maanantai 2. joulukuuta 2013

Odotusta jouluun: Kauneusbloggaajien oma joulukalenteri


Meissä kauneusbloggaajissa on idearikasta porukkaa ja kun me keksimme alkaa jotakin ideoimaan niin idea on muuttunut jo todeksi ennen kuin kukaan ehtii edes kissaa sanomaan :D.

Tänä vuonna se tarkoittaa Kauneusbloggaajien joulukalenteria ja voi miten monta ihanaa blogia siihen olemme tänä vuona saaneet mukaan osallistumaan. Jokaisena päivänä aina jouluaattoon asti paljastuu luukkujen takanta jouluaiheisia blogijuttuja lukijoidemme -ja vähän myös meidän bloggaajien- iloksi. Vain bloggaaja ja joulutontut sen tietänevät mitä kukin meistä on suunnitellut eli tämä on mitä ihanin joulukalenteri myös meille järjestäjille itsellemmekin  ^___^.

Muutaman päivän kohdalla on tuplaluukku ja voih olisipa oikeassa suklaakalenterissakin kaksi luukkua jokaiselle päivälle... ;) Kalenterin seuraamista helpottavaksi on jokaisen kalenteripostauksen lopussa ohjaus seuraavan päivän luukulle eli blogiosoitteeseen josta luukku löytyy.

Oma kalenteriluukkuni aukeaa joulukuun kahdententenatoista päivänä yhdessä ihanan Elisan kanssa :).

Arvatkaa mikä tässä joulukalenterissa on kaikista parasta (vai pahinta!?)? Tässä ei voi kurkistella ja availla luukkuja etukäteen ^-^'.

Odottelen jo innolla omaa luukkuvuoroa ja muiden luukkujen avautumista, ihanaa extrajännitystä joulukuulle:)!


24. Joulupukki tonttuineen tän yksin tietänee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti