lauantai 9. marraskuuta 2013

Jännyyksiä Tukholman myymälöissä

Olin pre-viikonloppuilemassa meren aalloilla Silja Linelta blogin kautta saadulla lahjakortilla. En ole käynyt koskaan aikaisemmin Tukholmassa ja matka olikin varsinainen arkipiristäjä näin harmaan marraskuun alkuun.

Olen ajastanut teille pari blogipostausta muutamista kosmetiikkapainotteisista liikkeistä ja parista muusta kaupasta joissa suosittelen risteilymatkalla pyörähtämään. Huomenna niitä ei voi julkaista, sillä sunnuntai on hömppänämpi blogipäivä ja silloin on oikein hyvä sauma joko kertoa hyvästä reseptistä, spämmiä elukkakuvia tai kertoa viimeisimmästä kännykkäpelikoukutuksesta. Hmm, ehkä kuvitan huomisen sunnuntain laivan ilta- ja aamupalabuffettikuvilla :D? Tai laivarapsalla. Tai kerron siitä addiktoivasta kännykkäpelistä.

Mutta nyt lauantai-illan ratoksi ihmetellään hieman naapurimaatamme Ruotsia. Tämä oli tosiaan minulle ensimmäinen kerta Tukholmassa ja "kaikki" oli uutta. Eli tämä näky lienee monelle ehkä tuttu, minulle ylläri!

Arvaatteko missä kaupassa ollaan?


H&M!
Yksi niistä miljoonista mitä tuli vastaan

Siis miettikää, H&M täynnä ihonhoitotuotteita, hiusjuttuja sekä kaikenlaista kosmetiikkaa :D. Hämmentävää! Ihan kuin olisi astunut Anttilan kemppariosastolle.


Ihontoitoa, puhdistustuotteita, shampoota, hoitoainetta, hiusnaamioita...


Miehille oma hylly


Ja vielä vähän lisää hiusjuttuja. Kassoilla myytiin Isadoran uutuuskynsilakkoja ja kassoista hieman kauempana oli tarjolla terveyssiteitä.

Että sellaista :D.

4 kommenttia:

 1. Mun reaktioni, kun viime viikolla menin ekaa kertaa tukholmalaiseen H&M:n : "o____________O wuuut?!" On toki kätevää ettei tarvi erikseen käydä Åhlensilla tms ostamassa hiusjuttuja kun samasta liikkeestä saa kaiken! Nää postaukset tuli täydelliseen saumaan, muutin viikko sitten Tukholmaan ja hyvät shoppailuvinkit on enemmän kuin tervetulleita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, Tukholma näytti näin pintaraapaisulta kauniilta kaupungilta :). Tosin, oli olo kuin olisi ollut Helsingissä mutta vain laajentuneella uudella alueella :D.

   Shoppailuvinkkejä tulossa n____n

   Poista
 2. Hei, mäkin olin viime viikolla Tukholmassa, ja kävin myös H&M:llä. Tosiaan ennen en ollu käyny siellä päin shoppailemassa henkkamaukalla, joten oli kyllä aika jännää. :---D Ihan erilainen, ku suomessa, mun mielestä.

  VastaaPoista
 3. 0_o Vois olla Suomessakin, sais näppärästi kaiken mukaansa! Ehkä ovat laskeneet ettei kannata. :/

  VastaaPoista