keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tummien kynsilakkojen valokuvaamisen ÄK (ärsytys&ketutus) feat. Zoya - Valerie


Hoidetaan itse lakkaesittely ensin pois alta ja sen jälkeen mennään nillitykseen ;).

Ostin viime vuoden Kauneusmessuilta kourallisen toinen toistaan ihanampia Zoyan kynsilakkoja ja tämä kaunokainen on niistä ehdottomasti yksi kauneimmista.

Zoya - Valerie
En voinut olla sisäisesti kirkumatta lukiessani tämän kuuluvan Zoya Fire & Ice - nimiseen kokoelmaan (koska Game Of Thrones) ja se aiheuttaa pientä ihhihhiii-hykertelyä minussa vieläkin.

Valerie on taas niitä lakkoja jotka pitää nähdä itse livenä nähdäkseen sen koko kauneuden. 
Sävy on burgundy tummalla violetilla ja seasta bongaan kultaa, pinkkiä ja aavistuksen verran jopa sinertäviä ja vihertäviä sävyjä. Lakka on hyvin pigmenttinen ja minulla riitti pelkästään yksi kerros peittämään kynnet täydellisesti.

Vaikka kynnet olivat Valerien jälkeen näyttävät ja upean syksyiset, kaipasin niihin kuitenkin jotain extraa ja hieman lisäsäihkettä. Nykyjään yksinkertaisia koristeluja rakastavana kaivoin kynsipaksista esille Glitteristä aikoinaan ostamani kultahippulakan ja töpötin kultalastuja kynsien tyveen. Tykkäsin!

joo hyvin näkyvät sävyt ja sen semmoiset...not!

Kynsillä kaunis lakka ja omat silmäni tykkäävät kovasti. Mikä sitten mättää? No että lakka ei näytä näissä kuvissa lähiskään niin kivalta kuin se oikeasti näyttää :(.

Kynsilakkakuvien ottaminen ei ole koskaan ollut lempipuuhaani. Sormet näyttävät aina jotenkin todella hoopoilta ja siinä missä silmä ei heti huomaa ehkä vähän kynsinauhalle mennyttä lakkausta näkyy se still-kuvissa heti ja palaa verkkokalvolle. Korjaan nämä yleensä topsarilla myöhemmin mutta photoshoppia en jaksa koskaan laulattaa tämmöisten kauneusvirheiden takia.

Kirkkaiden kynsilakkasävyjen kuvaaminen vielä menee, mutta auta armias nämä tummat violettivivahteiset lakkasävyt x____x. Heijastuksia, liian tummaa, ei näy läheskään kaikki sävyvivahdukset... Vähemmästäkin kiukuttaa kameran toisella puolella :D.

Kynsibloggaajat miten te sen teette aina niin hyvin kertokaa :D?


Jep, molemmissa käsissä sama kynsilakka. Ylemmällä rivistöllä sävy on liian punertava ja alimmassa liian violetti. Oikeasti kynsien sävy menee noiden kahden ääripään välissä. Eli lisätkää ylärivin kynsiin hieman alarivin violetimpaa sävyä niin lopputulos näyttää melko oikealta :).


Ei katsota nyt noita heijastuksia tai kärki-irvistyksiä vaan tuota ihanaa lakkapulloa mistä kaikki sen sävyt näkyvät täydellisesti :). Tulee ihan mieleen avaruus.

Nail Polish by Glitter - Carat Gold

2 kommenttia: