sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Isadora Peel Off Base: Koeajan päättyminenKolmas kerta toden sanoo.

Lakkasin kynnet ensin OPI Nail Envy aluslakalla, seuraavaksi Isadora Peel Off Basella, sitten China Glaze Tinsel Townilla ja lopuksi Seche Vite -päällyslakalla.


China Glaze Tinsel Town kuuluu vuoden 2011 Let It Snow Collectioniin ja nyt täytyy kyllä myöntää että minulla ei ole kovin tarkkaa haisua mistä olen tämän hankkinut vai onko se ollut jossakin goodiebagissa. Pääkopassa on hämärä mielikuva että ostin tämän Consult Ladysta mutta en voi olla täysi ihan varma asiasta.

Tinsel Town on ihan todella upea pohjasävyltään tummanharmaa lakka, joka on täynnä pieniä tummanharmaita sekä hopeisia glittereitä. Tinsel tarkoittaa sitä höttösnauhaa mikä viskataan joulukuusen ympärille, mutta en nyt keksi mikä sen sanan suomenkielinen nimitys on, kuusinauha :D? Kun pistää nettiin kuvahakuun sanan tinsel ja katsoo tätä kynsillä olevaa lakkausta, niin kyllähän siitä se "kuusinauha" tulee aika nopeasti sen jälkeen mieleen vaikka tätä ei ehkä muuten oikein mieltäisi joululakaksi.


Aloitin kolmannen ja viimeisen POB-testauksen lakkaamalla kynnet illalla tekstin alussa mainitsemallani yhdistelmällä ja kävin pari tuntia lakkauksen jälkeen vielä samana iltana suihkussa pesemässä hiukset ja yllätyksekseni kaikki kynnet olivat vielä priimakunnossa.

Seuraavana aamuna kävin taas suihkussa, meikkasin, pukeuduin, olin töissä, lyhensin/pidensin metallisia kellorannekkeita (kynsiparat mutta hei lakkaus kesti), availin pari ennakkojoululahjapakettia ja kävin yöpuulle.


Tänään aamulla kynnet näyttivät tältä. Nappasin kuvat kiireessä harvinaisen huonossa valossa (Tinsel Town näyttää eri kynsilakalta...) ja ainoastaan toisen käden peukaloista oli pienet palaset irronneet kärjistä ja toisen käden keskisormen kynnynkärki oli ottanut pientä osumaa.

Halusin ajatella että jihhuuu halleluja kulttialuslakkalapsi on sittenkin syntynyt, mutta... Tuo harvinaisen hyvä pito ja lakan irtoamattomuus pienistä lohkeiluista huolimatta enteili mielestäni vain yhtä asiaa. Lähteekö lakkaus kynsistä nyt laisinkaan irti?


...Ja ennusteeni piti valitettavasti paikkansa.

Olen yrittänyt saada peel offattua nimettömän kynnestä Tinselikaupunkia pois yli kymmenen minuuttia, tuloksena kaksi juuri ja juuri irronnutta pientä palasta.

Kävin myös kaikki muut sormieni kynnet läpi ja kaikissa oli ihan sama juttu, itseasiassa nimettömän kynsi oli ainut mistä sain revittyä yhtään mitään irti.


Koeaika on päättynyt ja emme jatka työskentelysuhdetta Isadora Peel Off Basen kanssa. Koeaikana syytä ei tarvitse kertoa, mutta sanottakoon näin että hän ei sopinut työtehtäviinsä.

6 kommenttia:

 1. Aaaaa anteeksi mutta postauksen lopetus aiheutti huutonaurukohtauksen. Ikävää ettei Peeloffi toiminut sulla :( Mä voin adoptoida sun yksilön!

  VastaaPoista
 2. Lol, tattis tästä! Ei enää oikeastaa harmita, ettei tuota enää meinaa löytää kaupasta!

  VastaaPoista
 3. :D :D Mä en oo vielkään kokeillu! Ei ehkä tarviikaa :D

  VastaaPoista
 4. Hahahaaaa! Pakko kuitenkin todeta, että koeaikanakin irtisanomissyyn on oltava asiallinen ;) Hassua, että sulla aluslakan kanssakin lähti joitain palasia irti nopeasti. Mulla on nyt ollut nää kolme päivää kynsillä, ja vain kärjissä on normaalia kulumista, ei muuta. Mun on varmaan pakko kohta koittaa repiä nää irti, en jaksa enää tätä jännitystä :D

  VastaaPoista
 5. Mä ostin Essencen peel offia ja myös se tuntui pitävän lakan vain kovemmin paikoillaan. Mutta toinen Essence, jonka ostin hoitavaksi aluslakaksi, aiheutti lakkojen irtoamisen kokonaisena laattana :O Ehkä 4-5 päivän jälkeen lakka oli joka reunasta irti kynnestä, muttei lohjennut, ja viikon päästä lakat sai saunomisen jälkeen irti reunasta kiinni ottamalla. Tässä linkki lakkaan: http://www.kosmetik4less.de/en/essence-online/nails-naegel/nail-treatments-nagelpflege/essence-studio-nails-anti-split-nail-sealer.html

  VastaaPoista
 6. Mä haluan tän:D vai joko pistit kiertoon?

  VastaaPoista