keskiviikko 20. marraskuuta 2013

The Hunger Games: Catching Fire -ennakkonäytöksessä


Kävin eilen ystävieni kanssa katsomassa yhtä kansainvälisesti tämän vuoden odotetuinta elokuvaa eli The Hunger Games: Catching Fire. Kyseessä oli ennakkonäytös (tänään on ensi-ilta) ja kuulemma Jenkkilässä elokuva pääsee ensi-iltaan vasta tämän viikon perjantaina.

Blogissani oli The Hunger Games-aiheinen kisa jonka palkintona oli avec-liput elokuvan ensinäytökseen. Kilpailu oli suosittu ja aikamoisen kuopan kaivoin itselleni kun sieltä upeiden töiden joukosta piti yksi voittaja valita.

Voittajaksi valitsin ihan mielettömän hienon maskeeraustyön jonka oli tehnyt Ida! Idalla on myös oma blogi mistä löytyy mitä ihanimpia maskeerauksia ja silmämeikkejä, käykää ihmeessä kurkkaamassa :).

Tässä kuvat Idan maskeerauksesta:


"Hei!
Valitsin kategorian B, maskeeraus. Suunnittelin maskin itse ja käytin inspiraationa matkijanärheä, tulta ja liekkejä, kun Katniss on elokuvassa the girl on fire ja jatko-osa on nimeltään vihan liekit. Yritin tehdä lintumaisia piirteitä ja liekeistä varjostukset poskiin. Liekkien epäsymmetrisyys oli tarkoituksella tehty. Iiiihana kisa. :)"

Maskeerauskuvat: Ida

Kiitos vielä kaikille osallistujille ja vielä kerran onnea voittajalle!


Tapahtumassa jaettiin The Hunger Games -aiheinen rintakoru ja näitä ei kuulemma ollut kovinkaan monta kappaletta. Siellä ihmisvilinässä oli välillä niin kaverit kuin itse kukin hukassa ja minulta meni koko rintakorujen jakelu ohitse, onneksi tarkkasilmäinen mieheni nämä bongasi ja kävi sieltä minulle yhden matkijanärhen nappaamassa :).

Elokuvasta lyhyesti: Pidin Peetan hahmosta tässä elokuvassa huomattavasti enemmän kuin ykkösosassa. Tyyppi oli tässä aivan kuin eri ihminen. Nyt on nainen kahden miehen loukossa, saa nähdä kuinka käy kolmososassa. Erään hahmon kuoleminen ei periaatteeessa tullut yllätyksenä, mutta harmitti silti :/.

Spotifyn soittolistalle pääsi heti leffan jälkeen Arcade Fire - Abraham's Daughter 


Teeman mukaisesti kynsiltä löytyy nyt China Glazen The Hunger Games- kokoelmaan kuuluva kynsilakkasävy Fast Track. 

Kyseisestä kokoelmasta löytyy ja käytetään näköjään kahta eri nimeä, Capitol Colours ja/tai Colours From The Capitol.


Fast Track on aavistuksen harmahtava vaalea beige kultaisella shimmerillä. Jos hiekassa olisi kultaa, se näyttäisi tältä.

En osaa sanoa miksi Consult Ladyssa päädyin ostamaan juuri tämän lakkasävyn kaikista muista kyseisen kokoelman lakoista? Tavallaan tämä on ihan kiva ja hyvin erikoinen, mutta samalla se tuntuu hieman tylsältä...Voisin kuvitella tämän helpoksi kesälomalakaksi, kynsillä on jotakin mutta ei mitään huomiota herättävää. Itse tosin lakkaan kesällä aina superräikeät kynnet eli ei ihan minun lomille pääsisi mukaan :).

Nyt jos olisin The Hunger Gamesin kokoelmasta kynsilakkaa ostamassa, päätyisin Agroon tai Stone Coldiin.

Kiitos elokuvasta Glitter ja Nordisk Film

3 kommenttia:

  1. En malta odottaa, että pääsen katsomaan tän jatko-osan, mies ei edes lämmennyt ykköselle, joten tää on ihan mun juttu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täälläkään mies fanita ko leffasarjaa :D

      Poista