tiistai 17. joulukuuta 2013

Kettu kynsilakkametsällä


Facebookissa jaettiin kauneusbloggaajien hörhöryhmässä ilosanoma, että Helsingin keskustan Stokkalla oli nähty Maybellinen Color Show juhlakauden kausisävyjä eli Brocades -lakkoja.

Kyseinen lakka on one shot -lakka ja se on loppu ihan kaikkialta, pieniä eriä tulee aina välillä lisää ja hyllyt ovat täytön jälkeen jo pian taas tyhjillään. Hullut ihmiset, se on vain kynsilakka! ...Joka myös minun täytyy saada.


Olin työpäivän jälkeen siivonnut Sofian kaaoksen (tästä kuulette vielä lisää) ja käynyt Nestorin kanssa lenkillä vesisateessa. Vihdoin pääsin kotia, heitin kotivermeet niskaan ja lysähdin tietokoneelle. Näin julkaistun viestin ja se oli jo silloin neljä tuntia vanha. Kääk!

Vaihdoin yökkärihousut lennossa farkkulegginseihin, vedin maiharit sukattomiin jalkoihin, heitin yöpaidan päälle takin, vetäisin nopeutta lisää antavan -tai ainakin siltä se tuntui- kettupipon syvälle päähän ja ampaisin kohti keskustaa.

TÄÄLTÄ TULLAAN!


What does the fox say? MUN MUN MUN MUN MUN MUN!

Maybellinen ständi oli harvinaisen täysi (9 lakkaa) ja pienensin lukumäärän yhdellä.  Kultaiset sävyt olivat loppuneet, mutta minua kiinnosti nimenomaa tämä upea punainen kaunotar.

Toiveikkaana ja hulluissa fiiliksissä kolusin varmuuden vuoksi vielä vieressä olleen Isadoran ständin läpi josko siellä näkyisi myöskin erittäin suosittua ja enää hankalasti saatavaa Peel Off Base - aluslakkaa.

Aluslakka loisti poissaolollaan ja kysyin myyjältä koska niitä tulisi lisää ja hän haki lopulta konsulentin paikalle. Konsulentti etsi kaapit ja kätköt läpi ja pahoitteli lakan olevan jälleen kerran loppu. Olimme menossa kassalle tekemään varausta, kunnes minua ensin palvellut myyjä toi toiselta kassalta tälle konsulentille yhden piil offin! Se oli joko jätetty varaukseen ilman lappua tai sitten joku myyjä oli varanut sen itselleen. Laputtomuus teki heidän mukaan siitä vapaan riistan ja näin ostin myös tämän katoavan luonnonvaran itselleni ^___^!

Lakan löytänyt myyjä vielä naureskeli että hän ei vastaa seurauksista mikäli joku varaaja huomaa lakan hävinneen :D. Hipsin siis nopein ketunaskelein Stokkalta äkkiä pois pieni muovipussi kädessä tiukasti kiinni.


Reissu onnistunut ja voin alkaa nyt molempia lakkoja testaamaan, good job!

21 kommenttia:

 1. Hajoilin tälle urakalla. Kettu <3 MÄKIN TARVIIN TON PIPON

  VastaaPoista
 2. Mikä söpöys tuon myssyn kanssa! Ja jostain syystä en mitenkään palavasti ole noille Maybellinen uutuuksille syttynyt.. Ehkä sitten kun (tai jos niitä koskaan tulee olemaan) luonnosssa näen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kynnelle ja... no kynsilakkahan se on tämäkin :D uskallan väittää ylihypetetyksi.

   Poista
 3. Noni, nyt mäkin tiedän mikä tää Peel off on :) Testaa nopsaan ja kerro onko se hypetyksen arvoinen!

  VastaaPoista
 4. Ihana pipo ! Kävin lauantaina etsimässä tuota aluslakkaa Stockalta. Ei ollu :( Ehkä pitää jättää varaus siitä, oon vieressä töissäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa niin ei jää vahingossakaan ilman :)

   Poista
 5. Nyt kaikkien kosmetiikkabloggaajien on saatava toi pipo, kuka ehtii ensin! :D

  VastaaPoista
 6. Hehee, mahtava raportti! :-) Ja onnittelut hienoista löydöistä! :-)

  VastaaPoista
 7. Sulle sopii tuo pipo, mulla oli vähän outo olo se päässä kun en muutenkaan pahemmin pidä pipoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytän niin lapselta muutenkin ni ikä se vaan nuorenee vielä pipo päässä :'D Näytän ihan hörhöltä kun ulkoilutin Nestoria tuo pipo päässä, lenkeille joku neutraalimpi ensi kerralla...

   Poista
 8. Voi ei, mullekin kettupipo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun pitää käydä pipometsällä henkkamaukassa ^__^

   Poista
 9. Voi jestas, kuka kaipaa lakkaa, kun voi hankkia tuommoisen pipon :) Mistä olet hankkinut sen, tahtootahtootahtoo!

  VastaaPoista
 10. Kävin tänään kaupungilla ja kun olin valmis lähtemään kotiin, oli bussin tuloon vielä aikaa. Menin Stokkalle kun siinä pysäkin vieressä kätevästi. Oli ehkä vikatikki mennä, tuli nimittäin ostettua tuota punaista Brocadesia. Sieltä hyllystä niin kutsuvasti huusi nimeäni, että ei sitä voinut jättää ostamatta :D Ois siellä ollu ne muutkin värit hyllyssä, mutta punainen <3

  VastaaPoista