sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kynttiläillallinen joka ei menny niinku Strömsössä

Jätin kesällä yhden lomaviikon pitämättä ja päätin säästää sen marraskuun alkuun. Se alkaa virallisesti maanantaina, mutta epärivallisesti se alkoi jo perjantaina :).

Päätin juhlistaa tätä hemmottelujaksoa yllättämällä tänään aamusta iltaan asti töissä olevan Mr. Pandan.

Siivosin asunnon, järjestelin kaapit, pesin pyykkejä, pesin elukoiden petivaatteita ja leluja, hoidin tiskit (kiitos astianpesukone avusta), ruokin elukat, siivosin niiden vessat, imuroin niiden huoneen ja sisustin uudelleen ja mitähän vielä. Asunto on kuitenkin mutsos hyvässä kunnossa ja tip top.

Valmistin siivouksen päätteeksi myös ylläri-illallisen (mitä se tosiaan on, en juuri koskaan tee kotona ruokaa) ja laitoin kaikki annoksia myöten valmiiksi odottelemaan miehen ilmestymistä.

Loin lisätunnelmaa ripottelemalla kynttilätuikkuja ympäri asuntoa.


Tuo olohuoneen minitakka (mikähän sen oikea nimi on?) on iihana! Takkakautta odotellessa :).Keittiön tuikut


Kynttilätuikun alustaksi sopii muun muassa margaritalasi 


WC:n lavuaarilla


KylpyhuoneessaEteisessä liitutaulun päällä


Makkarin "tunnelma"valaistuksesta vastaa vielä parin tunnin ajan Börjen terraario ja yksi ikkunalaudalla oleva margaritatuikku. Sängyn vieressä on ylpeyteni aihe, siivottu meikkikaappi :D. Siellä ovat kaikki putelit ja purnukat laatikkoihin lajiteltuina. Loman aikana ajattelin tehdä blogipostauksen kuinka pidän kosmetavaramääräni järjestyksessä ja miten säilytän esillä olevat meikki-ja hiustuotteet :).

Illalliseksi oli tarkoitus valmistaa täytettyjä canneloneja joiden resepti löytyy blogistani tämän linkin takanta.

Fail-putki alkoi kauppareissusta. Kävin Alepassa ja sain mukaani kaiken muut paitsi cannelonit. Mitä ihmettä, niitähän on nyt joka kaupassa. Kai? Kipitin seuraavaksi K-kauppaan ja en löytänyt niitä sieltäkään! Kello oli tuhat ja minun pitäisi olla jo menossa kotia valmistamaan illallista kiireen vilkkaan. Nappasin hyllystä pennepasta-pussin ja päätin hieman soveltaa.

Pieniä minirullia en sentään alkanut täyttämään, vaan tein samalla tavalla kuten linkin ohjeessa mutta heitin täytteet ja pennepastat vuorotellen sekaisin HotPot -pataan ja viskasin HotPotin puoleksi tunniksi uuniin.

Kynttiläkoristelun jälkeen asettelin ruuat kauniisti lautaselle, otin Pepsi Maxin pakastimesta ja kaadoin laseihin jäiden kera ja kävin odottelemaan miestä. Huh sain kaiken valmiiksi nipinnapin!

Mutta missä on mies?

Katsoin hänen työvuorot uudelleen. Mies pääsee tänään töistä vasta kahdeksalta töistä eikä kuudelta. FufufufufFUUUUUUU.

Jumpin niskaan, ruuat ja juomat jääkaappiin ja jalat potlojoksi sohvalle ja telkkarin kaukosäädin käteen.

1 kommentti: