lauantai 21. joulukuuta 2013

Isadora Peel Off Base - jatkettu koeaika


Edellisessä blogimerkinnässä buuasin suuren hypetyksen alla olevan Isadoran Peel Off Base -aluslakan, mutta lupasin antaa sille vielä uuden mahdollisuuden.

Lakkasin kynnet ensimmäisellä kokeilukerralla ohuella koko kynnen peittävällä POB-kerroksella ja lätkin päälle Maybellinen värilakan jättäen päällyslakan pois. Tarinan loppu selvinnee edellisen kirjoituksen lopusta.


Uusi yritys.

Olin lähdössä illalla ulos syömään ja iskin ennen lähtöä kynsille kaksi kerrosta (annoin kuivua välissä) POBia, värilakkaa ja lopuksi kunnon kuorrutuksen päällyslakkaa. Kuulin vinkin että tuplakerros auttaa kestävyydessä (miten muka...?).

Miten kävi?


Värilakkana Kermitin oksennus eli OPI Muppets - Rainbow Connection


Ensimmäinen lakka kuoriutui kynnesti irti pukeutumisen aikana.

*

Herkuttelupaikaksi valitsin O'Learysin joka sijaitsee Helsingin kauppakeskus Forumin ylimmässä kerroksessa. Olen käynyt täällä nyt kaksi kertaa syömässä ja voin kyllä suositella pyörähtämään, mukavan tunnelmallinen paikka ja ainakin hampurilaiset ovat maistuneet hyvältä. Kuiva hampurilainen tuntuu olevan itsestäänselvyys kaikkialla, mutta täällä ne olivat jopa pehmeitä!

*

Maustekurkulla oli silmä!


Kuvaushässäkkä ruuan ympärillä ennen ateriaan koskemista ;). Tähdellä merkatut kuvat ryönäsin seuralaiseni blogista.Ravintolan ja kahvilla käymisen jälkeen eli hieman ennen puolta yötä oli käsissä yhteensä neljä nakua kynttä. Seuraavana päivänä yksi kuoriutunut "kynsi" jäi H&M:n sovituskopin lattialle vetäessäni farkkuja jalkaan.

Johtopäätös omalta kohdaltani: ei ole mitään vaikutusta onko POBia yksi tai kaksi kerrosta.

Tänään on kolmas ja viimeinen koitos: tavallinen aluslakka + POB + värilakka + päällyslakka

18 kommenttia:

 1. Kiitos näistä testailuista. Nyt ei haittaakaan, etten ole saanut hankittua omaa. Yritin kyllä, mutta oli loppu niistä kaupoista , joissa kävin. Kuulostikin vähän liian hyvältä ollakseen totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omien käyttökokemuksien jälkeen POBin voisi minun puolestani nakata tammikuun alennusmyynteihin :D

   Poista
 2. Hmm.. Itsekin pitää kokeilla varmaan tuolla tavallisella aluslakalla, mutta taida eka odotella sun kokemukset. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei lähe nyt ollenkaan irti kynsistä! Voihan Isadora... :D

   Poista
  2. Apua! Eli en kokeilekaan tätä kikkaa, kiitos, kun uhrauduit ensin. :D

   Poista
 3. Mä oon koittanut jo kaikki kolme kertaa ja tulos on ihan sama joka kerta. Huvitti toissa yönä töissä ku siinä keittiötä luututessani aloin ihmettelemään et mikä siellä altaan pohjalla nyt on ku just sen pesin, noo kynsihän se tai siis lakka. Olin illalla laittanu kynnet näin aluslakka, 2 kerrosta POB:tä ja china clazen tekstuuri eli abauttiarallaa kesto oli noin vajaa kymmenen tuntia. Toisen kynnen lakka oli sitte aamupäivän tunteina jääny tyynyn kulmaan. Ärsyttää suunnattomasti ku olin jo kaikkien lukemieni postausten jälkeen tohkeissani että nyt on keksitty maailman paras juttu kynsienlakkaukseen mutta PYH sanon minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihmettelin kovasti kun "kaikilla" tuntuu olevan POB ja siitä löytyy kuitenkin niin vähän blogitekstiä internetistä. Kokeilin nyt itsekin aluslakan kera, kestää paremmin mutta nyt se ei lähde kynsistä irti... Argh!

   Poista
  2. Mulla lähti tosi hyvin, en sitten tiedä oliko syynä halpis aluslakka. Ei tosiaan oo hirveesti tekstejä löytyny, sun blogi melkein ainut mutta jospa tekstejä alkais löytyyn ku saavat testattua.
   Mulla ei omaa blogia ole mutta ihailen ja etsin vinkkejä muiden blogeista.

   Poista
 4. Oli näemmä tullu edelliseen POBn postaukseen mun teksti jonka luulin hävinneen matkalla, noo mut nyt tiedätte loppu tuloksen viime kokeiluun.

  VastaaPoista
 5. Kiitos näistä (jaetuista) kokemuksista: yllättäen ei enää harmitakaan peel offitta jääminen. (Kaikkialla loppuneet - itse asiassa en ole edes potentiaalisia telineitä ehtinyt nähdä niille.:D)

  Mutta noin muuten harmi juttu, kun idea juurikin glitteröverilakkojen kanssa olisi niin mahtava. (Btw. itselläni OPIn Teenage Dream muuten kuoriutuu aika usein nätisti yhtenä laattana kun käytän sitä yksistään alus- ja päällyslakkojen kanssa. Tosin tuota lakkaahan ei hevillä enää mistään löydy, mutta voisikohan joillain muilla samantyyppisillä tahmeilla lakoilla olla sama positiivinen puoli?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös OPIn teiniunelma, se on ihana! Se lähtee myös yllättävän kivuttomasti kynsiltä pois :)

   Poista
 6. Hyvä että kokeilet tavallisen aluslakan kanssa- mulla koko setti pysyi silleen täydellisesti!

  VastaaPoista
 7. Erittäin mielenkiintoinen tämä POB-juttusarja! Itselläni on vastaava Essencen aluslakka, jossa on vastakkainen ongelma: se ei tahdo lähteä kynsiltäni millään. Valitettavasti IsaDorasta ei ole näkynyt vielä vilaustakaan kaupoissa, mutta aion kyllä testata kun se sattuu reitilleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, uusimmassa postauksessa näkyy nyt päättynyt POB-raportointi ja sen tulokset :) ...sama ongelma

   Poista
 8. Mulla on kynsillä aluslakka, yksi kerros POBia ja kaksi kerrosta Brocadesia. Lakkauksesta on nyt reilu 2 vrk ja kynnet edelleen moitteettomassa kunnossa, jes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut irroittaa vielä kynsilakkaa... :D?

   Poista
  2. En :D :D En ajatellut sen olevan ongelma, mutta ilmeisesti olin väärässä hahahahaaa!!

   Poista