torstai 3. lokakuuta 2013

Voidemainen Rimmel Stay Blushed! -poskipuna

Rimmelin Stay Matte -tuotelinja saa tämän kuukauden alussa uuden tulokkaan, nimittäin voidemaisen Stay Blushed! -poskipunan.

Rimmel Stay Blushed! -poskipunan värivalikoimaan kuuluu kolme sävyä, Pop of Pink 001Touch of Berry 002 ja Sunkissed Cherry 003. Sain 001 ja 003:n blogiini testattavaksi.

Alapuolella olevat arviot koostumuksesta sekä levityksestä perustuvat Pop of Pink-sävyyn. Sunkissed Cherrystä lisää hieman alempana tekstissä. Touch of Berryn koostumusta en tiedä enkä näin ollen pysty siitä mitään kommentoidaan.


Herkullisen marjaisa Pop of Pink -sävy pääsi välittömästi kokeiluun ja tämä pienen pieneen tuubiin pakattu uutuustuote yllätti minut positiivisesti useastakin syystä.

Pakkaus
Pieni 14 millilitran koko hämmentää pienuudellaan, mutta nämä ovat yllättävän riittoisia sillä yhden hillityn ja luonnollisen raikkaan punameikin tekoon riittää pienen pieni väritippa. Yhden tuubin hinta on noin 7,20€

Käyttö
Punat ovat tosiaan pakattu tuubeihin nestemäiseen muotoon eli levitykseen käytetään sormia. Toki halutessaan tämä onnistuu varmasti myös jonkinlaisella lattapääsiveltimellä. Iholle laitetaan ensin normaalisti meikkivoide, puuteri ja puuterin päälle voidemainen poskipuna. Luulin tämän johtavan johonkin pieneen katastrofiin mutta puuterin päällä tämä liukui erinomaisesti! Toimii myös meikkivoiteen päälle leviteltynä, häivyttäminen oli aavistuksen haastavampaa mutta ei mahdotonta.

Koostumus
Koostumus on kevyt ja siksi punaa on sujuvaa ja helppoa levittää kasvoille. Alapuolella oleva puuteri ja meikkivoide eivät lähde rullaantumaan mukana levitysvaiheessa. Ohuen koostumuksen ansiosta kerrostaminen ja sen myötä itselleen sopivan tummuusasteen saaminen on todella helppoa.

Kestävyys
Pop of Pink -sävy pysyi paikoillaan ja näytti raikkaalta jopa pitkän työpäivän jälkeen ilman lisäilyä tai korjailua. Rimmel lupaa tuotteelleen 24 tunnin keston.

Pop of Pink

Oman silmääni miellyttävät kaikista eniten luonnolliset ja aavistuksen omenahehkuiset posket :). Hyvällä pohjameikillä saan omat poskipunoitukseni peitettyä eikä näin ollen puna ja oma natural-punoitus pääse riitelemään keskenään.

Sitten vertaillaan näiden kahden saamani sävyn koostumuksia.

Pop Of Pink 001

Pop of Pink -sävyssä koostumus on notkeampi ja ilmavampi. Notkean koostumuksen ansiosta poskipunaa on helppo häivytellä ja kerrostaa eikä se jämähdä kasvoille. Olin melko varma että purkkapallolta kuulostava pinkki sävy on minulle aivan liian kylmä, mutta se osoittautuikin juuri sopivan raikkaaksi ja yllätti pienellä lämpöisyydellä.

Sunkissed Cherry 004

Sunkissed Cherry oli koostumukseltaan paljon paksumpi, peittävämpi ja jäykempi. Vedin sormella molemmista sävyistä punaraidat tuubien viereen paperille ja siinä koostumuksen eron näkee kunnolla. Sunkissed Cherry on myös kuivempi ja sen vuoksi tuntuu jämähtävän kasvoille. Koin häivyttämisen ja luonnollisen lopputuloksen saamisen paljon hankalammaksi kuin Pop of Pinkillä.

Lämpöinen sävy ei toiminut kasvoillani niin hyvin, sillä se sai ihoni näyttämään enemmän punoituspunalta kuin poskipunalta.

Pop of Pink & Sunkissed Cherry

Pop of Pink
____
Sunkissed Cherry


Aikaisemmin olen kasvoille tuonut lisäväriä ja syvyyttä pelkästään aurinkopuuterilla. Linkin takanta löytyvää sävyä on todella huoletonta käyttää, iso sivellin vaan käteen ja huiskit muutaman kerran johonkin päin poskiluille ja valmista tuli.

Poskipunissa olen kokenut aina haastavaksi sen tarkan sijoittamisen oikeaan kohtaan kasvoja. Siitä kun jää niin selvät värikohdat eli oikean paikan pitää olla tiedossa, oikean sävyinen aurinkopuuteri on mielestäni paljon huolettomampi. Poskipunana käytin Chanelin punaa kera poskipunasiveltimen ja hintavampi ostos toimi hyvänä motivaattorina että sitä poskipunan käyttöä tuli opeteltua. Mutta en osannut silti, se meni aina vähän liian alas tai liian ylös tai liian keskelle kasvoja vaikka tiesin missä se oikea kohta kasvoissa on. Miksi?

Minulla on sama ongelma kun kirjoitan käsin. Olen vasenkätinen ja en näe kirjoittaessa kirjaimia yhtään ja siksi käsialani on ihan hirveä :D. Opettajat sanoivat koulussa sitä poikamaiseksi koukerokirjoitukseksi. Justiinsa joo terveisiä vaan opettajille! Kirjaimet ovat eri korkuisia keskenään, ovat vinossa ja "uppoavat" tai menevät liian korkealle. Ilman apuviivoja lauseet laskeutuvat kuin lehmän häntä. Koen tismalleen saman ongelman poskipunasiveltimen kanssa. Voisiko sekin johtua vasenkätisyydestä että en hahmota siksi poskipunasiveltimen reittiä oikein?

Voidemaisen ja hyvällä koostumuksella varustetun Pop of Pinkin kanssa tiedän kirjaimellisesti näppituntumalla mihin kohtaan puna on kasvoilla menossa ja näen sen häivytyslinjat samantien kiitos pienien sormieni.

Käyttömukavuudessa ja hinta-laatusuhteessa Chanelin ohi ampaisee nyt siis pari kymppiä edullisempi Rimmel-tuubi ^___^.

3 kommenttia:

  1. Pop of Pink näyttää tosi kauniilta. Itse en jostain syystä ole innostunut vielä nestemäisiä poskipunia kokeilemaan, joku niissä pelottaa...

    VastaaPoista
  2. Höh ei saa kehua tälläsiä juttuja kun taas mun pitäis ostaa jotain uutta testiin.....

    VastaaPoista
  3. Nyt kyllä köyhdytit mua, kun pitää mennä tommonen pinkki hakemaan. Tykkään tosi paljon nestemäisistä poskipunista :)

    VastaaPoista