keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Milttonin pressipäivä

Kävimme Glitz & Glamin Minnan ja Sensaistin Marin kanssa Milttonin Showroomilla tutustumassa heidän asiakkaiden uutuustuotteisiin ja tässä omat poimintani tilaisudesta.

Pakollinen ruokakuva(kollaasi!)

Vasemmalla ylhäällä vietnamilaisella valmistustekniikalla käsityönä tehtyjä Rulla-nimisiä sormiruokia. Olen maistanut rullia ennenkin ja ne eivät oikein maistu omassa suussani. Luulen sen johtuvan voimakkaasta korianterin mausta. Rullien ympärillä oleva tiukka "muovi"kalvo hämmentää, se tosiaan näyttää ihan elmukelmulta mutta on siis ihan syötävä osa ^^.

Hartwall Jaffan tuoteperhe on kasvanut luomutuotteella jonka makuna on omena. Juoma on valmistettu puhtaista luomuraaka-aineista ilman säilöntäaineita ja se on makeutettu luomusokerilla. HappyJoe-juomat olivat laitettu luomuomppujuomien kanssa kivasti esille, oli pakko räppäistä kuva.  

Oululainen Reissumiestä saa nyt "tosi tumma"-versiona ja niitä hyödyntäen tarjolla oli tuollaisia lohinaposteltavia. Naaaaam. Näitä olisi voinut syödä kourallisen - tyydyin kolmeen.


Rakas ystäväni S sai muutama päivä sitten esikoisensa (onnea!) ja Polarn O. Pyretin tuotteet normaalisti skipaten pysähdyin myös niiden kohdalla hipelöimään ja ihastelemaan söpöjä eläinhahmoja. Oaaawwws tuo pehmoinen valkoinen pörröasu! Taaperoikäisten raitamekossa olleet sydäntaskut olivat myös aika hellyyttävät. Tahtoo tuollaisia myös omaan seilorimekkoon ^-^.


OPI-kynsilakat ja imurit?


Oi kyllä, näitte aivan oikein :D.

Electrolux ja OPI lanseeraavat marraskuussa Ergorapido varsi-imurin kolmessa eri värissä: "Muir muir on the Wall", "Embarca-dare ya!" ja "Alcatraz...Rocks!"

Kauneissa väreissä hehkuvat imurit ovat suunniteltu nimenomaan säilytettäväksi osana asunnon sisustusta, ei niinkään seisomaan ovien takana siivouskaapissa piilossa.

Johdoton (ladattava) kevyt varsi-imuri olisi ihan mielettömän näppärä pikasiivouksessa. Dysonin roudaaminen siivouskomerosta on aina oma pieni operaationsa, tuota viitsisi ihan oikeasti pitää esillä makkarin nurkassa ja pikaisesti ottaa pienimmät mururoskat pois. Ja ah, elukkahuoneen pikasiivoukseen tuo olisi unelma! Jaksaisikohan se imuroida kuinka isoja roskia ja höttöjä pois?


Omat lempparit Iberon koru-uutuusseinältä, Mari sanoi näiden näyttävän tummuneilta koralleilta.


Arvaatteko minkä merkin kengät?

Okei alarivin kengät taitavat jo spoilata, mutta olisitteko uskoneet raidallisista ja pilkullisista kiilakoroista tai niiden vasemmalla puolella olevista kengistä näiden olevan Crocsin kenkiä? En minä ainakaan! Vähänkö nuo kiilakorkokengät olisivat päheät vaikkapa töihin tai ihan kesäkaduille.

2 kommenttia:

  1. Täältä koirataloudesta (no, 3 koiraa ja 1 kissa) löytyy tuo imuri enkä voi olla kehumatta! Kevyt ja vaivaton käyttää, helppo ottaa käyttöön (kunhan muistaa ladata akun... köh köh). Tarvitsee kuitenkin rinnalleen "normi-imurin" jotta saa roskasäiliön täysin puhtaaksi. Vetää itseensä koirankarvatupot ja imaisipa yhden flunssapaperinkin vähän mumisten. Koko huushollin (2 kerroksinen omakotitalo) imurointiin soveltuu hyvin jos imuroidaan 2x viikossa, muuten ei jaksa yhdellä latauksella ja yhdellä tyhjennyksellä koko ruljanssia.

    VastaaPoista
  2. Hei, meillä on toi imuri, mikä tossa kuvassakin. :) Se on ihan älyttömän helppo, koska meiltä löytyy kissa ja viisi koiraa - siis kunnon kenneli. Se imasee kyllä suuremmatkin roskat, aivan mahtava !!

    VastaaPoista