keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Isadora Peel Off Base oot ihan BUU

Maalaat puupintaa ja puupinta on kynsi ja maali kynsilakka. Laitat puupinnalle ensin muovipussin ja maalaat sen jälkeen puupinnan eli tässä tapauksessa sen päällä olevan muovipussin. Nostat muovipussin pöydältä pois ja tadaa maali luonnollisesti lähtee puupinnalta pois eikä sitä ole tarttunut yhtään puupinnalle. Peel Off Base -aluslakka toimii samalla tavalla eli tehden kalvon kynnen pinnalle johon kynsilakka tarttuu. Kovin kestävältä tämä "maalausratkaisu" ei tietenkään kuulosta, mutta kai se nyt kestää kuitenkin edes jonkin aikaa kynsillä. Näin ainakin oletin.


Näin helposti Peel Off Base-aluslakan kera lähtee kynsilakka mikäli siitä haluaa mahdollisimman kivuttomasti eroon. Isadoran pullon ohjeessa neuvotaan käyttämään appelsiinipuutikkua yms, mutta ihan repimällä sain lakat lähtemään. Parista kynnestä sain revittyä yhdellä vedolla koko lakan pois (näyttää jotenkin ällölttävältä, ihan kuin repisi kynttä irti :D) ja parista lähti pienimpinä palasina.

Mutta, se arkielämän käytännöllisyys...


Hieman kyllä söi kun laitoin töihin lähtiessä takin vetoketjua kiinni ja operaation jälkeen vasemman käden etusormi näytti tältä. Jaa.


Oikean käden peukku ja etusormi ensimmäisen työtunnin jälkeen...


No mutta hei, mikäli kynsilakka kyllästyttää mutta et raaskisi vielä luopua siitä, revi kärjen alapuolella olevat lakat irti ja jätä kärjet lakkauksen alle. Laiskan väriranskis 8)?

?!?
Ehkä annan Peel Offille vielä toisen mahdollisuuden ja vedän kynsille elämäni pahimmat glitteröverit, huomenna on nimittäin uusi työpäivä edessä. Toki eihän tässä nyt ole yhtään samanlainen tarttumapinta kuin lakan olisi lakannut tavallisen pohjalakan päälle, mutta odotin edes vähän parempaa kestävyyttä :/.

Oletteko te kokeilleet Peel Offia? Tykkäättekö ja kestääkö?

16 kommenttia:

 1. Hyvä, ei harmita ettei sitä oo kaupoissa näkynyt!

  VastaaPoista
 2. Hmm. Hyvä, että joku hillitsee hypeä, kun ei noita mistään kaupoista meinaa oikein löytää enää! Täytyy kyllä itsekin kokeilla josko tykkäisin, mutta ensin pitäisi vaan saada puteli kätösiini!

  VastaaPoista
 3. Tuo olis kyllä aika kiva glittereiden alle - niitä kun en edelleenkään meinaa saada millään p*rkeleellä irti... mutta en nyt kyllä niistäkään ihan NOIN nopeasti haluais eroon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en edes minä kyllästy ihan NÄIN nopeasti lakattujen kynsien ulkonäköön vaikka yleensä kyllästyn :D

   Poista
 4. Samanlaisia kokemuksia myös täälä. Yhtäkkiä huomasin kesken koulupäivän, että etusormesta oli edellisenä iltana laitettu lakka kadonnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä muuten näyttää kädet sen jälkeen ihan pöhköiltä!

   Poista
 5. Olen kokeillut ja multa tulossa vähän samansuuntaista arvostelua kuin sulta.. Onhan tää kiva, nukkuessa. :D Mä laitoin itse tätä illalla ja sit nukkumaan, kun lakat on kuivunut. Oikein varomalla varoin lutraamassa vedessä käsiä yhtään ylimääräistä, en esim. käynyt suihkussa. Seuraavana päivänä puolen pvän aloin katseleen, et lakkauksen reunat on jo irtonaiset ja lähtivät melkein itsestään kävelemään... Sain ihan yhdellä repäisyllä helposti irti, kun reunat oli jo valmiiksi irrallaan. Kaksi kerrosta laitoin lakan alle niinkuin neuvottiin. Onhan tämä yhden illan ilo (sittenkin pitää varoo, en ehkä uskaltaisi lähteä mihinkään juhliin tähän luottamaan), mutta sen pidempään ei ainakaan itseltä riemua revennyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kestänyt edes ravintolasyömistä ja kahvittelua, ei oikein kiva juttu jos menet juhliin ja ohups puolet kynsistä ovat ihan nakut muutaman juhlatunnin jälkeen :/

   Poista
 6. Jään mielenkiinnolla odottamaan käyttökokemustasi glitteriöverin kanssa. Muuten tämä paljon kohuttu lakka saa kyllä jäädä kauppaan! :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä että tulee näitä vähemmän ylistäviä postauksia tällekin tuotteelle, näitä on odotettu. Ei se ehkä ole niin pakko-ostos mitä olin ajatellut! :)

  VastaaPoista
 8. Heh, vaihteeksi näin päin. Vastakkaista kokemusta: http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi/2013/12/eri-keeper-peel-off-aluslakkana.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana erikeepperitestaus :)! Vai pitäisikö sanoa uhraus :D?

   Poista
 9. Mulla toi toimi ihan täydellisesti. Luulen että näissä on sama ongelma kuin ihan missä tahansa esim.ripsarissa- kaikki ei vaan toimi kaikilla. Mä tosin laitoin Peel Offin alle ihan perusaluslakan-ehkä se paransi pitoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin, paransi mutta nyt ei lähde lakat kynsiltä pois :D

   Poista
 10. Juup! Aika kaks piippunen juttu tää lakka on. Olen testannu tätä nyt kolmeen lakkaukseen, ensimmäinen oli kestävyydeltään paras, laitoin yhden kerroksen peel of basea ja sitte wet'n wildin glitteriä. Pysyi tosi hyvin ja olin jo aivan innoissani, no en tykänny itse lakasta niin päivän päästä aloin ottamaan ohjeen mukaan lakkaa pois, lähti pieninä palasina mutta kohtuu hyvin.
  Toiseen lakkaukseen laitoin taas kerroksen peeliä ja sitte wet'n wildin gremeä ja päälle vielä glitterit, nooo sitte alko ongelmat.
  Huomasin muutaman tunnin päästä että yhdestä kynnestä lakkaus oli lähteny kokonaisena pois (löytyi jääkaapista, hih), no länttäsin sen aluslakan kanssa takas paikoilleen. Seuraavana päivänä lähti kolmesta muusta kynnestä, tein taas saman korjauksen.
  Sitte kyllästyin lopullisesti ku viime yönä töissä lähti taas pari lakkausta irti. Siihen loppui niiden lakkauksien pito ja otin kaikki pois, ne vaan napsahti irti kun kynnen kulmasta pukkas. Ois voinu vaikka seuraavaan käyttöön säästää ku oli niin ehjät ja siistit.
  Tänään päätin kokeilla vielä kerran, tällä kertaa laitoin peeliä 2 kerrosta ja china clasen tekstuurin päälle tarrojen kera. Vielä on pysyneet mutta jännityksellä odotan kuinka kauan.

  VastaaPoista