haluuks sie tehä miule jotku kivat kynnet?"
Piia: "no tottakai mie teen!"

Piia työskentelee Kuopiossa Matkus -nimisen kauppakeskuksen Make Up Store -myymälässä ja hän oli aivan valloittava persoona! Meillä kahdella höpöttelevällä maalaisella sitä juttua riittikin kynsitaiteilun ohessa... ;).

Tiesittekö, että Make Up Storen kynsilakat nimetään ketjun työntekijöiden mukaan?


Piia kertoi, että asiakkaan tullessa heidän myymälään hakemaan esimerkiksi juhlameikin tekoon ideoita on heidän työntekijöiden tehtävänä ideoida ja keksi sopiva ratkaisu juuri sen jokaisen asiakkaan tyyliin sopivaksi ja heittää mukaan myös kaikenlaisia vinkkejä ja ideoita jotta asiakas inspiroituisi vielä lisää.

Mikäli asiakas etsii juhlameikkiin luomiväriä, otetaan selvää mitä löytyy asiakkaan kotonta ja kuinka hän voisi hyödyntää uutta luomiväriä myös yhdessä vanhojen meikkien kanssa. Ammattilainen kysyy myös minkälaiset korut asiakas laittaa juhliin ja ottaa myös sen huomioon juhlameikkiä tehdessä - sekä kaiken muun mahdollisen mitä asiakas ei välttämättä huomaa itse kertoa. Se, että asiakkaan silmämeikin ulkonurkkaan pistetään yksi strassikoriste saattaa viedä meikin ihan uudelle tasolle ja asiakkaalle ei olisi tullut mieleenkään tehdä näin - tai edes ymmärtää että näin voi tehdä. Asiakkaiden ei tarvitsekkaan tietää,  siksi Make Up Storen myymälöissä ovat ammattilaiset töissä jotka sitten kertovat tämmöisiä vinkkejä ja ideoita asikkaille.

Piia kertoi ihanan innostavasti työstään ja eihän se hyvä fiilis voinut muuta kuin tarttua. 

Piia näyttää Laura-mallin kynsille sivellintekniikkaa

En ole itse aikaisemmin innostunut irtoglitterin käyttämisestä kynsikoristelussa. Piia opasti kädestä pitäen (ehhehhhe) miten irtoglitterin käyttö on todella helppoa ja kuinka höttösmäärä pysyy hyvin hallinnassa kun käyttää oikeanlaista sivellintä. Siinä se avainsana tuli ja joka sai monessa kuulijassa "No niinpä tietenkin!" -huudahduksen aikaan. Sivellin! Minä olen aina ajatellut että jengi dippaa ne kynnenkärjet sinne hilepurkkiin... :D.

Glitter -kärkiset juhlakynnet
Lakkaa kynsi aluslakalla ja töpötä märän lakan päälle siveltimellä irtoglitteriä. Laita lopuksi päällyslakkaa.

Piia käytti siveltimenä Make Up Storen sivellinvalikoimasta löytyvää synteettistä Mascara Fan Brush #207-ripsiharjaa. Ei olisi tullut ihan äkkiä itselleni mieleen lähteä etsimään kynsitaiteiluun sopivaa sivellintä ripsiharjojen joukosta.


Kaviaarit jatkavat suosiotaan ja niitä löytyy eri värisinä uutuuksina nyt myös Make Up Storen valikoimasta.

Kaviaarikynnet
Lakkaa kynnet haluamallasi kynsilakkasävyllä ja ripottele märän lakan päälle helmiä. Purkin kannessa olevan suppilon avulla saat ylimääräiset helmet kaadettua takaisin purkkiin.

Käytimme tekovaiheessa käden alla muovista kuppia (kuvassa oikealla ylhäällä) johon ylimääräiset helmet saivat pudota ja josta ne kaadettiin suppilon avulla takaisin pulloon.Kynsilakka Nesja / Glitter Norther Lights
Tässä kuvanäyte Piian tekemistä jouluisista juhlakynnistä ˆ__ˆ.

Minulla oli kynsillä valmiiksi hopeaa kynsilakkaa ja kynsilakkasävy Nesja on lakattu suoraan edellisten lakkojen päälle. Vanha lakkaus peittyi yhdellä kerroksella eli pigmenttiä piisasi ihan kiitettävästi. Kärkiin tupsuteltiin siveltimen avulla Norther Lights -glitterjauhetta joka näytti tumman pohjasävyn ansiosta u-p-e-a-l-t-a.

Nämä kynnet ehtivät saamaan kehuja myös parilta tuntemattomalta ihmiseltä kaupassa, hih! Kiitos Piia vielä kerran!


Sain tapahtumasta kotiin testattavakseni Space -glitterjauheen, Capri blue -strassit sekä Silver -kaviaarit.

Goodiebägin sisältö vaihteli ja millähän tuurilla minä sinisiä värejä välttelevä sain juuri nimenomaan ne siniset kynsijutut... :D? Ehkä vietän jälki-itsareita (=itsenäisyyspäivä) ja taitelen vielä joku kaunis päivä itselleni sinikärkiset kynnet :).

6 kommenttia:

 1. Piia kiittää ihanasta palautteesta <3 Olet itse yhtä valloittava <3
  Oli ihana saada tutustua ja tulemme varmasti tapaamaan uudelleen.
  Minua voit "vaivata" vaikka minkälaisilla kysymyksillä jatkossakin =)

  VastaaPoista
 2. Itse kun käyn Kuopiossa päin n. kerran vuodessa, on pakko päästä käymään Matkuksen Make Up Storella! Vaikka MUSsia saisikin tästä ihan läheltä, olen ostanut kaikki tuotteet sieltä, koska palvelu on vain niin loistavaa! Siksi hypinkin riemusta kun Piia oli mukana postauksessa :D!

  VastaaPoista
 3. Matkuksessa tulee usein pyörittyä :) pitääpä käydä Piialla seuraavan kerran. Kivat kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Kyllä Piia taitaa osata hommansa. ;)

  VastaaPoista
 5. Komppaan: ihanat kynnet! Ja ei, en ole itsekään hoksannut koskaan käyttää glittereiden kanssa sivellintä kynsillä. Oma - jokseenkin sotkuinen ;) - tapani on ollut kahmaista etusormen ja peukalon väliin purkista glitteriä, jota olen ripotellut kynnelle. Pidempien kynsien kanssa myös purkkiin dippailu on ollut täällä käytössä ja molemmat "tekniikat" on olleet niin sotkevia, että olen taipunut käyttämään nykyisin vain glitterlakkoja.

  Joten ei kun kokeiluun!:)

  VastaaPoista