lauantai 9. marraskuuta 2013

Vielä ehtii osallistumaan Nälkäpeli - aiheiseen kilpailuun! Palkintona avec-lippu Vihan liekit -ensinäytösgaalaan


Vielä on tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina klo 23:59 asti aikaa osallistua Nälkäpeli -  aiheiseen kilpailuun jossa voittaja saa itselleen ja kaverilleen liput Vihan liekit - ennakkonäytösgaalaan 19.11 @ Helsinki

Ohjeet kilpailuun löytyvät tästä blogipostauksesta

Sähköpostiini tulleita kilpailukuvia katsellessa voin sanoa että ihan kivan kuopan olen itselleni lapioinut kun alan pohtimaan voittajakuvaa, ihan mielettömiä maskeerauksia sekä kynsitaiteiluja olette tehneet, VAU :)!

Mikäli oet ole vielä osallistunut ja leffa kiinnostaa. muista lähettää kisakuva viimeistään sunnuntaina 10.11 klo 23:59 mennessä perille osoitteeseen: palapandaa ÄT hotmail PISTE com

Happy Hunger Games And May The Odds Be Ever In Your Favor!

10 kommenttia:

 1. Voi olisi ihanaa voittaa:'') mutta sitten kun olet julkistanut voittajan laitatko muitakin mitä on laitettu kisaan? Olisi kiva tietää millaisia muita oli mukana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoituksena oli tehdä leffarapsa ja siihen liittää samaan yhteyteen voittajatyöstä kuva(t) :). Ihan mielettömiä lahjakkuuksia täällä Suomessa kyllä asustelee!

   Poista
 2. Mie varmaa itken voitin tai en D: apuaaaaaa en malta oottaaaaaa rakastan sitä leffa sarjaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiii! En ole itse noita kirjoja lukenut, mutta ykkösleffan katsottua on kyllä pakko nähdä myös muut osat ;) Ne puvut!

   Olen käynyt töiden kautta katsomassa viimeisen Twilightin ennakkonäytöksessä ja se oli kyllä hassu reissu se :D. On noissa näköjään vähän oma eri fiiliksensä kuin "normi"näytöksissä :)

   Poista
 3. Huomenna on se päivä D: ou nou.. heij voiko voittaja ollut laittanu monta kuvaa? :D mie en tienny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänskättäää täälläkin! Voi osallistua siis useammalla kuvalla :)

   Poista
  2. Mahtavaa:D saatan ehkä laittaa vielä kuvan tai pari:D mutta ne tulee sitten eri viestillä jos ei haittaa D:

   Poista
 4. Voitko valita voittajan mand nopeesti en malta ootttaaa:D

  VastaaPoista
 5. Heij milloin teet postauksen voittajasta ja onko voittaja jo valittu? D: Jos on niin en varmaa voittanu ku ei oo tullu säpöö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittajalle on ilmoitettu tänään sähköpostilla ja voittajatyö esitellään sitten omassa Nälkäpeli -blogipostauksessa lähempänä ensi-iltagaalaa :)

   Kiitos kaikille osallistujille, UPEITA töitä <3

   Poista